Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Το ωροσκόπιο του υπουργού δικαιοσύνης Νίκου Δένδια!



Η Αστρολογία δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει! Γιατί αν κάναμε την ερώτηση "ποια είναι τα ζώδια εκείνα που θα πρέπει να έχει έντονα ενεργοποιημένα στο ωροσκόπιο του ένας άνθρωπος της δικαιοσύνης" θα απαντούσαμε χωρίς δισταγμό: "το Ζυγό και τον Τοξότη"! Και να που ο σημερινός υπουργός δικαιοσύνης ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτή την προυπόθεση. Ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού (είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1959 στην Κέρκυρα) ενώ η Σελήνη του βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη!



Το ζώδιο του Ζυγού συνδέεται με την απόδοση της δικαιοσύνης ενώ ο Τοξότης συνδέεται γενικά με την ηθική, με το τι είναι "σωστό" για την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Πέρα από τον Ήλιο του, ο Νίκος Δένδιας έχει στο ζώδιο του Ζυγού και τον Ερμή του και τον Άρη του (είναι ενισχυμένος Ζυγός δηλαδή). Οι τρεις αυτοί πλανήτες του σχηματίζουν μεταξύ τους μία "χαλαρή" σύνοδο, δηλώνοντας το πόσο λεπτό κριτήριο δικαιοσύνης διαθέτει ο υπουργός αλλά και το πόσο αποφασισμένος είναι να πολεμήσει γι αυτό που ο ίδιος θεωρεί σωστό και δίκαιο!

Όλα τα παραπάνω αστρολογικά στοιχεία φανερώνουν έναν εξαιρετικά αντικειμενικό και αμερόληπτο άνθρωπο σε ότι έχει να κάνει με ζητήματα ηθικής και δικαιοσύνης. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που μας προβληματίζει λιγάκι. Στο ωροσκόπιο του υπουργού ο πλανήτης Αφροδίτη (που θεωρείται ότι συνδέεται με τη δικαιοσύνη) σχηματίζει σύνοδο (βρίσκεται πολύ κοντά δηλαδή) με τον πλανήτη Πλούτωνα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μία κάποια μονομέρεια και από μία τάση στις ακρότητες.

Και δεν τελειώνουν εδώ τα δυσαρμονικά στοιχεία. Ο Δίας στο ωροσκόπιο του Νίκου Δένδια βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, στην ιδανικότερη δηλαδή θέση που θα μπορούσε να βρίσκεται. Ο Δίας στον Τοξότη μιλάει και αυτός για έναν άνθρωπο της ηθικής και της δικαιοσύνης. Ο πλανήτης όμως αυτός σχηματίζει μία δυσαρμονικότατη όψη "τετραγώνου" με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στις αρχές της Παρθένου. Το "τετράγωνο" αυτό μπορεί να θεωρηθεί προβληματικό, αφού είναι ικανό να οδηγήσει έναν άνθρωπο σε ακρότητες και υπερβολές, ειδικά σε θέματα κοινωνικής τάξης και δικαιοσύνης!

Υ.Γ. Το ωροσκόπιο του υπουργού είναι υπολογισμένο με το αστρολογικό πρόγραμμα Solafire Gold

Δεν υπάρχουν σχόλια: