Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το "Μεγάλο Τρίγωνο" του Μαρτίου 2012: ένας απροσδόκητος "μποναμάς" για όλα τα ζώδια!


Μια φωτεινή ακτίνα θα λάμψει στον ουρανό στις επόμενες εβδομάδες, χάρη σε ένα σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο που θα συμβεί! Μέσα στη γενικότερη "καταχνιά" που επικρατεί - και τις δύσκολες αστρολογικές όψεις που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια - ένας απροσδόκητος καταρράκτης θετικής ενέργειας θα λούσει τη Γη!

Οι "πηγές" αυτού του αστρικού καταρράκτη ανάγονται σε ένα αρμονικότατο πλανητικό σχηματισμό που φέρει την ονομασία "Μεγάλο Τρίγωνο" (το μπλε τρίγωνο που βλέπετε στο ωροσκόπιο από πάνω), ο οποίος θα σχηματιστεί με ακρίβεια στις 14 Μαρτίου! Εκείνη την ημέρα οι δύο πιο ευνοικοί πλανήτες στην αστρολογία (η Αφροδίτη και ο Δίας) θα βρίσκονται στο ίδιο ακριβώς σημείο του ουρανού (θα "αγκαλιάζονται" μεταξύ τους - στις 9 μοίρες του Ταύρου). Ταυτόχρονα, θα δέχονται μία εξαιρετικά αρμονική όψη τριγώνου από τον πλανήτη Άρη (που θα βρίσκεται στις 9 μοίρες της Παρθένου) και από τον Πλούτωνα (που ήδη βρίσκεται στις 9 μοίρες του Αιγόκερου). Όλες αυτές είναι εξαιρετικά ευνοικές συγκυρίες που σπάνια εμφανίζονται στον ουρανό - και είναι τόσο παρήγορο που εμφανίστηκαν τώρα, σε αυτή τη δυσμενή συγκυρία που περνάμε!

Μπορείτε να δείτε εδώ το πώς αυτό το "δώρο εξ ουρανού" θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο και το σε ποιον τομέα θα σας φέρει τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: