Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Πλούτωνας επέστρεψε στον Αιγόκερο!

Σήμερα (Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στις 3:17 π.μ.), ο συλλογικός και συχνά μοιραίος πλανήτης Πλούτωνας βγήκε - ευρισκόμενος σε ανάδρομη κίνηση - από το ζώδιο του Υδροχόου και επέστρεψε σε εκείνο του Αιγόκερου! Αυτή είναι μία σημαντικότατη πλανητική μεταβολή! Κάθε ζωδιακή "μετάβαση" του Πλούτωνα θεωρείται εξαιρετικά σημαντική. Βλέπετε, ο πλανήτης αυτός θεωρείται ο πιο "συλλογικός" από όλους και ασκεί τεράστια επιρροή πάνω στις μάζες και στις κοινωνίες μας γενικότερα. Επομένως, κάθε μεταβολή του δημιουργεί ισχυρό "συλλογικό" αντίκτυπο, στις μάζες των ανθρώπων και στις κοινωνίες μας γενικότερα.

Όταν ένας πλανήτης κινείται ορθόδρομα λειτουργεί περισσότερο σε "εξωτερικό" επίπεδο. Όταν, όμως, κινείται ανάδρομα τότε λειτουργεί πιο "εσωτερικά"! Στην ανάδρομη κίνηση ενός πλανήτη (του Πλούτωνα στη συγκεκριμένη περίπτωση) μπορεί να επαναληφθούν γεγονότα παρόμοια με αυτά που είχαμε ζήσει στο πρόσφατο παρελθόν, γιατί αυτή τη φορά θα πρέπει να "αφομοιώσουμε" πληρέστερα αυτά τα γεγονότα και να τα βιώσουμε "εσωτερικά".

Με την επιστροφή, τώρα, του Πλούτωνα στον Αιγόκερο δημιουργούνται και κάποια συμπαρομαρτούντα φαινόμενα. Πρώτα απ' όλα, δημιουργείται με μεγαλύτερη ακρίβεια το σχήμα του αρμονικού συντονισμού ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ "εξωτερικών", "υπερβατικών" πλανητών (Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα)! Όπως βλέπετε παρακάτω, στην κορυφή του μπλε τριγώνου βρίσκεται ο Ποσειδώνας, ο οποίος σχηματίζει αρμονικές όψεις Εξαγώνου τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Πλούτωνα! Και βέβαια, ο Ουρανός σχηματίζει μια εξαιρετικά αρμονική όψη Τριγώνου με τον Πλούτωνα!

Το συγκεκριμένο αρμονικό σχήμα προαναγγέλλει κατά κάποιον τρόπο τη μεγάλη "Αρμονική Σύγκλιση" που θα κυριαρχεί στον ουράνιο θόλο την εξαετία 2025 - 2030. Και τότε οι τρεις "υπερβατικοί" πλανήτες θα σχηματίζουν μεταξύ τους ένα ανάλογο αρμονικό σχήμα, έχοντας περάσει όμως αυτή τη φορά σε καινούργια, "αρσενικά" ζώδια (ο Ουρανός στους Διδύμους, ο Ποσειδώνας στον Κριό, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο). Αρκετοί αστρολόγοι μιλούν για μια "Αναγέννηση" της ανθρωπότητας στη συγκεκριμένη εξαετία.

Εμείς πάντως βιώνουμε τώρα τις ενέργειες του συγκεκριμένου Τριγώνου μέσα σε "θηλυκά" ζώδια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι "συμπαντικοί" πλανήτες βρίσκονται όλοι τους στο τέλος των αντίστοιχων ζωδίων. Μάλιστα, οι Πλούτωνας και Ποσειδώνας βρίσκονται στην τελευταία-τελευταία, "Αναιρετική" όπως λέγεται, τριακοστή μοίρα των ζωδίων του Αιγόκερου και των Ιχθύων, αντίστοιχα!

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί άνθρωποι βιώνουν τώρα την αίσθηση του "σα να φτάνει στο τέλος του ο κόσμος μας"! Ο κόσμος δεν φτάνει στο τέλος του αλλά αναμφίβολα τελειώνει ένας παλιός κύκλος πραγμάτων για την ανθρωπότητα - έτσι ώστε να ανοίξει ένας καινούργιος!

Θωμάς Γαζής

Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: