Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Αστρολογικές Προβλέψεις 2009 για όλα τα ζώδια!

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο σας στην καινούργια χρονιά 2009, τα αστρολογικά στοιχεία που θα τη χαρακτηρίσουν και γενικότερες αστρολογικές προβλέψεις για την Ελλάδα, την κοινωνία μας και τον κόσμο, τότε πατήστε εδώ

Είναι οι ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Μάρως Ιωαννίδου και του Θωμά Γαζή.

7 σχόλια:

Ένας χρήστης Πληκτρολογεί είπε...

bravo sas gia ti sovari doylia poy kanate

Thomas Gazis είπε...

Σε ευχαριστούμε Δημήτρη!

ΔημήτρηςΑ είπε...

poly kali i douleia sas. Pou prepei kaneis na estiazetai sto zodio i ston oroskopo? Ego eimai toxotis me oroskopo skorpio. Diavazo kai ta 2 zodia?

Thomas Gazis είπε...

Σε ευχαριστούμε Karolina! Δεν είναι κακή ιδέα να διαβάζει κάποιος τις προβλέψεις που αφορούν τόσο στο (ηλιακό) ζώδιο του όσο και στον Ωροσκόπο του. Για κάποιους "τεχνικούς" λόγους όμως η μέθοδος αυτή δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη.

ksanthia είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ .ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 27.6.79 09.30.ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ,ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009?

Thomas Gazis είπε...

Αγαπητή Ksanthia από τη στιγμή που έχεις Ωροσκόπο και Σελήνη στο Λέοντα καλό είναι να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις μας που αναφέρονται στο Λέοντα. Καθαρά ατομικές προβλέψεις όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ.

Senia είπε...

Apisteuta endiaferousa h selida sas.....Sugxarhthria !!!!
Egw exo genithei stis 01.01.1985 kai 22.15 eimai aigokerws me oroskopo partheno.
Pws tha einai to 2009 gia mena?

P.S. Kuriws ta ais8hmatika!!!