Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Σεμινάρια Αστρολογίας Θωμά Γαζή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011-12


Ένας καινούργιος κύκλος σεμιναρίων Αστρολογίας του Θωμά Γαζή ξεκινάει από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Μαρούσι (με "Skype" για τους εκτός Αθηνών). Απευθύνεται σε αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Στα μαθήματα αυτά διδάσκω την αληθινή, σύγχρονη Αστρολογία, εκείνη με παιδεία. Τα συγκεκριμένα μαθήματα λοιπόν δεν ενδείκνυνται για όσους ενδιαφέρονται μόνο για το εμπορικό κομμάτι της αστρολογίας (να αποστηθίσουν δηλαδή 5 βασικά πράγματα για να βγουν γρήγορα στην αγορά). Είναι για τους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να ΜΑΘΟΥΝ Αστρολογία.

Θα ξεκινήσω διδάσκοντας τις βασικές αρχές που διέπουν την αστρολογία (και που είναι οι ίδιες με τις αρχές που διέπουν τη ζωή και τους ανθρώπους - αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Αστρολογίας): το δίπολο Αρσενικό - Θηλυκό, η σχέση της Μονάδας με το Όλο, του "νέου" με το "ηλικιωμένο", τα 4 στοιχεία της φύσης, ο κύκλος των πραγμάτων και ο "Δυναμικός" ζωδιακός κύκλος. Θα συνεχίσω με βασικά μαθήματα (Στοιχεία, Ποιότητες, Πλανήτες, Όψεις) τα οποία θα διδαχθούν με ένα σύγχρονο, παραστατικό τρόπο. Στη συνέχεια θα μπούμε στην ερμηνεία του ωροσκοπίου, στις μεθόδους πρόβλεψης, στις Διελεύσεις και στις Προόδους. Στα πιο προχωρημένα τμήματα θα κάνουμε Ηλιακή και Σεληνιακή Επιστροφή, Κατευθύνσεις, Ψυχολογική Αστρολογία, Εκλογική (Καταρχική) Αστρολογία, Ωριαία, Συναστρία, Κοσμική (Πολιτική) Αστρολογία.

Αν μένετε εκτός Αθηνών μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα μαθήματα μέσω Skype. Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε τα μαθήματα στο σπίτι σας είτε σαν ηχητικά αρχεία (mp3) - συνοδευόμενα με τις αντίστοιχες επεξηγηματικές τους παραστάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε καθημερινά το 210/ 80.56.940 (4-6 μ.μ.) ή στείλτε E-mail στο ifestion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: