Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Σεμινάρια Αστρολογίας Θωμά Γαζή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012-13ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν θέλετε να προμηθευτείτε τα ηχητικά αρχεία από τα σεμινάρια του Θωμά Γαζή (μαζί με το ανάλογο εποπτικό υλικό) τότε κλικάρετε εδώ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ξεκινάει από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 στο Μαρούσι (αλλά και με "Skype" για τους εκτός Αθηνών και για τους έχοντες πρόβλημα με την κίνηση) ο καινούργιος κύκλος σεμιναρίων σύγχρονης Αστρολογίας του Θωμά Γαζή ("Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012-13") για αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Στα μαθήματα αυτά o Θωμάς Γαζής διδάσκει την (αληθινή) Αστρολογία με Παιδεία. Τα συγκεκριμένα μαθήματα λοιπόν δεν ενδείκνυνται για όσους ενδιαφέρονται μόνο για το εμπορικό κομμάτι της αστρολογίας (να αποστηθίσουν δηλαδή 5 βασικά πράγματα για να βγουν γρήγορα στην αγορά). Είναι για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά και θέλουν να ΜΑΘΟΥΝ Αστρολογία.

Στον κύκλο αρχαρίων θα διδαχτούν οι βασικές αρχές που διέπουν την αστρολογία - και που είναι οι ίδιες με τις αρχές που διέπουν τη ζωή: το δίπολο Αρσενικό - Θηλυκό, η σχέση της Μονάδας με το Όλο, ο Κύκλος των Πραγμάτων και ο "Δυναμικός Ζωδιακός". Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τα  "Στοιχεία" και τις "Ποιότητες" και θα ερμηνεύσουμε τους πλανήτες στα ζώδια. Θα κάνουμε μία εισαγωγή στις μεθόδους πρόβλεψης και στην Ωριαία Αστρολογία.

Στο ενδιάμεσο τμήμα θα εμβαθύνουμε στις μεθόδους πρόβλεψης και ιδιαίτερα στις Διελεύσεις και στις Προόδους. Θα γνωρίσουμε την Ηλιακή και Σεληνιακή Επιστροφή και τα Ηλιακά Τόξα. Επιπλέον, θα εξερευνήσουμε τη Συναστρία.

Στο προχωρημένο τμήμα θα εμβαθύνουμε στην ερμηνεία του ωροσκοπίου και των τάσεων που αναπτύσσονται σε αυτό. Θα μελετήσουμε την Ψυχολογική Αστρολογία, όπως και την Εκλογική και την Κοσμική (πολιτική) εκείνη.

Στο φετινό κύκλο ο Θωμάς Γαζής θα διδάξει και αρχαία Ελληνιστική Αστρολογία (που έχει αναβιώσει εντυπωσιακά στο Δυτικό κόσμο και έχει γίνει πλέον της "μόδας" σε Αμερική, Αγγλία κ.λ.π.)! Η σύγχρονη αστρολογία - που ασκείται σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο - έλκει την καταγωγή της από την Ελληνιστική. Ειδικά όμως από τον 19ο αιώνα και έπειτα η αστρολογία πήρε άλλες κατευθύνσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική και απομακρύνθηκε από τις πηγές της. Η σημερινή δυτική αστρολογία διαφέρει σε πολλά σημεία από την Ελληνιστική αστρολογία. Και ίσως σας φανεί παράξενο το γεγονός ότι η Ελληνιστική αστρολογία συγγενεύει σε μεγάλο βαθμό με τη Βεδική εκείνη (οι Ινδοί έμαθαν αστρολογία από τους Έλληνες της εποχής των επιγόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου!)

Τα μαθήματα Ελληνιστικής Αστρολογίας για αρχάριους (ζωντανά αλλά και μέσω διαδικτύου) θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής στείλτε E-mail στο: astrologhia@yahoo.com

Αν μένετε εκτός Αθηνών μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα μαθήματα αστρολογίας του Θωμά Γαζή μέσω διαδικτύου (Skype). Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε τα μαθήματα στο σπίτι σας σαν ηχητικά αρχεία (mp3) - συνοδευόμενα με τις αντίστοιχες επεξηγηματικές τους παραστάσεις, χάρτες κ.λ.π. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε E-mail στο: astrologhia@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: