Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο. Ένα σημάδι ελπίδας!

Μέσα στο γενικά γκρίζο αστρολογικό σκηνικό που διαμορφώνεται μέσα στο 2009 να και μία φωτεινή αχτίνα: η είσοδος του ευεργετικού πλανήτη Δία στο ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου!

Η είσοδος αυτή πραγματοποιείται τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, λίγο πριν τις έξι το απόγευμα (στις 17:41:08 ώρα Ελλάδας) και σηματοδοτεί ταυτόχρονα δύο θετικές εξελίξεις: από τη μια ο Δίας φεύγει - μετά από έναν ολόκληρο χρόνο - από το ζώδιο του Αιγόκερου, στο οποίο θεωρείται ότι βρίσκεται σε "πτώση". Γενικά στον Αιγόκερο ο Δίας περιοριζόταν και δεν εκδήλωνε ελεύθερα τις αισιόδοξες και επεκτατικές του ενέργειες. Τώρα, όμως, αφήνει αυτό το ζώδιο και μπαίνει στον Υδροχόο, που αποτελεί γι' αυτόν έναν πιο πρόσφορο χώρο για να αναπτύξει τις περιβόητες ευεργετικές του ιδιότητες, που του έχουν δώσει από την αρχαιότητα τη φήμη του πλανήτη της "μεγάλης τύχης"! Στον Υδροχόο ο Δίας θα παραμείνει μέχρι και το Γενάρη του 2010.

Πάνω απ' όλα ο Δίας στον Υδροχόο θα φέρει μεγάλες αλλαγές μέσα στην κοινωνία μας! Θα δράσει ενωτικά, θα "σπάσει" τον ατομικισμό και τον εγωισμό μας, θα μας συνδέσει δημιουργικά και αλτρουιστικά μέσα από παρέες, συλλόγους, οργανώσεις, επιτροπές κ.λ.π. Θα μας ωθήσει στο να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να κάνουμε όλοι μαζί πράξεις για να αλλάξουμε τη μορφή της κοινωνίας στην οποία ζούμε, για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο υλισμός, τα "πούρα και τα "τετράτροχα" θα πάψουν - επιτέλους - να είναι τα υπέρτατα κοινωνικά σύμβολα και θα αρχιζουν να ξεχωρίζουν οι άνθρωποι εκείνοι που κινούνται συλλογικά, που δραστηριοποιούνται στην κοινότητα τους, που δεν αράζουν στην καφετέρια για να πιουν βαριεστημένα τον καφέ τους και να παίξουν τάβλι αλλά για να συζητήσουν γι' αυτά που συμβαίνουν γύρω τους, για να καταθέσουν προτάσεις και να μιλήσουν για τα οράματα τους. Ο Υδροχόος επεκτείνει γενικά τη συνείδηση των ανθρώπων και φέτος με το Δία σε αυτό το ζώδιο θα ανέβουμε όλοι "συχνότητα" συνειδησιακά, θα γίνουμε περισσότερο ιδεαλιστές και συνειδητοποιημένοι.

Οι κοινωνικές εξεγέρσεις δεν πρόκειται να πάψουν. Ίσα-ίσα, ο Δίας στον Υδροχόο αναμένεται να τις φουντώσει ακόμη περισσότερο (ενώ η αντίθεση Κρόνου - Ουρανού - που θα συνεχίσει να μας επηρεάζει και μέσα στο 2009 - θα ωθεί συχνά τα πράγματα στα άκρα). Η λύση μπορεί να έρθει απροσδόκητα μέσα από κάποιους πολιτικούς φορείς που δεν θα μιλούν τη γνωστή ξύλινη γλώσσα αλλά μία καινούργια, αληθινή - που θα βρει απήχηση στις καρδιές των ανθρώπων. Ειδικά τα κινήματα εκείνα που σχετίζονται με τους περιβαλλοντολόγους, οικολόγους, ειρηνιστές κ.λ.π. αναμένεται να γνωρίσουν άνθιση τώρα.

Και κάτι θετικό για μας που αγαπάμε την αληθινή αστρολογία: με το Δία στον Υδροχόο θα βγει στο προσκήνιο η αληθινή, ποιοτική Αστρολογία, που είχε περιθωριοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τη ρηχή "μεντιουμ-αστρολογία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: