Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Οι άνθρωποι στην εποχή μας λειτουργούν στις χαμηλές συχνότητες των πλανητών!

Αν και είμαστε στην εποχή του Υδροχόου, σε μία εποχή δηλαδή υψηλού συνειδησιακού δυναμικού για τους ανθρώπους, ζούμε παρ' όλα αυτά σε μία φάση πτώσης και παρακμής, όπου λειτουργούμε με τις κατώτερες οκτάβες των πλανητών. Αυτό ισχυρίζεται ο Dante Valente, πρόεδρος της ομοσπονδίας Ιταλών αστρολόγων "C.I.D.A." σε ένα ενδιαφέρον του εκδοτικό σημείωμα.

Εκφραζόμαστε π.χ. μέσα από μία φτωχή και "παπαγαλίστικη" γλώσσα. Υπάρχουν μεν στην εποχή μας άπειρες δυνατότητες πληροφόρησης και επικοινωνίας αλλά παρ' όλα αυτά επικρατεί μία ανικανότητα ή οκνηρία στους καθημερινούς διαλόγους των ανθρώπων, όπου κυριαρχούν εκφράσεις κλισέ που ακούγονται κυρίως στην τηλεόραση.

Οι άνθρωποι δεν "εκπέμπουν" πια. Φοβούνται να εκφράσουν κάτι αυθεντικό και καταλήγουν τελικά να αντανακλούν και να επαναλαμβάνουν τις φράσεις, τις ιδέες και τις απόψεις που κυριαρχούν στην παρέα τους, στην αγέλη γενικά. Λειτουργούν δηλαδή με τον Ερμή και όχι με τον Ουρανό (που θεωρείται η ανώτερη Οκτάβα του Ερμή).

Έξω στην κοινωνία κυριαρχούν οι "πλαστικές ερωτικές σχέσεις", που χαρακτηρίζονται από την γρηγοράδα στη σύναψη τους και από το "σεξ χωρίς έρωτα". Από τις αρνητικές εκδηλώσεις του Άρη και της Αφροδίτης δηλαδή, χωρίς να μπαίνει στη μέση π.χ. ο Ποσειδώνας (ο ρομαντισμός, η βαθιά αγάπη) που θεωρείται η ανώτερη Οκτάβα της Αφροδίτης.

Με τα τούτα και με κείνα πάμε στη μεγάλη "χαράδρα" (όπως τη χαρακτηρίζει ο Valente) του 2012, με την ανθρωπότητα να ενεργοποιεί όλο και περισσότερο τις χαμηλότερες και όχι τις υψηλότερες συχνότητες των πλανητών. Είναι απορίας άξιο λοιπόν τι γεγονότα θα προσελκύσει όλη αυτή η διαδικασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: