Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Η δολοφονική απόπειρα κατά του Trump (η Σύνοδος Άρη - Ουρανού και ο Αλγκόλ!)


Σε όλα τα μέσα ενημέρωσης κυριαρχεί σήμερα η είδηση της δολοφονικής απόπειρας κατά του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump. Αν και θα είχε μεγαλύτερη αξία το να είχε προβλέψει κάποιος/α το συγκεκριμένο γεγονός ΠΡΙΝ αυτό συμβεί, βλέπουμε ότι όντως παρουσιάζονται τώρα ισχυρότατες αστρολογικές ενδείξεις στον χάρτη του Trump για μια πιθανή απόπειρα εναντίον του!

Η βασικότερη ένδειξη φαίνεται να πηγάζει από την εξαιρετικά εύφλεκτη και εκρηκτική Σύνοδο Άρη - Ουρανού, που συμβαίνει αυτές τις μέρες (και που κορυφώνεται "μαθηματικά" στις 15 Ιουλίου)! Αυτή η Σύνοδος συμβαίνει σχεδόν πάνω στο Μεσουράνημα του Trump (σε ένα από τα πιο σημαντικά "ενεργά σημεία" ενός γενέθλιου χάρτη! Το Μεσουράνημα κάποιου/ας συνδέεται στενά με τη συνολική "δομή" αυτού του ανθρώπου, με την ευρύτερη επαγγελματική/κοινωνική του δράση και με τη δημόσια εικόνα του!)

  


Το ίδιο το γεγονός της Συνόδου του εκρηκτικού ντουέτου Άρη - Ουρανού με το Μεσουράνημα του Trump θα αρκούσε για να προβληματίσει έναν/μία αστρολόγο. Εδώ, όμως, λαμβάνουν χώρα και άλλες καθοριστικές όψεις. Είναι εντυπωσιακό π.χ. το γεγονός ότι ο γενέθλιος Άρης του Trump βρίσκεται στις 26 μοίρες του Λέοντα (σε Σύνοδο με τον Ωροσκόπο του, στην τελευταία μοίρα του Λέοντα)! Αυτό σημαίνει ότι η τρέχουσα Σύνοδος Άρη - Ουρανού που λαμβάνει χώρα στις 26 μοίρες του Ταύρου, σχηματίζει ΤΕΛΕΙΑ όψη Τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη του Trump!

Όσοι/ες γνωρίζουν την "συγκρουσιακή αψύτητα" με την οποία μπορεί να εκδηλωθεί η παραδοσιακά δυσαρμονικότατη όψη Τετραγώνου μπορούν ίσως να καταλάβουν το μέγεθος των "εκρηκτικών στοιχείων" που ενεργοποιήθηκαν τώρα στον χάρτη του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ (ουσιαστικά, το ντουέτο των Διελαυνόντων πλανητών Άρη και Ουρανού δεν τετραγώνισε απλά τον γενέθλιο Άρη του αλλά "συνεργικά" τη Σύνοδο του Άρη του με τον Ωροσκόπο του)!

Θα ήθελα να σημειώσω ότι πολλοί Έλληνες αστρολόγοι έγραψαν τις προηγούμενες εβδομάδες κάποιο άρθρο για την τρέχουσα εκρηκτική Σύνοδο Άρη - Ουρανού. Οι περισσότεροι από αυτούς, μάλιστα, συνέδεσαν τη συγκεκριμένη Σύνοδο Άρη - Ουρανού με τον "φοβερό και τρομερό" απλανή αστέρα Αλγκόλ (ο οποίος σε "εκλειπτικό μήκος" βρίσκεται στις 26 μοίρες του Ταύρου).

Προσωπικά, θεωρώ "υπερεκτιμημένη" την αστρολογική επιρροή του Αλγκόλ! Τον συγκεκριμένο απλανή αστέρα προωθεί κυρίως ένα κλειστό "περιβάλλον" αστρολόγων που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις πιο "εσωτερικές" διαστάσεις της αστρολογίας - αλλά συχνά και στη μαγεία.

Θα έλεγα ότι ο Αλγκόλ δημιουργεί σύγχυση σε πάρα πολλούς/ές αστρολόγους! Θεωρήθηκε π.χ. εξαιρετικά σημαντικός στην τρέχουσα απόπειρα κατά του Trump, αφού το "εκλειπτικό μήκος" του αντιστοιχεί, όπως ήδη αναφέραμε, στις 26 μοίρες του Ταύρου - ακριβώς δηλαδή στο σημείο που κορυφώνεται η τρέχουσα Σύνοδος Άρη - Ουρανού!

Όπως γνωρίζουν όμως οι καλλιεργημένοι/ες αστρολόγοι, ένας πλανήτης/αστέρας δεν ορίζεται μόνο από το "εκλειπτικό μήκος" του αλλά και από το "εκλειπτικό πλάτος" του! Και το "εκλειπτικό πλάτος" του Αλγκόλ κείτεται 22 ολόκληρες μοίρες μακριά από την Εκλειπτική (από την αστρολογικά ενεργή ουράνια ζώνη, δηλαδή)!

Για να συνειδητοποιήσετε αυτή την απόσταση σκεφτείτε ότι η Σελήνη πάνω στον ουρανό μας έχει διάμετρο περίπου μισής μοίρας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να φανταστείτε μια στήλη με περίπου 40 Σελήνες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη, για να καταλάβετε το πόσο μακριά από την Εκλειπτική βρίσκεται ο Αλγκόλ!

Υ.Γ. θα μπορούσαμε να αναλύσουμε και άλλα στοιχεία στον χάρτη του Trump. Αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε στα σχόλια ποια στοιχεία ξεχωρίζετε εσείς.

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: