Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

Η Τουρκία εξελίσσεται σε περιφερειακή Υπερδύναμη στην Αστρολογία!

(Η αναγγελία για τις επόμενες εξετάσεις NCGR - PAA πιστοποίησης Αστρολόγων Ν.Α. Ευρώπης - Μέσης Ανατολής στην Κωνσταντινούπολη!)

 Για τα χάλια της Ελληνικής αστρολογίας έχω γράψει πολλές φορές. Η αστρολογία στη χώρα μας βρίσκεται στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο σε σχέση με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Στην Ελλάδα κυριαρχούν τα "κυκλώματα" και επικρατεί η ρηχή αστρολογία κερδοφορίας - ενώ η Αστρολογία με Παιδεία (και οι λίγοι άνθρωποι που την εκπροσωπούν) είναι γενικά περιθωριοποιημένοι. Όπως έχει αποδειχθεί από τα ίδια τα γεγονότα, η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των Ελλήνων "αστρολόγων" ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος και την ατομική της προβολή - γράφοντας την υπόθεση Ελληνική αστρολογία στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Τα χάλια μας είναι τόσο μεγάλα που ακόμη και οι γειτονικές μας Βαλκανικές χώρες έχουν αναπτυχθεί πολύ περισσότερο από μας αστρολογικά. Αρκετοί Σέρβοι π.χ. αστρολόγοι δηλώνουν παρουσία στα διεθνή αστρολογικά συνέδρια, γράφουν αξιόλογα άρθρα κ.λ.π. Ακόμη και στην Τουρκία (που υποτίθεται ότι είναι λιγότερο αναπτυγμένη από εμάς)  γίνονται σημαντικά συνέδρια, έχουν δημιουργηθεί παραρτήματα διεθνών αστρολογικών οργανισμών και έχουν πιστοποιηθεί μέχρι σήμερα δεκάδες Τούρκοι αστρολόγοι, περνώντας τις σχετικές δύσκολες εξετάσεις και αποδεικνύοντας ότι όντως γνωρίζουν αστρολογία. Και όλα αυτά τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστρολόγος πιστοποιημένος από σοβαρό Ελληνικό αστρολογικό φορέα (για να μην πούμε ότι δεν υπάρχει καν Πανελλήνιος Αστρολογικός Φορέας)!

Στη χώρα μας η συντριπτική πλειοψηφία των αστρολόγων έχει "αυτο-πιστοποιηθεί (!) - κατά τη γνωστή ρήση του Γιάννη Τσαρούχη: "στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις"! Υποτίθεται ότι υπάρχουν δεκάδες "σπουδαίοι" αστρολόγοι αλλά ούτε ένας από αυτούς δεν είναι γνωστός στο εξωτερικό, δεν έχει γράψει κάποια αξιόλογη εργασία ή σημαντικό βιβλίο, ούτε ένας δεν έχει παρευρεθεί ποτέ σε κάποιο σημαντικό διεθνές αστρολογικό συνέδριο. Ούτε καν επίσημη ομοσπονδία αστρολόγων δεν υπάρχει στη χώρα μας (τη στιγμή που σε όλες τις δυτικές χώρες έχουν δημιουργηθεί ανάλογες ομοσπονδίες εδώ και δεκαετίες) απλά και μόνο επειδή μία τέτοια "ακαπέλωτη" οποσπονδία θα έθετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ανθρώπων που απομυζούν σήμερα την αστρολογία (και που επαναλαμβάνω αποτελούν τη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των Ελλήνων "αστρολόγων").

Και για να δούμε το πόσο πίσω είμαστε, δείτε την ωσάνω αγγελία με τις επερχόμενες εξετάσεις πιστοποίησης που κάνει στην Τουρκία η κορυφαία διεθνώς Αμερικάνικη αστρολογική οργάνωση "N.C.G.R." (Εθνικό Κέντρο Γεωκοσμικών Ερευνών) με τη μορφή της "P.A.A" (Σύμπραξη Επαγγελματιών Αστρολόγων"). Οι εγκυρότατες αυτές εξετάσεις πιστοποίησης αστρολόγων αφορούν ουσιαστικά σε όλη τη νοτιο-ανατολική Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Θα γίνουν δε στην Κωνσταντινούπολη γιατί εκεί υπάρχει ικανό παράρτημα της "N.C.G.R." (με μεγάλο αριθμό οργανωμένων, πιστοποιημένων αστρολόγων, που είναι δημιουργικοί και δουλεύουν συλλογικά).

Στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια η κατάλληλη υποδομή. Εδώ στην Ελλάδα επικρατούν οι κάλπικοι "αστρολόγοι" - που η βασική τους ιδιότητα είναι αυτή του έμπορα! Οι περισσότεροι "αστρολόγοι" είναι άνθρωποι χωρίς Παιδεία και Ήθος, άνθρωποι φιλάργυροι, κοντόφθαλμοι, ελλειματικοί, που δεν αγαπούν την Αστρολογία (όσο και αν ισχυρίζονται το αντίθετο).  Εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουμε να είμαστε αστρολογικά σε ένα σκοτεινό και μίζερο Μεσαίωνα - απλά και μόνο επειδή έτσι επιβάλλουν τα συμφέροντα των "αστρολόγων - εμπόρων"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: