Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Ο Άρης πατάει τη σκανδάλη στο Ταυ τετράγωνο!Μία κοσμική σκανδάλη θα πατηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 30 Ιουλίου, καθώς ο Άρης θα μπει στο ζώδιο του Ζυγού. Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την οποία ολόκληρη η αστρολογική κοινότητα μιλούσε εδώ και μήνες. Ήδη το Ταυ τετράγωνο που έχει σχηματιστεί ανάμεσα στον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό είναι αρκετά εκρηκτικό και προμυνήει ακραία και βίαια γεγονότα. Τώρα που θα μπει και ο εκρηκτικός Άρης στο σκηνικό (σχηματίζοντας σύνοδο με τον Κρόνο, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τους Ουρανό - Δία) θα συσσωρευτούν τόσο ακραίες και βίαιες ενέργειες στο στερέωμα που αν αντανακλαστούν σττη Γη (και η Αστρολογία μας διαβεβαιώνει ότι θα αντανακλαστούν) θα δώσουν εξαιρετικά ακραία και βίαια γεγονότα. Μάλιστα, την ερχόμενη Παρασκευή θα περάσει - προς το βράδυ - στο ζώδιο του Κριού και η Σελήνη, ενεργοποιώντας και αυτή από την πλευρά της το Ταυ τετράγωνο - λες και δεν ήταν αρκετά ενεργοποιημένο από μόνο του. Κάποια κολοσιαία "έκρηξη" θα σημειωθεί (της κοινωνίας, της οικονομίας, κάποιου ηφαιστείου, τεκτονικών πλακών, συρράξεων;). Είναι βέβαιο ότι ένα τόσο ασυνήθιστο και ακραίο ουράνιο φαινόμενο θα απελευθερώσει ακραίες και ασυνήθιστες δυνάμεις εδώ κάτω στη Γη!

Θωμάς Γαζής

Σ.Σ. Συχνά τα γεγονότα δεν εκδηλώνονται την ίδια μέρα που συμβαίνει το φαινόμενο αλλά λίγες μέρες πριν ή (ακόμη πιο συνηθισμένο) λίγες μέρες μετά. Εξαρτάται από το "συνδυαστικό παιχνίδι" που θα κάνουν οι διελαύνοντες πλανήτες με προηγούμενες εκλείψεις, με ισχυρά Μεσοδιαστήματα κ.λ.π.

Η Ελλάδα θίγεται έντονα από αυτή τη συγκυρία, αφού έχει Σελήνη στην πρώτη - περίπου - μοίρα του Ζυγού και Ουρανό - Ποσειδώνα στην αρχή του Αιγόκερου (δείτε το ωροσκόπιο της Ελλάδας επισκεπτόμενοι τον επόμενο σύνδεσμο):

http://astro.forumup.com/viewtopic.php?t=437&mforum=astro

---------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν και φαινομενικά δε συνέβη κάποιο συγκλονιστικό γήινο γεγονός εκείνες τις ημέρες ωστόσο συνέβη ένα κολοσσιαίο ουράνιο γεγονός. Στη 1 Αυγούστου 2010  το μισό ημισφαίριο του Ήλιου, εκείνο που κοίταζε προς την πλευρά της Γης, δονήθηκε βίαια από ένα τεράστιο ηλιακό "σεισμό" που εκτίναξε απίστευτες ποσότητες ηλιακού υλικού στο διάστημα και προς την κατεύθυνση της Γης! Επομένως η Γη "λούστηκε" εκείνες τις ημέρες σε αυτή την τεράστια στεμματική εκτόξευση μάζας του Ήλιου - με τις τεράστιες συνέπειες που συνεπάγεται αυτό το γεγονός για μας εδώ κάτω στη Γη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: