Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

ALAIN DELON - Η ακατανίκητη γοητεία των "ζευγαρωτικών" ζωδίων (Ζυγός - Σκορπιός)!


"Έφυγε" πριν λίγες ώρες ο Γάλλος ηθοποιός Alain Delon, που υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του πλανήτη! Aστρολογικά, ο Delon ανήκε στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ένα ζώδιο που θεωρείται στη "Συναστρία" (στον κλάδο της αστρολογίας που μελετά βασικά τις ερωτικές σχέσεις) σαν το πιο ισχυρά "μαγνητικό" και "ζευγαρωτικό" ζώδιο του ζωδιακού! Είναι ένα ζώδιο που μιλάει "βαθιά" στις ψυχές των ανθρώπων και που - ειδικά σε ότι αφορά το αντίθετο φύλο - διαθέτει ακατανίκητο "σεξ-απίλ"!

Πέρα, όμως, από το ζώδιο του Σκορπιού, ο Delon είχε στον χάρτη του κάποια ισχυρότατα "Αφροδίτεια" στοιχεία! Ο Ωροσκόπος του για παράδειγμα ήταν ο Ζυγός! Ένας Ωροσκόπος Ζυγός μπορεί να δώσει στον άνθρωπο εξαιρετικά όμορφα, συμμετρικά και ελκυστικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του και γενικά στην εμφάνιση του (καθόλου τυχαία βέβαια, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης του Ζυγού είναι η "πάγκαλη", ξελογιάστρα Αφροδίτη)!

                   

Τα "Αφροδίτεια" στοιχεία όμως στον χάρτη του Delon δεν σταματούν εκεί. Όπως μπορείτε να δείτε και σεις, ο Ήλιος του "πέφτει" μέσα στον Δεύτερο Οίκο του! Τα ζώδια και οι Οίκοι δεν είναι το ίδιο πράγμα, όμως "αρχετυπικά" ο Δεύτερος Οίκος αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ταύρου. Και ποιος πλανήτης κυβερνάει τον Ταύρο; Μα φυσικά η Αφροδίτη!

Σε απλά Ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι ο Ήλιος του Delon στον Δεύτερο Οίκο του του δίνει πρόσθετα γοητευτικά και ελκυστικά χαρακτηριστικά (σαν να μην είχε ήδη αρκετά!)! Ίσως καταλαβαίνετε τώρα το γιατί η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτόν τον πλανήτη "έλιωνε" (και συνεχίζει να "λιώνει") για τον Alain Delon!

Οι νεότερες γενιές μπορεί να μην γνωρίζουν τον ίδιο τον Delon, ωστόσο "λιώνουν" για έναν άλλο ηθοποιό που σε μεγάλο βαθμό είναι αστρολογικός "σωσίας" του Delon: για τον Leonardo DiCaprio! Ο DiCaprio είναι επίσης Σκορπιός, έχει Ωροσκόπο Ζυγό και ο Ήλιος του "πέφτει" στον Δεύτερο Οίκο του!

Και μια τελευταία εντυπωσιακή λεπτομέρεια που συνδέει ακόμη ισχυρότερα τους δύο αυτούς εκμαυλιστές του ωραίου φύλου: η Σελήνη του Leonardo βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Ταυτόχρονα, όμως, η Σελήνη του πέφτει" στον Πρώτο Οίκο του, που "αρχετυπικά" αντιστοιχεί στο ζώδιο του Κριού. Έμμεσα λοιπόν είναι σα να έχει ο DiCaprio Σελήνη στον Κριό!

Η Σελήνη του Delon βρίσκεται στο "πολεμοχαρές" ζώδιο του Κριού! Ταυτόχρονα όμως η Σελήνη του "πέφτει" στον Έβδομο Οίκο του. Ο Έβδομος Οίκος αντιστοιχεί "αρχετυπικά" στο ζώδιο του Ζυγού. Επομένως, έμμεσα είναι σα να έχει ο Delon Σελήνη στον Ζυγό!

Πιστεύω να μη σας προκάλεσα πονοκέφαλο. Το γεγονός είναι ότι υπάρχει μια ασυνήθιστη αστρολογική "ταύτιση" ("άδηλου", έμμεσου χαρακτήρα, στην περίπτωση των Σεληνών τους) ανάμεσα στους δύο αυτούς μεγάλους κινηματογραφικούς γόητες!

Υ.Γ. Στο ωροσκόπιο του Ντελόν εμφανίζεται, εκτός των άλλων, και το φαινόμενο της "πλανητικής πόλωσης"! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι' αυτό εδώ

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: