Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008

"Μεντιουμ-αστρολόγοι" αναστατώνουν ανθρώπους!

Η επόμενη δημοσίευση φανερώνει αφενός το πόσο χαμηλά κινείται η αστρολογία στη χώρα μας και αφετέρου το ότι για εκατομμυριοστί φορά στο όνομα του κέρδους (κάποιοι στην Ελλάδα κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύριο Ευρώ κάθε χρόνο από την "μεντιουμ-αστρολογία") τσαλακώνονται ψυχές και αναστατώνονται θανάσιμα άνθρωποι! Γιατί αν υπήρχε μία επίσημη και σοβαρή Ομοσπονδία ("επιστημόνων") Αστρολόγων, που θα ασκούσε έλεγχο στο ποιος φέρει τον τίτλο "Αστρολόγος" (όπως συμβαίνει σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου) δεν θα συνέβαιναν τέτοια θλιβερά φαινόμενα!

Η συγκεκριμένη δημοσίευση έγινε στο αστρολογικό φόρουμ: astro.forumup.com

Πιο συγκεκριμένα, ένα νεαρό μέλος (χωρίς πολλές γνώσεις αστρολογίας, από ότι φαίνεται) γράφει ότι μία αστρολόγος του πρόβλεψε ότι θα πεθάνει νωρίς!

Διαβάστε όλη τη σχετική στιχομυθία:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
(μέλος ritaki): μου ειχε πει μια αστρολογος πριν απο καιρο οτι εχω ...τον ηλιο στον οκτω οικο και μου ειπε πως δεν θα ζησω πολλα χρονια. Για να πω την αληθεια με ταραξε αυτο.

(απαντά ο starsoul):

Για όνομα του Θεού! Τι γαιδούρια είναι αυτοί οι άνθρωποι!

Όταν γράφουμε συνέχεια εδώ ότι η αστρολογία στην Ελλάδα βρίσκεται (έντεχνα) σε ένα σκοτεινό Μεσαίωνα...εννούσαμε και τέτοιου είδους καταστάσεις!

Κάποιες κυρίες που μέχρι πρότινος δειγμάτιζαν τάπερ κότσαραν ξαφνικά τον τίτλο της "αστρολόγας" και (χωρίς να έχουν Αστρολογική Γνώση και Παιδεία) αραδιάζουν στον κοσμάκη ότι τους τους κατέβει στο κεφάλι, ακόμη και τέτοια χυδαία πράγματα! Και αυτό γιατί όσο πιο πολύ κρατάνε σε ανασφάλεια τον κόσμο τόσο πιο πολύ αποκτούν αυτές (και αυτοί) ισχύ (και φυσικά χρήματα)! Τι να πεις όμως, σε μία χώρα που στην αστρολογία κυριαρχούν και πρωταγωνιστούν στα μεγάλα κανάλια, στα "αστρολογικά" περιοδικά κ.λ.π. ακριβώς αυτές οι γυναικούλες που μέχρι πρότινος δειγμάτιζαν τάπερ (δεν είναι δικιά μου ρήση αυτή. Της σεναριογράφου Ελένης Μαβίλη είναι).

- Ritaki μην ανησυχείς! Ήλιο στον Όγδοο Οίκο είχαν και έχουν (ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους που είναι μια χαρά) και οι επόμενοι:

- Galileo Galilei (πέθανε σε βαθειά γεράματα)
- Sophia Loren (κουδουνισμένη 70άρα)
- Shirley McLaine (κουδουνισμένη 70άρα)
- Lucille Ball (πέθανε σε βαθειά γεράματα)

Αυτές, για να αναφέρω λίγες μόνος. Την επόμενη φορά που θα συναντήσεις αυτή την "αστρολόγα" πες της πρώτα - εκ μέρους μου - ότι δεν ξέρει την τύφλα της - όχι αστρολογία - και δεύτερον ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: