Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Τέλος Εποχής! Τι έρχεται μπροστά μας ("Αστρο-Λόγιο απόγευμα")!


Στο επόμενο "Αστρο-Λόγιο απόγευμα" που θα γίνει την Τρίτη 4/2, στις 7 μμ.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι/ες από μας έχουμε στην εποχή μας την αίσθηση ότι ο παλιός κόσμος, οι αξίες, οι σταθερές που γνωρίζαμε περνούν φάση μεγάλης παρακμής και βρίσκονται υπό κατάρρευση. Αυτό δημιουργεί στους ανθρώπους σύγχυση, αποπροσανατολισμό και ανασφάλεια. Η Αστρολογία (με Α κεφαλαίo) είναι ίσως από τα λίγα πεδία ανθρώπινης γνώσης που μπορούν να μας μεταφέρουν τη "μεγάλη εικόνα" και να μας βοηθήσουν να βάλουμε μια τάξη στο χάος! Η Αστρολογία μπορεί να μας εξηγήσει το που ακριβώς βρισκόμαστε τώρα "κοσμικά" και το προς τα που οδεύουμε!

Η ομιλία θα γίνει στα πλαίσια του "Αστρο-Λόγιου απογεύματος" της ερχόμενης Τρίτης 4 Φεβρουαρίου, στις 7 μμ. Τριπόλεως 35Α και Ευβοίας, στο Κάτω Χαλάνδρι (300 μέτρα από το Μετρό Χολαργού). Ομιλητής o Θωμάς Γαζής. Θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος.

(Σ.Σ. Τα "Αστρο-Λόγια απογεύματα" είναι εκδηλώσεις που φέρουν πιστοποιητικό "Ε.Ε.Α.Κ." (Εκδηλώσεις Εκτός Αστρολογικού Κυκλώματος). Η είσοδος τους είναι ελεύθερη για όλους/ες και το μόνο "τίμημα" που θα πρέπει να καταβάλετε για να συμμετέχετε σε αυτά είναι η Καθαρή Καρδιά, το Ανοιχτό Μυαλό και η Καλή προαίρεση)!Θωμάς Γαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: