Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σεμινάρια σύγχρονης Αστρολογίας του Θωμά Γαζή

Ξεκινάει τον Ιανουάριο στο Μαρούσι ο καινούργιος κύκλος σεμιναρίων σύγχρονης Αστρολογίας του Θωμά Γαζή για αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Στα μαθήματα αυτά διδάσκω τη σύγχρονη, αληθινή Αστρολογία, εκείνη με παιδεία. Τα συγκεκριμένα μαθήματα λοιπόν δεν ενδείκνυνται για όσους ενδιαφέρονται μόνο για το εμπορικό κομμάτι της αστρολογίας (να αποστηθίσουν δηλαδή 5 βασικά πράγματα για να βγουν γρήγορα στην αγορά). Είναι για τους ανθρώπους εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά και θέλουν να ΜΑΘΟΥΝ Αστρολογία .

Θα ξεκινήσω τα μαθήματα διδάσκοντας τις βασικές κοσμικές αρχές που διέπουν την αστρολογία: την αρχή του "Τάο" (Αρσενικό - Θηλυκό), τη σχέση της Μονάδας με το Όλο, το "Δυναμικό" ζωδιακό κύκλο. Θα συνεχίσω με βασικά μαθήματα (Στοιχεία, Ποιότητες, Πλανήτες, Όψεις) τα οποία θα διδαχθούν με παραστατικό τρόπο. Στη συνέχεια θα μπούμε στην ερμηνεία του ωροσκοπίου, στις μεθόδους πρόβλεψης, στις Διελεύσεις και στις Προόδους. Στα πιο προχωρημένα τμήματα θα κάνουμε Ηλιακή και Σεληνιακή Επιστροφή, Κατευθύνσεις, Ψυχολογική Αστρολογία, Εκλογική (Καταρχική) Αστρολογία, Ωριαία, Συναστρία, Κοσμική (Πολιτική) Αστρολογία.

Αν μένετε εκτός Αθηνών μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα ειδικά μαθήματα μέσω διαδικτύου (Skype). Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε τα μαθήματα στο σπίτι σας σαν ηχητικά αρχεία (mp3) - συνοδευόμενα με τις αντίστοιχες επεξηγηματικές τους παραστάσεις, χάρτες κ.λ.π. Για περισσότερες πληροφορίες  στείλτε E-mail στο: ifestion@gmail.com

- Διαβάστε μία ανάλογη ανακοίνωση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: