Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Η αστρολογία είχε προβλέψει τις πρωτοφανείς ταραχές!


Καθώς η παραπάνω φωτογραφία (του πρακτορείου Reuter) προσωποποιεί ιδανικά την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού - η οποία μεταξύ πολλών άλλων σκληρών πλανητικών όψεων συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον ουρανό - και καθώς συνεχίζονται οι πρωτοφανείς ταραχές σε όλη την Ελλάδα, θα ήθελα να μεταφέρω εδώ ένα σχετικό απόσπασμα που είχα γράψει πριν ένα περίπου χρόνο (10 Ιανουαρίου 2008) εδώ . Ο Πλούτωνας ετοιμαζόταν τότε να μπει για πρώτη φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου:

"Μέσα σε δύο εβδομάδες και κάτι ο Πλούτωνας θα μπει στον Αιγόκερο! Όπως εξηγώ και σε προηγούμενη δημοσίευση μου, πιστεύω ότι η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερο έχει κοσμοιστορική σημασία για την Ελλάδα! Θα την ταρακουνήσει γερά και είτε θα την γκρεμίσει για να την ξανακτίσει από την αρχή είτε θα την αναμορφώσει ριζικά!

Βέβαια, ο διελαύνων Πλούτωνας είχε αρχίσει να επηρεάζει έντονα κάποια θεμελιώδη αστρολογικά στοιχεία της Ελλάδας ήδη από τη στιγμή που είχε φτάσει στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Τοξότη (εδώ και ένα χρόνο περίπου)! Στα δεύτερο μισό του Δεκέμβρη 2007 και στις αρχές του 2008 π.χ. ο Πλούτωνας σχημάτιζε ήδη τις εξής ισχυρότατες πλανητικές όψεις: ένα δυσαρμονικό τετράγωνο με τη γενέθλια θέση του στους Ιχθείς, ένα δυσαρμονικό τετράγωνο με τη γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας στις αρχές του Ζυγού και τέλος μία σύνοδο (η σύνοδος θεωρείται μία εξαιρετικά ισχυρή όψη) με τους γενέθλιους πλανήτες Ουρανό και Ποσειδώνα της Ελλάδας!

Με όλες αυτές τις "πιεστικές" πλανητικές όψεις, δεν είναι τυχαίο το ότι στο δεύτερο μισό του Δεκέμβρη 2007 ξέσπασε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου (με τραγικές πτώσεις φερόμενων ως ενόχων από τα μπαλκόνια του έκτου ορόφου ή στις ρόδες νταλικών), σκάνδαλο που κινείται σε καθαρά Πλουτώνειες διαστάσεις - μυστήριο, αυτοκτονίες, ρουσφέτια, βρόμικο χρήμα, σεξ, παιχνίδια εξουσίας κ.λ.π.!

Πάνω απ' όλα, επειδή ο σκληρός και διαβρωτικός Πλούτωνας "τετραγωνίζει" τώρα τη Σελήνη στο ωροσκόπιο της Ελλάδας (και η Σελήνη έχει να κάνει στην Πολιτική Αστρολογία με τον απλό κόσμο), το σκάνδαλο αυτό - και ίσως και άλλα "πλουτώνεια" γεγονότα που θα ακολουθήσουν - φαίνεται ότι θα αφήσει βαθύ αποτύπωμα στον ψυχισμό των νεοελλήνων! Κάτι "σιγοβράζει" στις ψυχές μας! Και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη σκληρότερα καθώς ο διελαύνων Πλούτωνας θα μπει κανονικά (στις 26/1/2008) στον Αιγόκερο, θα τετραγωνίσει με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ τη γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας και θα κάνει μία πανίσχυρη σύνοδο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα της Ελλάδας! Θα μπούμε σε μία καινούργια φάση, όπου το κλίμα στην Ελλάδα θα γίνει εξαιρετικά τεταμένο και αναμφίβολα κάποιες στιγμές και εκρηκτικό!

Ίσως συμβούν ευρύτατες κοινωνικές αναταραχές και συγκρούσεις, διασπαστούν κόμματα, επέλθουν ρήξεις, ανοιχτούν μέτωπα! Κάθε είδους ακραίο και ανατρεπτικό γεγονός φαίνεται πιθανό, από αστρολογικής άποψης! Ειδικά η πολιτική σκηνή αναμένεται να αλλάξει ριζικά στη χώρα μας! Γενικά, η Ελλάδα αναμένεται να αναμορφωθεί ριζικά μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες! Μπορεί να πέσει ολότελα στα "τάρταρα" αλλά μπορεί - αφού περάσει πρώτα πολλές και εξαιρετικά σκληρές δοκιμασίες και αποδείξει ότι αξίζει - και να αναρριχηθεί στην κορυφή του Ολύμπου!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: