Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Σεμινάρια Αστρολογίας Θωμά Γαζή - Κύκλος φθινοπώρου 2015




Ξεκινά από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο καινούργιος κύκλος αστρολογικών σεμιναρίων "Φθινόπωρο 2015" του Θωμά Γαζή για αρχάριους και προχωρημένους. Τα σεμινάρια αυτά γίνονται δικτυακά - online.

Τα βασικά σεμινάρια είναι τα εξής: 
- "Εισαγωγή στην Αστρολογία" για αρχάριους.
- "Τα μυστικά ερμηνείας ενός γενέθλιου χάρτη" (τμήμα ενδιάμεσο).
- "Αστρολογικές μέθοδοι πρόβλεψης: Διελεύσεις, Πρόοδοι, Επιστροφές" (τμήμα ενδιάμεσο).
- "Συναστρία για αρχάριους και προχωρημένους".


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:
  • Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 4 μμ.: τμήμα Αρχαρίων Α1 του Θωμά Γαζή 
  • Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 6 μμ.: τμήμα Αρχαρίων Α2 του Θωμά Γαζή
Επιπλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε τα εξής σεμινάρια:
  • Κάθε Τρίτη στις 6 μμ. : "Τα μυστικά ερμηνείας ενός γενέθλιου χάρτη" (τμήμα ενδιάμεσο")
  • Κάθε Τετάρτη στις 6 μμ. : "Μέθοδοι πρόβλεψης στην αστρολογία. Διελεύσεις, Πρόοδοι, Ηλιακή και Σεληνιακή επιστροφή" (τμήμα ενδιάμεσο).
  • Κάθε Πέμπτη στις 6 μμ. : Διαδικτυακό σεμινάριο ημι-αρχαρίων ("Εισαγωγή στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη")
  • Κάθε Παρασκευή στις 6 μμ.:  Συναστρία

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στείλτε e-mail στη διεύθυνση: astrologhia@yahoo.com   Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με το: 69.39 - 39.94.28 (αφήστε μήνυμα).

(Τα online σεμινάρια χρησιμοποιούν την υπερσύγχρονη και πανεύκολη στη χρήση της "πλατφόρμα" GoToMeeeting - που σημαίνει ότι με ένα απλό "κλικ" μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο λογισμικό ή να κάνει πολύπλοκες ρυθμίσεις.) 



    ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΡΧΑΡΙΩΝ!
 
Ο τρίμηνος κύκλος αρχαρίων έχει τον τίτλο: "Η Γνώση είναι Ανάμνηση"! Αυτό ήταν το πιστεύω των δύο μεγάλων Ελλήνων φιλοσόφων Σωκράτη και Πλάτωνα και τη δική τους μέθοδο εφαρμόζει κατά κάποιον τρόπο στα Αστρολογικά του Σεμινάρια ο Θωμάς Γαζής, όπου ενθαρρύνει τους σπουδαστές να ανασύρουν από τη μνήμη τους την αστρολογική γνώση (που όσο και αν ακούγεται παράδοξο, την κατέχουν ήδη "αρχετυπικά") και όχι απλά να απομνημονεύουν μηχανιστικά και κατακερματιστικά τις ιδιότητες των αστρολογικών στοιχείων. Έτσι το σεμινάριο αυτό βιώνεται από τον/την σπουδαστή σαν εξαιρετικά ζωντανό και ενδιαφέρον!

Σε όσους/ες ξεκινούν τώρα το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της Αστρολογικής Γνώσης θα διδαχτούν (στο τμήμα αρχαρίων) οι βασικές αρχές που διέπουν την Aστρολογία και που είναι οι ίδιες με εκείνες που διέπουν τη ζωή. Οι "αρχές" αυτές είναι κτήμα όλων των ανθρώπων: το δίπολο Αρσενικό - Θηλυκό, η σχέση της Μονάδας με το Όλο, ο Κύκλος των Πραγμάτων και ο "Δυναμικός Ζωδιακός". Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τα "Στοιχεία" και τις "Ποιότητες" και θα ερμηνεύσουμε τους πλανήτες στα ζώδια. Θα αρχίσουμε επίσης να ερμηνεύουμε γενέθλιους χάρτες γνωστών προσωπικοτήτων.




Ο Θωμάς Γαζής έχει διδάξει Αστρολογία σε εκατοντάδες σπουδαστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα τελευταία 20 χρόνια, έχει εκδώσει δύο Αστρολογικά βιβλία («Η Αστρολογία στην Τρίτη Χιλιετία» και «Συναστρία»). Έχει δώσει διαλέξεις σε δεκάδες σημαντικά διεθνή Αστρολογικά συνέδρια του εξωτερικού, έχει παρουσιάσει άρθρα του σε πολλά Αστρολογικά περιοδικά (στα κορυφαία αμερικάνικα "American Astrology" και "Horoscope Guide", σε αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά αστρολογικά δελτιάρια και ιστότοπους αλλά και σε δεκάδες περιοδικά στην Ελλάδα).

Έχει συνεργαστεί με μία από τις κορυφαίες παγκόσμια online αστρολογικές σχολές, την Αμερικάνικη «Διεθνή Ακαδημία Αστρολογίας» («International Academy of Astrology”, όπου δίδαξε την πρωτοποριακή του μέθοδο "Recollect the astrological knowledge you already possess)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: