Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Διεθνής θερινή αστρολογική σχολή 2019 στη Λευκάδα - Ιθάκη!



“ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ”!

Ελάτε μαζί μας για μια θεαματική απόδραση σε δύο παραδεισένια ελληνικά νησιά, συνδυάζοντας διακοπές και παρακολουθώντας ταυτόχρονα μια σειρά από εξαιρετικά αστρολογικά σεμινάρια και εργαστήρια, από τον κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο Ψυχοθεραπευτή – Αστρολόγο Glenn Perry! Απολαύστε το κολύμπι σε κρυστάλλινα νερά, εξερευνήστε την ομηρική τοποθεσία του Νυδριού και των τριγύρω περιοχών, απολαύστε εκδρομές με βαρκάκι σε διεθνώς γνωστές παραλίες, γευστείτε νόστιμα φαγητά και ντόπιο φρέσκο ψάρι, χαλαρώστε στην παραλία, παρατηρήστε τον νυχτερινό ουρανό με ομοϊδεάτες σας, κάτω από τα μυθικά “ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ”!



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΩΝ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
  • 20 Ιουλίου –  Άφιξη – Καλωσόρισμα.  
  • Θωμάς Γαζής:  H αστρολογία στην αρχαϊκή Ελλάδα – Αστρολογία Αρχαρίων
  • 21  Ιουλίου – Θωμάς Γαζής:  Αφύπνισε την «κοιμώμενη» αστρολογική σου γνώση!
  • 22 Ιουλίου – Θωμάς Γαζής: Ελληνιστική Αστρολογία
  • 23 Ιουλίου – Μάρω Ιωαννίδου: Καρμική Αστρολογία
  • 24  Ιουλίου – Γκλεν Πέρι: Ψυχολογική Αστρολογία
  • 25  Ιουλίου – Γκλεν Πέρι: Ψυχολογική Αστρολογία
  • 26  Ιουλίου – Γκλεν Πέρι: Ψυχολογική Αστρολογία
Οι σπουδαστές θα λάβουν ειδική, αναλυτική πιστοποίηση παρακολούθησης!

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η θερινή μας σχολή – συνδυασμένη με διακοπές – θα λάβει χώρα στην τουριστική κωμόπολη του Νυδριού, που βρίσκεται μόλις 16 χλμ. νότια της πρωτεύουσας του νησιού! Μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ το όνομα “Νυδρί”, όμως κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες σελίδες της παγκόσμιας ελίτ στον 20ό αιώνα έχουν γραφτεί ακριβώς απέναντι από αυτή την κωμόπολη, στην κοσμοπολίτικη νησίδα του «Σκορπιού» (ο Έλληνας μεγιστάνας Ωνάσης παντρεύτηκε τη Τζάκι Κένεντι και ζήσανε κάποιο διάστημα εκεί)!

Στο Νυδρί, το αστρολογικό μας γκρουπ θα φιλοξενηθεί στην υπέροχη πανσιόν Niriton, που τη χαρακτηρίζει μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα!




Το “καταφύγιο” μας! Η ζεστή, οικογενειακής ατμόσφαιρας, πανσιόν “Νηρίτων”!






Η θέα από τα μπαλκόνια του “Νηρίτων”






Ένα τυπικό δωμάτιο του “Νηρίτων”


ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

Τα δίδακτρα της θερινής σχολής “Κάτω από τα αστέρια του Οδυσσέα” ανέρχονται στα 280 ευρώ. Υπάρχουν δύο μέθοδοι πληρωμής: μπορείτε είτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα είτε μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των διδάκτρων στο λογαριασμό ΙΒΑΝ που θα δείτε παρακάτω.
Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε αναγνωρισμένη πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια, θα λάβετε για την εγγραφή σας ένα τιμολόγιο από την “Αμερικάνικη Ακαδημία Αστροψυχολογίας!”
Το τιμολόγιο θα αναπροσαρμοστεί σύμφωνα με την τιμή ισοτιμίας δολαρίου – ευρώ. Τα 280 ευρώ ισούνται τη στιγμή κατάρτισης του προγράμματος της σχολής περίπου με 320 δολάρια, οπότε θα χρεωθείτε 320 δολάρια για τα πλήρη δίδακτρα της σχολής. Αν υπάρξουν ισχυρές διακυμάνσεις στην ισοτιμία δολαρίου – ευρώ τα δίδακτρα θα αναπροσαρμοστούν.
 
Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλώ στείλτε πρώτα ένα Email με το όνομα και το επώνυμό σας και τη φράση “ΕΓΓΡΑΦΗ” στη διεύθυνση: astrologhia@yahoo.com

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε τα δίδακτρα στην τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό IBAN: GR10 0172 0130 0050 1301 0119 912

Μετά την κατάθεση σας στο συγκεκριμένο IBAN στείλτε ένα Email, με το όνομα και το επώνυμο σας και την έκφραση “ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ” μέσα σε αυτό, στη διεύθυνση: astrologhia@yahoo.com

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Έχουμε πετύχει εξαιρετικά χαμηλές τιμές (για υψηλή σεζόν) τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για το εστιατόριο! Το κόστος του δωματίου στο “Νηρίτων” αποκλειστικά για το γκρουπ μας ανέρχεται στα 25 ευρώ το άτομο, ανά ημέρα (30 ευρώ αν επιθυμείτε πρωινό)!
Σημειώστε ότι κάθε δωμάτιο έχει 2 κρεβάτια. Επομένως, αν επιθυμείτε να έχετε ένα αποκλειστικά δικό σας δωμάτιο θα χρειαστεί να καλύψετε το κόστος και των δύο κρεβατιών.
Σε ότι αφορά το φαί, έχουμε κλείσει κορυφαίο εστιατόριο του Νυδριού (διαθέτει και υπέροχα θαλασσινά), που μας έχει κάνει προσφορά για 15 ευρώ (ή και λιγότερο) ανά γεύμα!
Θα πρέπει να κάνετε πρώτα “Εγγραφή” στη θερινή σχολή για να μπορέσετε στη συνέχεια να επωφεληθείτε των εξαιρετικά χαμηλών αυτών τιμών ξενοδοχείου και εστιατορίου.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ!

  • Η Λευκάδα έχει μερικές από τις πιο πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο! Το “Πόρτο Κατσίκι” για παράδειγμα έχει επανειλημμένα βραβευθεί σα μία από τις πιο μαγευτικές παραλίες του πλανήτη μας! Υπάρχουν όμως δεκάδες όμορφες παραλίες στη Λευκάδα, οι οποίες δεν υπολείπονται του πολυ-ακουσμένου «Πόρτο Κατσίκι»! Εγκρεμνοί, Κάθισμα, Άγιος Νικήτας, Καλαμίτσι, Αγιοφύλι, Δεσίμι και άλλες πολλές είναι εκπληκτικές παραλίες! Και όλες είναι προσβάσιμες από το Νυδρί, είτε με αυτοκίνητο είτε με βάρκα! Μπορείτε να αγοράσετε τα σχετικά εισιτήρια επί τόπου (για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Θωμά Γαζή)!     
  • Λίγα χιλιόμετρα έξω από το Νυδρί μπορείτε να επισκεφθείτε τον διάσημο καταρράκτη “Δημόσαρι”!
  • Μπορείτε να κλείσετε προαιρετικά και το δείπνο “Κάτω από τα αστέρια του Οδυσσέα”, την τελευταία νύχτα της σχολής! Εξαιρετικό φαγητό, καλή παρέα, μπόλικο ουζάκι και ζωντανή “greek music” με χορό!



Οι απαράμιλλης ομορφιάς παραλίες της Λευκάδας





Οι θαλασσινές σπηλιές στο Δεσίμι





Ο καταρράκτης “Δημοσάρι” κοντά στο Νυδρί


 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΓΑΖΗ

Αστρολογικά ίχνη στην αρχαϊκή Ελλάδα!
Υπήρχε άραγε αστρολογία στην Ελλάδα, την εποχή του Οδυσσέα; Τι είδους αστρολογία ήταν αυτή, αυτόχθονη ή μεταφερμένη από τη Μέση Ανατολή; Γνωρίζουμε ότι οι αρχαίοι Έλληνες – οι Μινωίτες και οι Μυκηναίοι ειδικότερα – είχαν έντονες εμπορικές και πολιτιστικές ανταλλαγές με τη Μέση Ανατολή. Εισήχθη λοιπόν η αστρολογία στην Ελλάδα από κάποιο πολύβουο λιμάνι της Μέσης Ανατολής όπου υπήρχε ελληνική παρουσία, όπως η περιβόητη Ουγκαρίτ; Ή μήπως ήταν ο μυστηριώδης μικρασιατικός λαός των Χετταίων αυτός που μετέφερε την αστρολογία στη γη των Μυκηναίων;

Αφυπνήστε τις “κοιμώμενες” αστρολογικές σας γνώσεις!

Ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας υποστήριζαν ότι εμείς οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας μια αρχέγονη “υπερ-γνώση όλων των πραγμάτων”, αλλά σε μια μάλλον “ληθαργική”, “αδρανή” κατάσταση! Έτσι, στην πραγματικότητα, το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε προηγμένη γνώση σε οποιονδήποτε τομέα – όπως στην Αστρολογία – είναι να δημιουργήσουμε μια «εσωτερική εστίαση» και να «αφυπνήσουμε» στους εγκεφάλους μας τη σχετική «ληθαργική» γνώση, που έχουμε αρχέγονα “ενσωματωμένη” μέσα μας! Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Οι παντοδύναμες πολικότητες!

Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι συχνά και τα πιο απλά! Και δεδομένου ότι η αστρολογία είναι σημαντική, είναι πραγματικά πολύ απλή! Δεν χρειάζεται να προβληματιστείτε για να κατανοήσετε τις βασικές της αρχές. Τις έχετε ήδη στο μυαλό σας και στην καρδιά σας: ο αιώνιος κύκλος της ζωής, τα συμπληρωματικά αντίθετα (άντρας – γυναίκα, νέος – ηλικιωμένος, φως – σκοτάδι, χαρά – θλίψη, ευχαρίστηση – πόνος, μονάδα – ολότητα) και οι συνεχείς αλληλεπιδράσεις που λαμβάνουν χώρα μεταξύ τους.

Τα ζωδιακά “ζεύγη” Κριός – Ταύρος και Δίδυμοι – Καρκίνος!

Είναι σημαντικό για κάθε άτομο και κατάσταση στο Σύμπαν να είναι ξεχωριστό, μοναδικό, αυτοδύναμο, ανθεκτικό και γενικά σταθερό. Εάν οι άνθρωποι δεν είχαν ένα ισχυρό “Εγώ” τότε θα διαλύονταν από τις πολλαπλές εξωτερικές πιέσεις που δέχονται ακατάπαυστα. Τη διαδικασία της ενδυνάμωσης και της σταθεροποίησης του “Εγώ” την έχουν αναλάβει από κοινού και σα “ζεύγος” τα ζώδια του Κριού και του Ταύρου.

Επιπλέον, είναι σημαντικό για έναν άνθρωπο να αναλύει επί μέρους τις διάφορες εμπειρίες που συναντά στη ζωή του , έτσι ώστε να τις αφομοιώνει καλύτερα και να ανταποκρίνεται πιο αποτελεσματικά σε αυτές. Επιπλέον, κάθε άνθρωπος πρέπει να “διασυνδέεται” αποτελεματικά με το παντοδύναμο περιβάλλον που τον περιβάλλει. Αυτά τα στάδια τα έχουν αναλάβει τα ζώδια των Δίδυμων και του Καρκίνου, σα “ζεύγος”.

Τα ζωδιακά “ζεύγη” Λέων – Παρθένος και Ζυγός – Σκορπιός!

Ο Λέων αντιπροσωπεύει το στάδιο στο οποίο ο άνδρας / η γυναίκα αρχίζει να φτάνει στην προσωπική του/της “τελειοποίηση” και “ολοκλήρωση”! Αυτό το βασιλικό ζώδιο δίνει στους ανθρώπους μια ισχυρή προσωπικότητα και μεγάλη αυτοεκτίμηση! Ελαχιστοποιεί τις ανασφάλειες και κάνει τα άτομα εξαιρετικά φωτεινά και δημιουργικά, σαν να ήταν αυτά μικροί θεοί! Σε τελική ανάλυση όμως, οι άνθρωποι είναι θνητοί και αυτό πρέπει να τους το υπενθυμίζει ακατάπαυστα το αμέσως επόμενο ζώδιο, η Παρθένος. Η Παρθένος συνεχίζει τη διαδικασία της τελειοποίησης του ατόμου (σε “θηλυκή φάση” αυτή τη φορά), με το να βοηθά το άτομο να αποκτήσει επίγνωση των πολλών ελλείψεων και ελαττωμάτων του!

Έτσι, αφού το άτομο διασυνδεθεί με το περιβάλλον του και τελειοποιηθεί ως «ξεχωριστή μονάδα», περνάει στη συνέχεια σε ένα καινούργιο εξελικτικό στάδιο, εκείνο του «εναρμονισμένου» και «συγχωνευμένου» με τον/την «άγνωστο/η διπλανό/ή του/της». Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει την αρσενική φάση αυτής της “διαδικασίας ενοποίησης” και ο Σκορπιός τη θηλυκή.

Τα ζωδιακά ζευγάρια Τοξότης – Αιγόκερος και Υδροχόος – Ιχθείς!

Το ακριβώς προηγούμενο στάδιο, η «ενοποίηση» δύο «ξεχωριστών μονάδων», δύο ατόμων, μεταλλάσσεται εδώ σε ένα ανώτερο στάδιο ενοποίησης – και σε ένα πολύ ευρύτερο πλαίσιο: στην ευρεία «κοινωνικοποίηση» του ατόμου. Το στάδιο αυτό αντιπροσωπεύεται από τα σημάδια του Τοξότη και του Αιγόκερω. Ο Τοξότης αναλαμβάνει την αρσενική φάση της κοινωνικοποίησης και ο Αιγόκερος τη θηλυκή.

Τέλος, με τα ζώδια του Υδροχόου και των Ιχθύων προχωράμε ακόμη πιο πέρα ​​από την απλή «κοινωνικοποίηση» του ατόμου και αρχίζουμε να μπαίνουμε στο εξαιρετικά εξελικτικό και κατά κάποιον τρόπο υπερβατικό στάδιο της «συμπαντοποίησης» του ανθρώπου!

Εργαστήριο Ελληνιστικής Αστρολογίας!

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνιστική Αστρολογία έχει γίνει απροσδόκητα (όχι αδικαιολόγητα όμως) μόδα, σε παγκόσμιο επίπεδο! Σε αυτό το 5ωρο “εργαστήριο” (με ενδιάμεσο δίωρο διάλειμμα) θα μάθουμε τα βασικά στοιχεία της Ελληνιστικής Αστρολογίας (Ημερήσιος και Νυχτερινός χάρτης, Αίρεση, Επικρατήτωρ, Οικοδεσπότης, Κύριος του χάρτη και άλλα). Θα καταστρώσουμε δε και τον “Ελληνιστικό” χάρτη όσων συμμετέχουν στο εργαστήριο – και στον οποίο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε και μια απλή “ελληνιστική” ερμηνεία!





Ο Θωμάς Γαζής έχει γράψει δύο βιβλία αστρολογίας και άρθρα για τα κορυφαίa παγκόσμια αστρολογικά περιοδικά “American Astrology” (“The Living Zodiac”, έκδοση Ιουλίου 2003), και “Horoscope Guide” (“The Zodiacal Banquet”, Απρίλιος 2004). Επίσης, για το “The Astrological Journal” και για το δελτιάριο “Internation Astrologer” της ISAR. Έχει προσκληθεί και μιλήσει σε πολλά διεθνή συνέδρια ανά την Ευρώπη και έχει επίσης προσκληθεί σαν ομιλητής στο κορυφαίο συνέδριο UAC 2012 στη Νέα Ορλεάνη. Έχει διδάξει εκατοντάδες σπουδαστές και έχει υπάρξει καθηγητής στην αμερικανική «International Academy of Astrology». Έχει διοργανώσει δύο διεθνή αστρολογικά συνέδρια στην Ελλάδα – το 2000 και το 2001 στο νησί της Μυκόνου, έχοντας καλέσει τους θρυλικούς Αστρολόγους Robert Hand και Noel Tyl!
Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Θωμά Γαζή στο Email: astrologhia@yahoo.com
Για πιο άμεση επικοινωνία: 698-78.77.938 (στείλτε γραπτό μήνυμα αν δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση).

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ GLENN PERRY ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΘΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!

Είναι μεγάλη τύχη για μας τους Έλληνες εραστές της Αστρολογίας να έχουμε φέτος το καλοκαίρι στη χώρα μας την θεωρούμενη από όλους παγκόσμια αυθεντία στον χώρο της Ψυχολογικής Αστρολογίας, τον διάσημο Glenn Perry! Ο Glenn Perry θα διδάξει (με μετάφραση στα Ελληνικά) στη θερινή αστρολογική σχολή “Κάτω από τα αστέρια του Οδυσσέα”, που θα λάβει χώρα μεταξύ 20 και 27 Ιουλίου στη Λευκάδα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ GLENN PERRY:

Τετάρτη 24 Ιουλίου 

Ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ! ΔΩΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ!
Ο ζωδιακός κύκλος δεν συμβολίζει μόνο τη δομή και τη δυναμική της ανθρώπινης ψυχής, αλλά επηρεάζει επίσης την εξελικτική διαδικασία ανάπτυξης της συνειδητότητας, τόσο στη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου (οντογένεια) όσο και διαμέσου των διαφόρων ιστορικών περιόδων (φυλογένεια). Τα ζώδια μπορούν να θεωρηθούν σαν αρχετυπικές ανάγκες και σαν αναπτυξιακά στάδια, που διαμορφώνουν ξεχωριστές προοπτικές χρόνου-χώρου. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς ενός ζωδίου πηγάζουν τόσο από την αναπτυξιακή του αποστολή όσο και από τον προσανατολισμό του στο χρόνο και το χώρο!

«ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» – Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ!
Η «διαχρονικότητα» μελετά τις σημαντικές συμπτώσεις γεγονότων που συμβαίνουν σε διαφορετικά στάδια της ζωής μας, γεγονότων που ουσιαστικά είναι επαναλαμβανόμενες εκφράσεις της ίδιας πλανητικής «όψης». Εάν οι Οίκοι αντιπροσωπεύουν στάδια ωρίμανσης συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας και αν οι διελαύνοντες πλανήτες στους Οίκους μας υποδεικνύουν το πότε οι πλανητικές διεργασίες θα είναι πιο έντονες, τότε οι «όψεις» μας φανερώνουν διασυνδέσεις μεταξύ των διαφόρων «πλανητικά παρόμοιων» ηλικιακών σταδίων. Μάθετε πώς οι τραυματικές εμπειρίες από ένα προγενέστερο ηλικιακό μας στάδιο ανάπτυξης μεταφέρονται για να επιλυθούν σε επόμενα ηλικιακά μας στάδια – με τη βοήθεια της υψηλότερης προοπτικής πάνω στη ζωή που αποκτάμε κάθε φορά που καταφέρνουμε και ανερχόμαστε συνειδησιακά!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 

ΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ “ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΟΤΑΣ”!
Ο αστρολογικός μας χάρτης αποτελεί ένα σενάριο ζωής, το οποίο “παίζουμε” ξανά και ξανά στην καθημερινότητά μας. Κάθε ιστορία ζωής μπορεί δυνητικά να βιωθεί σε όλο και υψηλότερα επίπεδα ολοκλήρωσης, όπως στη γνωστή αμερικάνικη ταινία “Η μέρα της μαρμότας”! Σε αυτό το σεμινάριο θα διερευνήσουμε το πώς οι “σημειοδότες” πλανήτες αποκαλύπτουν τη σκελετική δομή του προσωπικού μας “μύθου” και το πώς τα γεγονότα που πυροδοτούνται από τον προσωπικό μας “μύθο” παρέχουν τελικά το όχημα και τον καταλύτη για να λάβει χώρα μέσα μας η διαδικασία της προσωπικής μας ολοκλήρωσης!

ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΟΙ! ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ “ΚΑΤΑΡΑΣ”!
Σαν να είναι “καταραμένοι”, οι άνθρωποι συχνά παγιδεύονται σε δυσάρεστες και αδιέξοδες καταστάσεις, ειδικά όταν σχετίζονται με άλλους ανθρώπους! Στην πραγματικότητα, μέσα σε αυτές τις προβληματικές σχέσεις βρίσκονται κρυμμένα τα υπολείμματα μιας “αρχέγονης” πληγής που επαναλαμβάνεται διαρκώς! Η αστρολογία αποκαλύπτει το μοτίβο που επαναλαμβάνεται ασυνείδητα ενώ διασαφηνίζει το “τραύμα” που κρύβεται πίσω από τις συμπλεγματικές συμπεριφορές! Το καίριο δηλαδή γεγονός που κάποτε έλαβε χώρα και που παραμένει μετέωρο επί δεκαετίες πάνω από το άτομο, επειδή δεν αντιμετωπίστηκε τη στιγμή που θα έπρεπε! Όπως και στη μαγεία, οι κατάλληλες λέξεις μπορούν να σπάσουν την κατάρα και να απελευθερώσουν κάποιον/α από τον καταναγκασμό του να επαναλαμβάνει αένααα τα ίδια και τα ίδια!

Παρασκευή 26 Ιουλίου 
 
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
Ο Ποσειδώνας συνδέεται με την επιθυμία μας για υπέρβαση και με τη συμπόνια μας για τους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας. Οι ίδιες αυτές “ποσειδώνειες” ορμές όμως μπορούν να εκφυλιστούν σε πράξεις αυτο-υπονόμευσης, όταν τα άτομα σχηματίζουν εν αγνοία τους την ψευδή πεποίθηση ότι είναι υπεύθυνα για τα βάσανα των άλλων. Η ύπουλη φύση της ασυνείδητης ενοχής μπορεί να αποδυναμώσει και να υπονομεύσει τη λειτουργία οποιουδήποτε πλανήτη έρχεται σε επαφή με τον Ποσειδώνα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθετε το πώς να εντοπίζετε και να επιλύετε αυτές τις επικίνδυνες, ψευδείς “ποσειδώνειες” πεποιθήσεις!


Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ! 

Χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την ιστορία, θα διερευνήσουμε τη μεγάλη σημασία που έχει η “παρούσα στιγμή” στην αστρολογική πρόβλεψη. Εάν το σύμπαν είναι ένας τυφλός μηχανισμός ρολογιού που πυροδοτεί γεγονότα χωρίς σκοπό , τότε η τέχνη της αστρολογικής πρόβλεψης επιτρέπει στους ανθρώπους να την εκμεταλλεύονται εγωιστικά, απλά για να μαθαίνουν το μέλλον τους. Εάν, όμως, το Σύμπαν είναι μια έξυπνη, οργανική διαδικασία που σκόπιμα ενορχηστρώνει γεγονότα, με σκοπό να διευκολύνει την εξέλιξη της ψυχής και την επιστροφή της στην “πηγή”, τότε αυτό έχει βαθιές επιπτώσεις για το τι προβλέπουμε εμείς οι αστρολόγοι και για το πώς το προβλέπουμε! Το υπέρτατο ερώτημα τότε δεν είναι το ποιο ακριβώς γεγονός θα συμβεί στη ζωή μας αλλά το ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ το συγκεκριμένο γεγονός!


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Γκλεν Πέρι να μας λέει το πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα έρθει στην Ελλάδα! Μας περιγράφει επίσης τα σεμινάρια που θα διδάξει (τα σεμινάρια αυτά θα μεταφράζονται ταυτόχρονα στα Ελληνικά).





Ο Glenn Perry, Ph.D. είναι ένας εγκεκριμένος Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας Αστρολόγος, που ζει στο East Hampton, Connecticut (USA). Είναι ο διευθυντής προγράμματος της Academy of AstroPsychology, μιας διαδικτυακής σχολής που προσφέρει μαθήματα και εκπαίδευση πάνω στην ψυχολογική Αστρολογία. Ο Glenn Perry έχει γράψει εννέα βιβλία, ανάμεσα στα οποία το δημοφιλές “An Introduction to AstroPsychology“. Έχει λάβει μέρος σε δεκάδες διεθνείς συνέδρια, εξηγώντας το πώς μπορεί να εφαρμοστεί η Αστρολογία στους τομείς της συμβουλευτικής και στην εξύψωση της συνειδητότητας των ατόμων! Ο ιστότοπος του: www.aaperry.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: