Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Το ψέμα του "η Ελλάδα είναι Υδροχόος"


Μία βασική αρχή της Αστρολογίας μας λέει ότι ΚΑΘΕΤΙ που γεννιέται μέσα στον χρόνο έχει το δικό του "ζώδιο"! Επομένως, όχι μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα κράτη έχουν "ζώδιο"!  Είναι δε σημαντικό να γνωρίζουμε το "ζώδιο" της κάθε χώρας (και πιο συγκεκριμένα το "Εθνικό Ωροσκόπιο" της) για να μπορούμε να μελετούμε τις τάσεις που αναπτύσσονται αστρολογικά για τη συγκεκριμένη χώρα, τα γεγονότα που είναι πιθανό να εκδηλωθούν σε αυτήν και την γενικότερη πορεία που μπορεί να πάρει η συγκεκριμένη χώρα μέσα στο παγκόσμιο "γίγνεσθαι"!

Εδώ και 30 χρόνια περίπου οι άνθρωποι που ανήκουν στο "κύκλωμα" που ελέγχει την αστρολογία στην Ελλάδα έχουν διαδώσει (άκριτα, ανεξέταστα και ανιστόρητα όπως θα δείτε) ότι η Ελλάδα είναι Υδροχόος! Το έχουν διαδώσει τόσο πολύ αυτό που το ευρύτερο κοινό (που δεν έχει εξειδικευμένες γνώσεις Αστρολογίας) το δέχεται σαν αδιαμφισβήτητο γεγονός - και το αναμεταδίδει από στόμα σε στόμα!

Μάλιστα, το αστρολογικό "κύκλωμα" γιορτάζει αυτές τις μέρες τα "γενέθλια" της Ελλάδας, αφού κατά την άποψη τους η σύγχρονη Ελλάδα γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1830, όταν οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής (Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία) αποφάσισαν να αναγνωρίσουν την ανεξαρτησία της Ελλάδας από την Οθωμανική αυτοκρατορία, υπογράφοντας το "Τρίτο Πρωτόκολλο του Λονδίνου"!

Προφανώς όμως τα μέλη του Ελληνικού αστρολογικού κυκλώματος είναι ανιστόρητα! Γιατί αν είχαν ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα θα είχαν προσέξει ότι το Πρωτόκολλο του Λονδίνου (της 3ης Φεβρουαρίου 1830) ΔΕΝ δέχθηκε να το υπογράψει και ΔΕΝ το υπέγραψε τελικά η Οθωμανική Τουρκία - η βασική δύναμη δηλαδή που όφειλε να το υπογράψει από κοινού με τις άλλες δυνάμεις για να αναγνωριστεί επίσημα και σε διεθνές επίπεδο η Ανεξαρτησία της Ελλάδας! Χωρίς την "τζίφρα" της Οθωμανικής Τουρκίας το Πρωτόκολλο του Λονδίνου της 3ης Φεβρουαρίου 1830 δεν έχει καμία απολύτως ισχύ! Πώς μπορεί λοιπόν αυτό να σηματοδοτεί την Ανεξαρτησία της Ελλάδας, τη γέννηση του σύγχρονου Ελληνικού κράτους;

Το σημαντικότατο αυτό στοιχείο μοιάζει να το αγνοεί παντελώς το αστρολογικό "κατεστημένο"! Ακόμη και όταν το πληροφορείται προτιμά να το αποσιωπά! Διαδίδεται έτσι μαζικά εδώ και δεκαετίες κάτι που είναι παντελώς λανθασμένο και ψευδές! Κάτι που δεν έχει προκύψει μέσα από μελέτες και ενδελεχείς αναλύσεις αλλά μέσα από τη λογική του "μπούγιου", του "εμείς είμαστε πολλοί/ές και θα περάσουμε στον κόσμο αυτό που μας συμφέρει" (επειδή διαδίδουν επί δεκαετίες ότι η Ελλάδα είναι Υδροχόος δεν θέλουν να ξεγυμνωθούν τώρα, αν μάθει ο κόσμος ότι τόσα χρόνια έκαναν λάθος)! Επιβάλλουν ένα ψέμα επειδή έτσι συμφέρει τους/τις ίδιους/ες! Μιλάμε βέβαια για τον απόλυτο σκοταδισμό!

Από την πλευρά μου, είμαι ο μόνος που εδώ και δεκαετίες ισχυρίζεται το αυτονόητο: ότι η σύγχρονη Ελλάδα γεννήθηκε όταν οι "εθνοπατέρες" μας έκαναν μονομερώς στην Επίδαυρο τη "Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας μας από την Οθωμανική αυτοκρατορία" (την 1η Ιανουαρίου 1822, με το παλιό ημερολόγιο. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη τεκμηρίωση για το ωροσκόπιο της Ελλάδας εδώ)! Και πιστέψτε με δεν λέω κάτι το περίεργο! Σύμφωνα με την "Πολιτική Αστρολογία" (αλλά και σύμφωνα με τις Πολιτικές Επιστήμες) ένα έθνος που βρίσκεται υπόδουλο αποκτά υπόσταση ("γεννιέται" σαν "έθνος-κράτος", ) όταν αρχίσει να πολεμά τον δυνάστη του - έτσι ώστε να αποκτήσει δικό του έδαφος - και  πάνω απ' όλα όταν Διακηρύξει Μονομερώς την Ανεξαρτησία του και βγάλει Σύνταγμα! Τα δύο τελευταία συνέβησαν ακριβώς στη λεγόμενη "Πρώτη Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων" της Επιδαύρου, τον Ιανουάριο του 1822!

Το "κύκλωμα" που κρατάει "το μαχαίρι και το πεπόνι" της Ελληνικής αστρολογίας (και που έχει βάλει σκόπιμα στο περιθώριο τους κορυφαίους Έλληνες Αστρολόγους, όπως τον Γιάννη Συμεώνογλου, τον Νικόλαο Καμπάνη, τον Κωνσταντίνο Στεφάνου και άλλους, διαβάστε σχετικά εδώ) φαίνεται να αγνοεί παντελώς αυτές τις βασικές και θεμελιώδεις αρχές της "Πολιτικής Αστρολογίας"!

Και για να καταλάβετε πόσο λάθος είναι σκεφτείτε το εξής: η συντριπτική πλειοψηφία των Αστρολόγων του πλανήτη θεωρούν ότι οι ΗΠΑ "γεννήθηκαν" στις 4 Ιουλίου 1776, όταν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι διακήρυξαν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ την ανεξαρτησία τους από τους Εγγλέζους. Οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής αναγνώρισαν την ανεξαρτησία της Αμερικής πολύ αργότερα. Ειδικά η Αγγλία, που ήταν η άμεσα εμπλεκόμενη δύναμη, αναγνώρισε την ανεξαρτησία των ΗΠΑ χρόνια μετά, στις 3 Σεπτεμβρίου 1783. Κανείς Αστρολόγος όμως στον κόσμο δεν θεωρεί ότι η ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 1783 σηματοδοτεί την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ! Όλοι θεωρούν ότι η σύγχρονη Αμερική γεννήθηκε όταν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι έβγαλαν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ διακήρυξη ανεξαρτησίας (το 1776)!  Τα ίδια ακριβώς ισχύουν για το Μεξικό, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή κλπ. κλπ.

Από όλον τον πλανήτη, μόνο οι άνθρωποι που ανήκουν στο "κύκλωμα" που ελέγχει την Ελληνική αστρολογία δεν γνωρίζουν - ή αν τη γνωρίζουν δεν τη λαμβάνουν υπόψη τους - τη Διακήρυξη Ανεξαρτησίας των "εθνοπατέρων" τους σαν ιδρυτική πράξη της σύγχρονης Ελλάδας!

Κλείνοντας, να τονίσω ότι το παραμυθάκι του "η Ελλάδα είναι Υδροχόος" παίζει μόνο εδώ στην Ελλάδα. Εκτός Ελλάδας, το γενικά αποδεκτό ωροσκόπιο της χώρας μας είναι αυτό που προκύπτει από την ημερομηνία της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας μας (1η Ιανουαρίου 1822). Για παράδειγμα, ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Αμερικάνων Αστρολόγων ("OPA") Maurice Fernandez και η διευθύντρια της περιβόητης αστρολογικής σχολής "ΜΑΥΟ" Wendy Stacey, έχουν παρουσιάσει αμφότεροι στο κοινό εργασίες τους σύμφωνα με τις οποίες η σύγχρονη Ελλάδα είναι Αιγόκερος (βασιζόμενοι στην ημερομηνία Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας μας). Μάλλον οι δύο ωσάνω παγκόσμια αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι αστρολόγοι δεν είναι τόσο καλοί όσο οι προβεβλημένοι στο εδώ κοινό Έλληνες αστρολόγοι - που  επί δεκαετίες ισχυρίζονται ενορχηστρωμένα ότι η Ελλάδα είναι Υδροχόος...  

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής

Υ.Γ.  Προσωπικά, πιστεύω ότι το Ελληνικό κοινό είναι εκείνο τελικά που θα υποχρεώσει τα μέλη του κυκλώματος που ελέγχει την Ελληνική αστρολογία να εγκαταλείψει το ψέμα του "η Ελλάδα είναι Υδροχόος" και να αναγνωρίσει το αληθινό ωροσκόπιο της χώρας μας.

Βλέπετε, τα σχετικά μου άρθρα - που δημοσιεύω στο διαδίκτυο από το 2005 - έχουν σχεδόν 50.000 αναγνώσεις, συνολικά! Στα άρθρα μου αυτά παρέχονται όλα τα απαραίτητα τεκμήρια που καταρρίπτουν τους ψευδείς ισχυρισμούς και οδηγούν στο αληθινό ωροσκόπιο της Ελλάδας! Το κοινό έχει αρχίσει να αντιπαραθέτει στους αστρολόγους που κυριαρχούν στην Ελληνική αστρολογική σκηνή κάποια από αυτά τα αδιάσειστα επιχειρήματα, τα οποία οι τελευταίοι αδυνατούν να αντικρούσουν (έχω πληροφορηθεί ότι σηκώνουν αμέσως τον τόνο της φωνής τους και επιχειρούν να αλλάξουν θέμα)!

Κάποιοι/ες πάντως αστρολόγοι του κυκλώματος έχουν καταλάβει ότι το συγκεκριμένο ψέμα δεν θα αντέξει πολύ και έχουν υποχρεωθεί πλέον να υιοθετούν την άποψη ότι η Ελλάδα "μπορεί να είναι τελικά κάτι άλλο από Υδροχόος"! 
Και αυτή είναι μία μικρή νίκη, γιατί μιλάμε για ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα διακήρυτταν ενορχηστρωμένα, μαζικά και φανατικά ότι "η Ελλάδα είναι Υδροχόος, πάει και τελείωσε! Οποιαδήποτε άλλη άποψη είναι λανθασμένη!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: