Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008

Θωμάς Γαζής: ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελληνικής αστρολογίας

Θα ήθελα να σας μιλήσω σαν άνθρωπος προς άνθρωπο, με την καρδιά μου και την ψυχή μου ανοιχτή!

Εδώ και πολλά χρόνια έχει δημιουργηθεί μία ζοφερή κατάσταση στην Ελληνική αστρολογία που όχι μόνο δεν αλλάζει αλλά διογκώνεται όλο και περισσότερο (όσο εξαπλώνονται τα συμφέροντα στο χώρο της αστρολογίας και επικρατούν μέσα σε αυτόν άνθρωποι επιτήδειοι, κερδοσκόποι, ελλειματικοί, χαμηλών ή ακόμη και "σκοτεινών" δονήσεων).

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς περιηγούμενος το forum "Ελληνική Αστρολογία" (astro.forumup.com ) προσωπικά δεν διστάζω να συγκρουστώ με τα κυκλώματα που εδώ και χρόνια απομυζούν την Ελληνική αστρολογία! Η αστρολογία στη χώρα μας κινεί πάρα πολύ χρήμα, δίνει κάποιου είδους κοινωνική καταξίωση κ.λ.π. Αυτό το έχουν μυριστεί διάφοροι επιτήδειοι άνθρωποι και έχουν πέσει με τα μούτρα για να την "ξεκοκαλίσουν"! 'Ετσι, την αστρολογία στην Ελλάδα την ελέγχουν σήμερα άνθρωποι χαμηλού επιπέδου, χωρίς αστρολογική παιδεία, άνθρωποι που δεν την αγαπούν ειλικρινά αλλά νοιάζονται πρωτίστως για την τσέπη τους και την προσωπική τους "δόξα" (και σε καμία περίπτωση για την Αστρολογία)!

Αυτοί οι επιτήδειοι άνθρωποι έχουν αναπτύξει - για να προασπίζουν τα ατομικά τους συμφέροντα και για να "κρατούν" τη θεσούλα τους, που ουσιαστικά δεν τους αξίζει - σχεδόν μαφιόζικου τύπου κυκλώματα, συντεχνίες, κλίκες, συμμορίες κ.λ.π. Όσο δε πιο ψηλά ανεβαίνουμε στην ιεραρχία της ελληνικής αστρολογικής πυραμίδας τόσο πιο πολύ "βρομάει" η κατάσταση (γιατί εκεί είναι μεγαλύτερα τα συμφέροντα - περισσότερα τα χρήματα)! Όλη αυτή η εσωτερική σήψη έχει σαν αποτέλεσμα η Ελληνική αστρολογία να είναι σήμερα από τις τελευταίες σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ναι, καλά το ακούσατε! Εμείς, οι απόγονοι των Αλεξανδρινών αστρολόγων - που δημιούργησαν την καλύτερη και πλουσιότερη αστρολογία στον κόσμο - σήμερα είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων! Ακόμη και οι βαλκάνιοι γείτονες μας (Σέρβοι, Τούρκοι) έχουν καλύτερη αστρολογία από μας, "πιστοποιούν" αστρολόγους, κάνουν έρευνα, στέλνουν τακτικά συμπατριώτες τους στα μεγαλύτερα διεθνή Αστρολογικά Συνέδρια!

Στη χώρα μας (στην οποία έχει εξαπλωθεί έντεχνα μία χαμηλού επιπέδου "χαμπουργκερο-αστρολογία", η οποία είναι "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα των επιτήδειων) κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται για αυτή την κατάντια! Αν περιηγηθείτε σε άλλους Ιστοτόπους δεν θα δείτε καν δημοσιεύσεις που να λένε το πόσο χάλια είναι τα πράγματα στην Ελλάδα! Για τους περισσότερους συντελεστές των ελληνικών αστρολογικών περιοδικών, για τους διαχειριστές και τους αστρολόγους των περισσότερων ελληνικών Ιστοτόπων ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ στην αστρολογία στον τόπο μας! "Αρμέγοντας" οι άνθρωποι αυτοί επιτήδεια την Ελληνική αστρολογία (και χάρη στη γενικότερη άγνοια του κόσμου) παίρνουν από την αστρολογία και από το κοινό δυσανάλογα πολλά πράγματα σε σχέση με αυτά που δίνουν και που αξίζουν! Λένε, λοιπόν, ότι όλα είναι καλά στην Ελληνική αστρολογία γιατί στην πραγματικότητα είναι όλα καλά γι' αυτούς τους ίδιους (διαβάστε το σχετικό άρθρο "Η επιδημία των "παράκεντρων" αστρολόγων στην Ελλάδα" εδώ )

Ανήκω στους ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί για να ενωθούμε όσοι αγαπάμε την Αστρολογία, για να δημιουργήσουμε ένα σοβαρό Πανελλήνιο Αστρολογικό Φορέα στη χώρα μας (ένα φορέα πραγματικά δημοκρατικό και όχι ελεγχόμενο από "παρέες" και συμφέροντα). Και παρόλο που οι περισσότεροι υποκρίνονται ότι τον θέλουν αυτό τον Φορέα στην πραγματικότητα δεν τους συμφέρει να δημιουργηθεί, γιατί τα ατομικά τους συμφέροντα εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα μέσα στο άναρχο τοπίο που υπάρχει σήμερα! 

Τους περισσότερους λοιπόν τους συμφέρει η μίζερη σημερινή κατάσταση: να βγάζουν αυτοί τα κέρδη τους (υπέρογκα για τα Ελληνικά δεδομένα - μιλάμε ακόμη και για δεκάδες χιλιάδες Ευρώ το μήνα), να είναι αυτοί οι "αυθεντίες" στο δικό τους μικρόκοσμο, να υποκρίνονται τους σπουδαίους αστρολόγους, τους "δασκάλους", να βγαίνουν σε κάνα καναλάκι, να έχουν μεγάλης κίνησης αστρολογικές γραμμές 90 11, να γράφουν τα ζώδια κάπου και να προβάλλονται, να παίρνουν τα έσοδα από τα ραντεβουδάκια τους και στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η τυχόν ένωση μας και η ίδρυση ενός Πανελλήνιου Αστρολογικού Φορέα την Ελλάδα! Ίσα - ίσα, που φοβούνται την ίδρυση ενός τέτοιου ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ Φορέα (κάποιες "συντεχνίες" έχουν βγάλει δήθεν "φορείς" οι οποίοι όμως στην πραγματικότητα υπάρχουν για να εξυπηρετούν στενά τα συμφέροντα της σχετικής συντεχνίας). Ένα Φορέα που θα οργάνωνε και θα ρύθμιζε τα της αστρολογίας στην Ελλάδα (θα επέβαλε π.χ. το να περνούν οι πάντες από αυστηρές εξετάσεις για να φέρουν τον τίτλο του αστρολόγου)! ΄Εναν τέτοιο Φορέα ουσιαστικά τον φοβούνται γιατί θα ξεγύμνωνε πρωτίστως τις "Τούλες Μπουμπούλες", τους "Καρδινάλιους αστρολόγους", τις διάφορες "αυθεντίες" τις δήθεν σπουδαίες "90 11τζούδες" όπως και τις διάφορες "συντεχνίες". Θα τους έβαζε δηλαδή στη σωστή τους διάσταση και αυτό σημαίνει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα τους γκρέμιζε από το "βάθρο" τους, στο οποίο βρίσκονται σήμερα χωρίς να το αξίζουν) ενώ θα αναδείκνυε κάποιους άλλους άξιους Αστρολόγους που σήμερα βρίσκονται στην αφάνεια! (Μεταγενέστερη σημείωση Θωμά Γαζή: το 2009 πήγε να ξεκινήσει μία σχετική προσπάθεια αλλά οι ραδιουργίες συγκεκριμένων προσώπων την "έπνιξαν" πάνω που πήγαινε να αναπτυχθεί, επιχειρώντας να "κατακρεουργήσουν" παράλληλα προσωπικά εμένα. Δείτε τι ακριβώς συνέβη εδώ ).

Και μόνο το γεγονός ότι οι Έλληνες αστρολόγοι δεν επιθυμούν πραγματικά την ίδρυση ενός σοβαρού και μη "ελεγχόμενου" (από κλίκες, από οικονομικά συμφέροντα κ.λ.π.) Πανελλήνιου Αστρολογικού Φορέα (αν τον επιθυμούσαν, θα τον είχαν ήδη δημιουργήσει!) αλλά προτιμούν να δρουν ανεξάρτητα και διασπαστικά (καθαρά "παρτακίστικα" ή στα πλαίσια της συντεχνίας/κλίκας τους) αποδεικνύει από μόνο του την ιδιοτέλεια, τον εγωκεντρισμό, τον κοντοφθαλμισμό και την "επιτηδειότητα" της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων που ασχολούνται σήμερα με την αστρολογία στην Ελλάδα!

Προσωπικά δε, με τους αγώνες που έχω κάνει για την αστρολογία "ενοχλώ" ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ επιτήδειους (οι περισσότεροι από τους οποίους είναι οικονομικά ισχυροί και "δικτυωμένοι" επαγγελματικά και κοινωνικά). Όλοι αυτοί οι επιτήδειοι (κυρίως από την κορυφή ως τα μέσα της ελληνικής αστρολογικής πυραμίδας - και επαναλαμβάνω, μιλάμε για πολλή κόσμο) έχουν ανακαλύψει την εξής "καραμέλα", για να εξουδετερώσουν και να σβήσουν την ενοχλητικότατη για τους ίδιους και βλαβερή απέναντι στα κέρδη που αποκομίζουν παρουσία και φωνή μου:

Ότι είμαι κακός και επιθετικός άνθρωπος, που του αρέσει γενικά να τσακώνεται! Ότι είμαι αλλαζονικός και μη συνεργάσιμος! Ότι δεν ξέρω αστρολογία και φροντίζω μόνο να κερδίζω χρήματα! Έχει δε τόσο μεθοδικά και έντεχνα τροφοδοτηθεί και πολλαπλασιαστεί αυτό το πράγμα που συναντάω τυχαία άγνωστους μου ανθρώπους στον κοινωνικό μου περίγυρο που ασχολιούνται με την αστρολογία και που αρχικά τους βλέπω να "μαγκώνονται" όταν τους λέω ποιος είμαι! Πριν μερικά χρόνια αναρωτιόμουν γιατί συνέβαινε αυτό, γιατί αντιδρούσαν περίεργα κάποιοι άνθρωποι μόλις μάθαιναν ποιος είμαι; Με τα χρόνια και μιλώντας με πολλή κόσμο άρχισα να καταλαβαίνω τι συμβαίνει - και ειδικά τον πρώτο καιρό "είχα πέσει από τα σύννεφα"!

Αφού, λοιπόν, σε πρώτη φάση έβλεπα αρχικά κάποιους ανθρώπους να "κουμπώνονται" ανεξήγητα απέναντι μου, στη συνέχεια της βραδυάς συνήθως "λύνονταν" και άρχιζαν να μου μιλάνε. Να μου λένε ότι είχαν εργαστεί στο περιβάλλον της τάδε σημαντικής αστρολόγου ή του τάδε αστρολογικού περιοδικού. Ή ήταν πρώην μαθητές της τάδε ή της δείνα σχολής ή αστρολογικής ομάδας ή ανήκαν στη δείνα συντεχνία/κλίκα και είχαν ακούσει εκεί για μένα "σημεία και τέρατα"! Γι' αυτό και είχαν σαστίσει στην αρχή της γνωριμίας μας, γιατί πίστευαν ότι ο Θωμάς ο Γαζής είναι κάποιο είδος στυγνού εκμεταλλευτή, σαδιστικού κτήνους, παρανοικού τέρατος! Και μάλιστα, τα πράγματα αυτά τους τα έλεγαν ακόμη και πρόσωπα που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα μιλούσαν έτσι για μένα!

Με όλη αυτή την υποκινούμενη από συγκεκριμένες παρέες επιτήδειων και πολύχρονη σε βάρος μου δυσφήμιση έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή ένα σκηνικό όπου (σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν για μένα στην Ελληνική αστρολογική "πιάτσα" - όχι πάντως στους κύκλους των ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά την Αστρολογία) είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελληνικής αστρολογίας, το μεγαλύτερο κτήνος, ο πιο επιθετικός και αλαζονικός άνθρωπος, αυτός που δεν συνεργάζεται καθόλου, ο πιο στυγνός έμπορας και χρηματόδουλος!

Έτσι ακριβώς! Ο Θωμάς ο Γαζής είναι ο "υπέρτατος κακός", ο μεγάλος εχθρός της Ελληνικής αστρολογίας! Όλοι οι άλλοι ("πρωινατζούδες - Τούλες Μπουμπούλες", "καρδινάλιοι αστρολόγοι", "αστρολόγοι" προσκείμενοι σε διάφορες κλίκες και συμμορίες, "μεντιουμ-αστρολόγοι", "90 11τζούδες" -  επιτήδειοι κερδοσκόποι κ.λ.π.) δεν το συζητάμε καν ότι νοιάζονται ειλικρινά για την Ελληνική αστρολογία! Δουλεύουν μάλιστα άδολα γι' αυτήν, έχουν αστρολογική παιδεία, δεν κοροιδεύουν τον κόσμο, δεν είναι βουτηγμένοι μέχρι τα μπούνια στην ίντριγκα και στη μηχανορραφία, δεν είναι ιδιοτελείς, εγωκεντρικοί και διασπαστικοί! Επιπλέον, αδημονούν να δημιουργηθεί σοβαρή Ελληνική Αστρολογική Ομοσπονδία (και μάλιστα εργάζονται πυρετωδώς γι' αυτό)!

Υ.Γ. Η σημερινή Ελληνική αστρολογική "κοινότητα" είναι μία από τις χειρότερες παγκοσμίως! Συνίσταται κυρίως από κλίκες και συντεχνίες εμπορικού χαρακτήρα. Επίσης, από επιτήδειους/ες που θα έπρεπε από καιρό να τους έχουν γεμίσει με "πίσες" και "πούπουλα" για την υποκρισία τους και την επιτηδειότητα τους - αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις για την κακότητα στην ψυχή τους και για την ανηθικότητα τους. Αντ' αυτού, οι συγκεκριμένοι/ες κύριοι/ες προβάλονται κατά κόρον στα διάφορα μήντια (χάρη στο γεγονός ότι έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη")  και υποκρίνονται τους/τις αξιοπρεπείς και αξιοσέβαστους/ες!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω γίνει - χωρίς φανερή αιτία - στόχος άπλετης κακότητας από το Δημήτρη Κορωνάκη ("Ουρανίτσα η Οφιούχος" - "Uranialab") και την παρέα - κλίκα του  "Οι Συμμορίτες" (τα βασικά στελέχη της οποίας είναι οι ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ - "Astrocat" και ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΣΩΤΑΣ - "La Pelle Noir". Πολύ στενά με τη συγκεκριμένη κλίκα συνδέονται (και συναγελάζονται) οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, Γιάννης Μπαρδόπουλος, Δημήτρης Μέλλος (εκδότης του χαμηλής ποιότητας αστρολογικού περιοδικού "Ζωή και Ζώδια" και εκ των κατόχων του χαρακτηρισμένου ως "αναξιόπιστου" από το W.O.T. - Web of Trust - κερδοσκοπικού ιστότοπου "My Horoscope"), Ματίνα Πάτζαλη - Fanny Banny, "Vanessa111 η Σκορπίνα", "Skouliki" - (Δώρα Β. - παλιά γνωστή και κολητή της Κατερίνας Σαλωνίκη) κ.λ.π.). Αν θέλετε να μάθετε περισσότερο για τη συμμορία Κορωνάκη και "σία" πατήστε εδώ.

Τους ανθρώπους αυτούς (έχουν χαρακτηριστεί σαν
"υπόκοσμος" από γνωστό αστρολόγο) δεν τους έχω πειράξει ποτέ στο παραμικρό - ούτε είχαμε ποτέ απολύτως τίποτε να μοιράσουμε. Το μόνο μου "παράπτωμα" ήταν ότι τόλμησα να αντιδράσω όταν οι περισσότεροι από αυτούς (που πριν ενάμιση χρόνο ήταν μέλη στον Ιστοτόπο μας, μόνοι τους είχαν έρθει και είχαν γραφτεί) προσπάθησαν να ποδοπατήσουν εμένα και τη γυναίκα μου, να μας καταστρέψουν τον Ιστότοπο μας "Ελληνική Αστρολογία" , να μας δυσφημίσουν και να μας απαξιώσουν - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΕΡΟ ΛΟΓΟ (ο πραγματικός λόγος βέβαια είναι ότι τους στάθηκα εμπόδιο όταν θέλησαν να περάσουν εξαιρετικά "σκοτεινές" απόψεις στον Ιστότοπο μας). Αν θέλετε να γνωρίσετε το παρασκήνιο κάποιων αστρολογικών "χώρων" στην Ελλάδα και να μάθετε όλη τη δράση της συμμορίας Δημήτρη Κορωνάκη (συμμορία την οποία υποστηρίζουν σφόδρα (τυχαίο;) αρκετοί επιτήδειοι από αυτούς που απομυζούν την αστρολογία στην Ελλάδα) πατήστε εδώ (και διαβάστε κυρίως από την 6η δημοσίευση και έπειτα, Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν διαβάσετε πρώτα αυτές τις - σοκαριστικές σε πολλά σημεία - δημοσιεύσεις).

Θωμάς Γαζής

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ VANESSA111 - "Βανέσσα η Σκορπίνα" (?)

Ένα άλλο πρόσωπο που συνδέεται στενά με τη συμμορία Κορωνάκη είναι η δήθεν "σκορπίνα" Vanessa111 (οι πληροφορίες λένε ότι στην πραγματικότητα είναι "Βανέσσος ο Αιγόκερος"). Εννοείται ότι δεν αποκαλύπτει ποτέ και πουθενά το πραγματικό της (ή του?) ονοματεπώνυμο, τόσο υπερήφανη/ος είναι για τον εαυτό της (του?)). Υποτίθεται λοιπόν ότι είναι γυναίκα και σπουδάζει κλινική ψυχολόγος στη Γαλλία αλλά στην πραγματικότητα ασκεί άλλο επάγγελμα και παροικεί κατά λεωφόρο Συγγρού μεριά. Η υποτιθέμενη "Vanessa111 η σκορπίνα" λοιπόν έχει κάνει δεκάδες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο - που έχουν αφειδώς αναδημοσιευτεί από τα στελέχη της "παρέας" Κορωνάκη - στις οποίες προσπαθεί έντεχνα και μεθοδικά να υποσκάψει το πρόσωπο μου με το κύρος της "κλινικής ψυχολόγου"!!!

(Σ.Σ. Στο 2013 κάποιοι κύριοι μου επιβεβαίωσαν οριστικά τις υποψίες μου ότι η Vanessa111 "η σκορπίνα" είναι στην πραγματικότητα ένας γνωστός στον αστρολογικό χώρο κύριος - τον οποίο οι παρέεες του περιγράφουν σαν ιδιαίτερα σεβάσμιο πρόσωπο  - Αιγόκερος στο ζώδιο!)


Σε δημοσίευση της στις 4 Απριλίου 2009 γράφει λοιπόν η υποτιθέμενη "Vanessa111 η σκορπίνα" για μένα:

"""ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Μελετωντας τα γραπτα του κυριου Θωμα Γαζη,που δεν τον ξερω προσωπικα,εβγαλα ενα συμπερασμα,με την βοηθεια των μαθηματικων της ομαδας,βασικος κλαδος που βοηθα την γλωσσολογια και την ψυχαναλυση.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγαλυτερο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ή ετσι τουλαχιστον πιστευει.Πως θα βεβαιωθει οτι η πιστη του ειναι δικαιολογημενη?Αν κοιταζοντας,θα λεγαμε, προς τα κατω και ερευνωντας διεξοδικα το συνολο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ,θα εχει την αισθηση οτι εξουσιαζει ολα τα μελη της ομαδας.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγιστο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων.Πως θα βεβαιωθει οτι ειναι πραγματι ετσι?Κανοντας το ακριβως αντιθετο,στρεφει το βλεμμα του προς τα πανω και διαπιστωνει οτι κανεις δεν τον εξουσιαζει.

Δυο συμπεριφορες,δυο σχεσεις με τον κοσμο.Ο κυριαρχος,ο ανυποτακτος.Να εξουσιαζεις τους παντες,να αρνεισαι να σε εξουσιαζουν.

Εδω υπεισερχεται το θεωρημα το μεγαλυτερο στοιχειο ειναι το μεγιστο στοιχειο.

Πραγματι,το μεγαλυτερο στοιχειο,οντας πιο μεγαλο απο ολα τα αλλα,ειναι τετοιο ωστε να μην υπαρχει κανενα πιο μεγαλο απο αυτο.Επομενως,ενας τροπος να εισαι μεγιστος,ειναι να εισαι ο μεγαλυτερος.
Το να δινεις διαταγες σε ολους δεν ειναι αραγε ενας τροπος να μη δεχεσαι διαταγες απο κανενα?Η Ιστορια ειναι γεματη απο ατομα που δεν βρηκαν αλλο τροπο να παραμεινουν ανυποτακτοι παρα υποτασσοντας τους αλλους.Η μονη οδος που προσφερουν οι κοινωνιες στους εξεγερμενους ειναι να γινουν τυραννοι.

Απο την ανωτερω θεωρηση καταλαβα γιατι η ιστοσελιδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ εχει γινει πλεον νεκροταφιο,γιατι απλα δεν εχει υποικοους…."""

Το πρώτο σχόλιο της το κάνει η Κατερίνα Σαλωνίκη - astrocat (μέλος της ίδιας κλίκας)

"Βανέσσα μεγαλούργησες.
Και μετά αναρωτιέται ποιος τον ψήφισε στην ψηφοφορία για το κράξιμο, ενώ αυτός είναι εκλεκτός.
Και που να διαβάσεις και το κατεβατό στο blog του. Θα σε ενημερώσω.
ΕΥΓΕ!!!"

Το δεύτερο σχόλιο είναι από κάποια "Άννα" που ΔΕΝ τη γνωρίζω, δεν ξέρω αν με γνωρίζει η ίδια, αλλά ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ! Σχεδόν ΠΟΤΕ κανένας δεν έχει μπει σε κάποιο φόρουμ ή ιστολόγιο των "συμμοριτών" για να πάρει μία έστω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ θέση απέναντι στην όλη ιστορία. Όχι να υποστηρίξει εμένα αλλά να πάρει αντικειμενική θέση! Ούτε καν αυτό δε συμβαίνει! Γι' αυτό και ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά και χωρίς να έχουν κάποιο όφελος!

"Βανεσσα μου,γλυκο μουτρακι,νομιζω οτι οσα λες για τον κυριο Θωμα Γαζη ειναι υπερβολες.Ενταξει ο κυριος Γαζης εχει κατι εμμονες,ανθρωπινες ,αρα σεβαστες,αλλα οτι εχει ταση κυριαρχιας,θα σου βαλω πιπερι στο στοματακι σου.Θελει να ενωσει τους αστρολογους μεσα απο καποια νομικη φορμουλα,παντα εντος του νομου,για να μπορει να εχει ενα λογο στα ΜΜΕ,πραγμα που θελουν οι περισσοτεροι αστρολογοι,μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλακι μας.Κυριαρχιες δεν θελει,μονο ποιοτικη Αστρολογια,για να μπορει να λεει και αυτος δυο σοβαρα πραγματακια,μεσα στον οχετο των ασχετων που εχουν μπει στο χωρο.Τον συμπαθω,γιατι δινει αγνη μαχη εναντια στα οικονομικα συμφεροντα,πραγμα που απο μονο του θελει την βαρβατιλα του,που την εχει,αλλα εσυ τελειως εξω απο τα πραγματα κανεις κριτικη,απο την θεση της ανωνυμιας σου,ποτε θα δουμε το αληθινο σου προσωπο?Αλλα τι ρωταω,το ειδα με την αναρτηση σου,ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ,δεν ξερω τους λογους,αλλα η εμπαθεια καποτε εχει και καποιο οριο…Δηλωνω οτι δεν ξερω τον κυριο Γαζη,αλλα ετσι σαν καρκινακι ειμαι παντα με τους χαμενους…ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ…"

Και το τρίτο και τελευταίο σχόλιο το κάνει ένα άλλο μέλος της συμμορίας, η Ματίνα Πάτζαλη "fanny banny":


"Aννα, δεκτα τα οποιαδηποτε σχεδια του περι νομικης ενωσης αστρολογων.
ΑΛΛΑ παραβλεπεις -εντεχνα?- οτι ο Γαζης ριχνει καιρο τωρα
τονους λασπη εναντιον ατομων που στην ουσια δεν τον πειραξαν!
Ακριβως εκει ειναι που στρεφομαστε εναντιον του…"Σε άλλη δημοσίευση της στις 20 Μαίου 2011 γράφει η "κλινική ψυχολόγος" Vanessa111 για μένα:

"""Ο ΦΑΛΛΟΣ, Ο ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ

Το τελευταιο πονημα του Θωμα Γαζη, για το αστρολογικο συνεδριο που εγινε στην Αθηνα, υπο την αιγιδα της Λιτσας Πατερας,εκανε πλεον φανερο τον ευνουχισμο του, απο την Λιτσα Πατερα.

Ας παρουμε πραγματα απο την αρχη.

Οταν ο κυριος Θωμας Γαζης παρουσιαστηκε στα αστρολογικα δρωμενα της Ελλαδας ηταν νεος, σπουδαγμενος στο εξωτερικο και με παιδεια απο την Ιταλικη Σχολη Αστρολογιας, η πιο σεβαστη και σοβαρη του κοσμου.Ετσι η επιδειξη του αστρολογικου φαλλου του ηταν εντονη και επιβλητικη μεχρι που παρουσιαστηκε στον δρομο του η κυρια Λιτσα Πατερα.Για πρωτη φορα ενοιωσε τον κινδυνο του αστρολογικου ευνουχισμου του απο την Λιτσα.Τα χρονια περασαν ο φαλλος του δεν ηταν τοσο κυριαρχος στον αστρολογικο χωρο, γιατι πλεον ειχε χασει τον φαλλο του που πλεον τον ειχε η Λιτσα Πατερα.Ο ευνουχισμος(ψυχικος και οχι ανατομικος) φερνει αγχη και φοβους και τοτε αρχιζει να χανει τον ελεγχο και να εξαπολυει απειλες και εκβιασμους σε ολους τους αστρολογους που τον αμφισβητουν.

Πλεον η Λιτσα Πατερα εχει τον φαλλο και η κατασταση ειναι πλεον εκτος ελεγχου, που φαινεται πλεον σε ολα τα γραπτα του.Κρινω τον κυριο Θωμα Γαζη απο την δημοσια εικονα του και μονο, γιατι δεν τον ξερω προσωπικα.

Βανεσσα η Σκορπινα

ΥΓ Μιλαμε για φαλλο και οχι για πεος, γιατι δεν προκειται για μια μορφη, μια εικονα η μια φαντασιωση, αλλα για ενα σημαινον, το σημαινον της επιθυμιας, οπως μας λεει και ο ΛΑΚΑΝ."""


Της απαντά σε σχόλιο μία ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (ΔΕΝ την ξέρω και την ευγνωμονώ και αυτήν που ασχολήθηκε με αυτή την ιστορία και όχι μόνο δεν υιοθέτησε άκριτα τις απόψεις των συμμοριτών - ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων παραδόξως το κάνει - αλλά συνειδητοποίησε το πόσο ελλειματικοί είναι αυτοί οι άνθρωποι - στοιχείο που λέει πολλά για την ίδια - ότι τουλάχιστον ΔΕΝ είναι ανάλογα ελλειματική η ίδια, για να τους αναγνωρίσει σαν τέτοιους).

"Μ’αρέσει η αστρολογία από παιδί. Δεν ασχολήθηκα όμως ποτέ σε βάθος. Σήμερα ψάχνοντας άρθρα για τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, βρήκα κάποια του κ.Γαζή (googlarodas), σ’ενα site δικό του. Όντως είδα και μια ανάρτηση για το συνέδριο της κ.Πατέρα όχι κολακευτική.
Προχωράω και ψάχνοντας παρόμοια θέματα βρίσκω διάφορες αναρτήσεις στο google στην πλειοψηφία τους, εσάς(που επίσης δεν σας ξέρω), να επιτίθεστε στον κ.Γαζή για τα σχετικά δημοσιεύματα.. Εντάξει μέχρι εδώ. Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι όταν διάβασα την ανάλυση του Γαζή για την Ελλάδα μ’αρεσε και έχω συναντήσει το όνομά του στο Άστρα και Όραμα (δεν θυμάμαι αν έχω διαβάσει αναλύσεις του), η κ.Πατέρα δεν ήταν ποτέ για τα προσωπικά μου γούστα μία αστρολόγος που μ’ενδιέφερε να παρακολουθήσω τις προβλέψεις της, και επίσης 1-2 φορές που πήρα το περιοδικό που εκδίδει(στην αρχή), ήταν και οι μοναδικές.Προσωπικά μέχρι σήμερα η αστρολόγος που εκτιμούσα (στα νιάτα μου είμαι 46 ετών σήμερα), ήταν η κ.Ντάκου.Δεν ξέρω καν αν συνεχίζει να γράφει κάπου.
Σημειώνω ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω ούτε την Πατέρα, ούτε το Γαζή. Απλά σημειώνω τι μ’αρέσει και τι όχι..
Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι ψάχνοντας για τον Γαζή (που ότι και αν πιθανόν υποθέσετε, όντως δεν τον ξέρω), στο google, στην πλειοψηφία τους οι αναρτήσεις που έβρισκα ήταν δικά σας σχόλια για αυτόν αρνητικά πάντα με αποκορύφωμα το παραπάνω..
Συγνώμη γι’αυτό που θα σας πω.. Αλλά είστε εξαιρετικά εμπαθής και οι αναρτήσεις είναι μάλλον ανάρμοστες.. Θυμίζεται λίγο τον κατά τ’άλλα συμπαθή Λαζόπουλο, με την εμπάθεια που έχει με την Ντενίση… Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο???"

Της απαντά η Vanessa111 θεωρώντας ότι η Άννα-Μαρία είμαι εγώ (τα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη εκτός από ανήθικα είναι και αμετροεπή. Θεωρούν ότι μπορούν να σπιλώνουν και να λοιδωρούν ατέλειωτα, άδικα και ανήθικα έναν άνθρωπο και να μην έχουν ΚΑΜΙΑ νομική, κοινωνική, ηθική ή άλλη συνέπεια. Γι' αυτό εκπλήσσονται όταν συναντούν ανθρώπους που δεν υιοθετούν τις δικές τους θέσεις αλλά είναι δίκαιοι στην κρίση τους).

"Προς Θωμα Γαζη και Αννα Μαρια, δυο ονοματα, μια καταγωγη. Ο φοβος του ναρκισσου ειναι ο….ευνουχισμος…

Εγω δεν σκεπτομαι
παρα μονο οταν ο τρομος
εχει υπερβει ενα ορισμενο οριο

Sameul Beckett

O κυριος Θωμας Γαζης θεωρει οτι το Κακο ειναι η αρνηση του υπαρκτου,φονος και θανατος,η αντιθεση με την ζωη,οπως βεβαια τα θεωρει αυτος.Αυτο που το Κακο προσβαλλει δεν ειναι οτι ενοικει μεσα στην αυτοκαταφαση του αλλα μαλλον αυτο που ειναι αποσυρμενο και ανωνυμο στην αδυναμια εκφρασης του Εγω του.Το Κακο κατα τον κυριο Θωμα Γαζη δεν ειναι ο μη σεβασμος του ονοματος του Αλλου,αλλα η βουληση του να το κατανομασει με καθε τιμημα,δες τις πραξεις των δοσιλογων στην διαρκεια της Γερμανικης Κατοχης.

Θεωρει ο κυριος Θωμας Γαζης οτι το Κακο ειναι ψεμα,αγνοια,φονικη βλακεια.Το Κακο εχει σαφως ως ριζικη συνθηκη την διαδικασια αποκαλυψης μιας Αληθειας.Η διαδρομη της Αληθειας που πρεσβευει ο
Θωμας Γαζης ειναι μια υπογεια πορεια στο σημειο του μη διακρισιμου,οντολογικη προεξοφληση της Αληθειας,μεσα απο ιστους της αραχνης του παρελθοντος του κορμιου,ακατονομαστη τομη της
Αληθειας,με τις εσωτερικες ψυχικες δομες του σκλαβου που θελει το χρηματα του Κυριου του.

Αν η παραβιαση της ακατονομαστης αφαιρεσης αποτελει μια καταστροφη του παροντος,γιατι προσβαλλει ολοκληρη την ενικοτητα του κυριου Θωμα Γαζη,εβληματα του ειναι ο Ακατομαστος,διαβασε Σατανας,που μεσω της προσωπικης μυθοπλασιας του,απελευθερωνει ενα δυναμικο καταστροφης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με αυτη ακριβως εννοια που o Mallarme εγραψε."


Και συνεχίζει απτόητη η (ο) Vanessa111, με τη βεβαιότητα ότι η Άννα-Μαρία είμαι εγώ...


"Οι μαγκιες σε μενα δεν περνάνε...Θωμά Γαζη

Αν θελεις διαλογο, θα τον εχεις, οχι με φουρο, αλλα με νταιλικι….το Αννα Μαρια αστο για τις φιλες σου….."


Της ανταπαντά η Άννα - Μαρία:

"Λοιπόν έχετε πολύ πλάκα…
Και τελικά είστε άρρωστοι..
Το ονοματάκι μου είναι αυτό που διαβάσατε.
Το προβληματάκι σας, σας εντόπισα απλώς, το ορκίζομαι στο Θεό, άσχετη παντελώς… απλά προσπαθούσα να καταλάβω γιατί του την έχετε πέσει όλοι μαζί.. Σκέφτηκα ότι παρά το καλό ωροσκόπιο της Ελλάδας που διάβασα μπορεί να είναι γενικώς προβληματικός ο άνθρωπος… Αλλά τελικά είναι ηλίου φαεινότερο, ότι είστε εσείς, επίσης ηλίου φαεινότερο είναι και το επίπεδο σας…
Για να καταλάβετε σήμερα έκανα εξ’αιτίας σας αίτηση φιλίας στον Γαζή στο facebook, γιατί πραγματικά με εντυπωσιάζει ότι αυτός είναι κάποιος συγκεκριμένος και έκανε συγκεκριμένη επώνυμη επίθεση, ενώ εσείς ποιοί είστε άραγε?? Τα στοιχεία μου μπορείτε εύκολα να τα βρείτε.
Δυστυχώς για σας με λένε όντως Άννα Μαρία, και όντως μέχρι σήμερα δεν θυμόμουν καν ποιος είναι ο τύπος. Μου το θυμίσατε… Ευχαριστώ..

Παρ’όλα αυτά, ποσώς με αφορά. Με ενόχλησε ο τρόπος που γράφατε και πήγα να σας επισημάνω ότι αυτό δεν είναι τρόπος για να πολεμάς οποιονδήποτε, είναι λάθος, μου έκανε εντύπωση και περίμενα ν’ακούσω για ποιο λόγο μπορεί να βρίζει ένας άνθρωπος έτσι άσχημα δημοσίως…
Τέλος δεν άξιζε τον κόπο.. Αλλά όποιος ή όποια κι’αν είσαι…, φαντάσου έτσι αμυδρά… ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι όντως αυτή που γράφω, και γενικώς άσε τα νταηλίκια., δεν είμαι νταής.., φουρό δεν φοράω έχω να φορέσω από παιδί…, αλλά αν θέλεις ξαναδοκιμάζω ένα…,μου πάει εξάλλου.
Περαστικά παιδιά.. Καμιά φορά τα πράγματα είναι όπως δείχνουν όχι έτσι όπως θα σας βόλευε…
Δεν ξέρω αν ο Γαζής είναι νάρκισσος…,στα παλαιότερα των υποδημάτων μου εξάλλου, αλλά εσύ πρέπει να το δεις λίγο το θεματάκι σου…,υπαρχουν ειδικοί… να σε συμβουλέψουν, όσο για την ανατροφή δεν γίνεται τίποτα…δυστυχώς…"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτά για την (στην πραγματικότητα "τον") "αντικειμενική (-ό)" και "αληθινή(-ό)" "κλινική ψυχολόγο"(!!!) Vanessa111.

Είναι τόσο ακέραια (-ος), αληθινή (-ός) και αντικειμενική (-ός) όσο και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη (αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε)!

Θωμάς Γαζής

Υ.Γ. Πρόσφατα, το 2013, κάποιοι κύριοι ενήμεροι επί των πραγμάτων μου επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι η δήθεν "κλινική ψυχολόγος Vanessa111 η Σκορπίνα" είναι στην πραγματικότητα ένας γνωστός στον αστρολογικό χώρο κύριος, Αιγόκερος στο ζώδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: