Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Ιούνιος 2010: ζώντας ένα ακραίο "Ινδιάνικο καλοκαίρι"!


(artist: Jacek Yerka)


Δύο σημαντικά γεγονότα συνέβησαν σήμερα, 21η Ιουνίου 2010. Ο Ήλιος μπήκε στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου. Ταυτόχρονα, σήμερα είναι το «Θερινό Ηλιοστάσιο», όπου έχουμε την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου! Από αύριο οι ημέρες θα γίνονται όλο και μικρότερες...

Αλλά τα δύο αυτά γεγονότα είναι μάλλον δευτερεύοντα μπροστά σε κάποιες άλλους ιστορικούς σχηματισμούς που λαμβάνουν χώρα εντός των προσεχών ημερών. Καθώς ο Ήλιος θα κινείται στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου θα σχηματίσει από την πρώτη μέρα κιόλας μια σκληρή όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (στον Κριό), και πάλι όψη τετραγώνου την επόμενη μέρα με το Δία (στον Κριό) και τέλος μία όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα (στον Αιγόκερο). Αυτές είναι κάποιες ιδιαίτερα σπάνιες και και ισχυρές πλανητικές όψεις! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις 26 του Ιουνίου θα συμβεί και μία δυσοίωνη Σεληνιακή έκλειψη!

Πιθανώς γνωρίζετε ήδη κάποια πράγματα για το περιβόητο "Ταυ - Τετράγωνο» που έχει σχηματισθεί τους τελευταίους μήνες στον ουρανό (μεταξύ των πλανητών Πλούτωνα, Ουρανού και Κρόνου). Το Ταυ - τετράγωνο αυτό είναι ήδη πολύ εκρηκτικό από μόνο του. Αλλά τώρα η Σεληνιακή έκλειψη της 26 Ιουνίου πρόκειται να το υπερ-ενεργοποιήσει! Και όπως ο Ήλιος κατά την ημέρα της έκλειψης θα είναι στην 4η μοίρα του Καρκίνου, σχηματίζοντας μια τέλεια αντίθεση με τον Πλούτωνα (στην 4η μοίρα του Αιγόκερου) και ταυτόχρονα σκληρές όψεις τετραγώνου με το Δία και τον Ουρανό στις πρώτες μοίρες του Κριού και με τον Κρόνο (έτοιμο να επανέλθει στος Ζυγό), ένας "Μεγάλος Σταυρός" θα σχηματιστεί στον ουρανό την ημέρα της έκλειψης, ένας μάλλον σπάνιος συνδυασμός στην ιστορία της ανθρωπότητας που από αστρολογικής άποψης αναμένεται να απελευθερώσει τιτάνιες ενέργειες! Και αυτές οι ενέργειες θα εστιαστούν ιδιαίτερα στην Ελλάδα, αφού στο γενέθλιο ωροσκόπιο της χώρας μας υπάρχουν σημαντικοί πλανήτες στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (η Σελήνη της Ελλάδας βρίσκεται στην αρχή του Ζυγού, οι Ουρανός και Ποσειδώνας της στην αρχή του Αιγόκερου ενώ ακόμη και ο Πλούτωνας της στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων βρίσκεται ακόμη κάτω από τα πυρά του Ταυ-τετραγώνου). Επομένως, η έκλειψη αυτή είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει ακραία γεγονότα στη χώρα μας, ενδεχομένως γεωφυσικά φαινόμενα, μαζικές αναταραχές ή ακόμη και ένταση με γειτονικό μας κράτος.

Ο κομβικός σε αυτή την έκλειψη πλανήτης Πλούτωνας (σε όψη τετραγώνου με τη γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας στο Ζυγό) δηλώνει ότι ο λαός μας νοιώθει να του ασκείται μία αφόρητη οικονομική και ψυχολογική πίεση και είναι πιθανό ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει άγρια. Επιπλέον ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα της Ελλάδας δηλώνει και πάλι την επιτακτική ανάγκη της ριζικής μεταμόρφωσης της Ελληνικής κοινωνίας και της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, μεταμόρφωση που θα επιτευχθεί μέσα από απροσδόκητα, ακραία ή και τραγικά γεγονότα. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το ωροσκόπιο της Ελλάδας κλικάρετε εδώ

Ας δούμε όμως το ωροσκόπιο της ίδιας της Σεληνιακής Έκλειψης της 26ης Ιουνίου 2010:Ο πλανήτης Πλούτωνας θα είναι στο επίκεντρο αυτής της έκλειψης (μπορείτε να το δείτε σε "μοιρική" σύνοδο με τη Σελήνη της έκλειψης). Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μία έκλειψη  "T-τετραγώνου" (σίγουρα αυτό δε μας καθησυχάζει), αλλά ταυτόχρονα θα είναι και μία Πλουτώνια έκλειψη, που σημαίνει μια έκλειψη που θα απελευθερώσει κρυφές και υπόγειες δυνάμεις, θα προξενήσει αναστάτωση στην οικονομία και θα μας επιβάλει δυναμικά ζητήματα θανάτου και επιβίωσης. Σε ένα υψηλότερο επίπεδο, ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης της ανθρώπινης συνειδητότητας, ο πλανήτης της «αναγέννησης». Ας διαλογιστούμε λοιπόν όλοι μαζί πιασμένοι από τα χέρια για να έλξουμε στη Γη μας - και ειδικά στη πολυβασανισμένη πατρίδα μας που δέχεται ισχυρότατες επιρροές από αυτό το "Ταυ - τετραγώνου" - τις υψηλότερες δονήσεις του Πλούτωνα και του επικείμενου "Μεγάλου Σταυρού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: