Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Έλληνες ομιλητές και κοινό στο συνέδριο της Εύβοιας!

Το διεθνές αστρολογικό συνέδριο που θα γίνει τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Εύβοια (υπό τη διοργάνωση της F.A.E.S.) αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μας τους Έλληνες, αφού η επιτροπή του συνεδρίου αποφάσισε να δώσει θέση σε 2 Έλληνες ομιλητές και παράλληλα να ανοίξει τις πόρτες για το Ελληνικό κοινό - παρέχοντας του ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά!

Το συνέδριο θα γίνει το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008, στην Ερέτρια της Εύβοιας. Η Νοτιο-ευρωπαική ομοσπονδία καθόρισε το κόστος εισόδου στο συνέδριο στα 15 Ευρώ (τελικά ο πρόεδρος Dante Valente επέτρεψε στους Έλληνες να παρακολουθήσουν το συνέδριο δωρεάν). Για συμμετοχή καλέστε στο 210/80.56.940 (υπάρχει τηλεφωνητής).


Το θέμα του συνεδρίου στην Εύβοια είναι "Χρησιμότητα και όρια των σύγχρονων αστρολογικών τεχνικών σε σχέση με τις κλασικές εκείνες"!


Οι ομιλητές θα πρέπει να δείξουν με παραστατικό τρόπο στο κοινό τη χρησιμότητα των σύγχρονων αστρολογικών τεχνικών (π.χ. εξωκρόνειοι πλανήτες, αστεροειδείς, αρμονικές, αστρο-χαρτο-γεωγραφία κ.λ.π.)! Τι παραπάνω μας δίνουν αυτές οι τεχνικές σε σχέση με τις τεχνικές που χρησιμοποιούσαν οι αστρολόγοι της αρχαιότητας και του μεσαίωνα - αναγέννησης; Μήπως, από την άλλη, το έχουμε παρακάνει με όλες αυτές τις καινούργιες τεχνικές και θα πρέπει να κάνουμε κάποια "διαλογή" ή και να θέσουμε κάποια όρια; Από την Ελλάδα θα μιλήσουν δύο ομιλητές. Θα προτιμηθούν αστρολόγοι που μιλούν ξένες γλώσσες και κυρίως γαλλικά, ιταλικά ή ισπανικά (αλλά και αγγλικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: