Σάββατο, 31 Μαΐου 2008

Δημήτρης Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

(Μεταγενέστερη σημείωση: Οι Δημήτρης Κορωνάκης, Θανάσης Ματσώτας και Κατερίνα Σαλωνίκη δικάστηκαν τελικά στις 18 Μαρτίου 2016. Δείτε τη σχετική δημοσίευση  εδώ)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι ανταγωνισμοί και οι αντιδικίες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι τόσο παλιές όσο και η ιστορία του πολιτισμού μας. Ωστόσο, εδώ και ένα χρόνο βιώνω μία κατάσταση που παρόμοια της δεν συναντάει εύκολα κανείς, μία κατάσταση που αν κάποιος τη προσεγγίσει βιαστικά μπορεί να την "ετικετάρει" σα μία απλή αντιδικία αλλά που στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό, για ένα ανησυχητικό κοινωνικό φαινόμενο!

Η κατάσταση αυτή πηγάζει από τον Δημήτρη Κορωνάκη και την παρέα-κλίκα του (δύο από τους οποίους, οι Θανάσης Ματσώτας και Κατερίνα Σαλωνίκη, είναι οι βασικοί διαχειριστές του blog "Οι Συμμορίτες") μία κλίκα που αποκαλώ "συμμορία"- και έχω λόγους γι' αυτό, όπως θα δείτε στη συνέχεια. Επειδή το πιθανότερο είναι ότι δεν τους γνωρίζετε αυτούς τους ανθρώπους, πρόκειται για κάποια "εκλεχτά τέκνα" της σε σήψη και εκφυλισμό ευρισκόμενης νεο-ελληνικής κοινωνίας! Μίας κοινωνίας στην οποία χάρη στο φαινόμενο της κλίκας και του "έχω μπάρμπα στην Κορώνη" επικρατούν και διακρίνονται στις περισσότερες περιπτώσεις οι μέτριοι (και κάτω), οι "συστημένοι", οι δικτυωμένοι, οι επιτήδειοι - βάζοντας στο περιθώριο και ποδοπατώντας μέσα από διαφόρων ειδών ίντριγκες και με συντονισμένη δράση όλης της σχετικής κλίκας τους άξιους και ικανούς!

Δημήτρης Κορωνάκης - Γιάννης Ριζόπουλος
Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη συγκεκριμένη "παρέα" (βλέπετε στη φωτογραφία το Δημήτρη Κορωνάκη αριστερά και το Γιάννη Ριζόπουλο δεξιά) είναι άριστοι στις δημόσιες σχέσεις και στη δικτυακή διασύνδεση και έχουν καταφέρει να προσεταιριστούν στο διαδίκτυο (υποκρινόμενοι την ανέμελη και "in" παρέα) πολλούς και αξιόλoγους ανθρώπους, οι οποίοι μέσα στην αθωότητα τους διασυνδέονται μαζί τους, προσφέροντας τους στη συνέχεια - χωρίς να το γνωρίζουν φυσικά - άλλοθι στις έμπλεες κακότητας και ανηθικότητας ενέργειες τους (δείτε π.χ. εδώ  ένα από τα σχετικά ελαφριά  περιστατικά δράσης της συμμορίας Κορωνάκη - που ξεγυμνώνει όμως αυτούς τους ανθρώπους, αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο).

Η "παρέα" λοιπόν του Δημήτρη Κορωνάκη (ή "Ουρανίτσα η Οφιούχος" ή "Uranialab") αποτελείται βασικά από κάποιους άντρες ( ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΣΩΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Λ.Π. ) και από κάποιες γυναίκες (αρχηγός των οποίων είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ). Τις γυναίκες αυτές ο Κορωνάκης τις γνώρισε πέρυσι την άνοιξη, μέσα από το δικό μας αστρολογικό forum "Ελληνική Αστρολογία" (ένα μη κερδοσκοπικό forum, αφοσιωμένο στην προώθηση της Αστρολογίας με παιδεία στην Ελλάδα). Ήταν τότε όλοι/όλες μέλη της "Ελληνικής Αστρολογίας". Οι γυναίκες αυτές, μάλιστα, είχαν εμφανιστεί στο forum μας σαν εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους μέλη, υποκρινόμενες ότι δεν γνώριζαν καθόλου η μία την άλλη! Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν όλες γνωστές μεταξύ τους (και ακόλουθες της ίδιας "σκοτεινής" θρησκείας - όπως έμαθα εκ των υστέρων)! Λειτουργούσαν δε όλες μαζί σαν "κλίκα"!

Από ένα σημείο και έπειτα, η κλίκα αυτή γυναικών (που όπως είπα λατρεύει το "σκότος" και όχι το φως) επιχείρησε να ελέγξει απόλυτα το forum μας "Ελληνική Αστρολογία", να το διαμορφώσει όπως η ίδια επιθυμούσε - όχι μέσα από συνεργασία αλλά παραμερίζοντας εμένα και τη γυναίκα μου - που είμαστε οι διαχειριστές! Ήταν τόσο μεθοδικές στη δράση τους που ήρθαν σε επαφή μέσα από προσωπικά μυνήματα με πολλά μέλη μας, συναντήθηκαν (κρυφά) με αρκετούς άντρες - σημαντικά μέλη μας και βέβαια και με τον Δημήτρη Κορωνάκη! Είχαν προετοιμάσει λοιπόν πολύ καλά το έδαφος, όταν άρχισαν στα καλά καθούμενα να επιτίθενται κυρίως σε εμένα προσωπικά, κατηγορώντας με ότι κρύβω πράγματα, εκμεταλλεύομαι τον κόσμο, εκπροσωπώ συμφέροντα και άλλα τέτοια! Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έβγαιναν οι ίδιες "φάτσα-κάρτα" να τα λένε αυτά, αλλά το έκαναν πλάγια μέσω του "πρωτοπαλίκαρου" τους "La Pelle Noir" (Θανάση Ματσώτα, στενού φίλου του Κορωνάκη και κολλητού της "σκοτεινότατης" Κατερίνας Σαλωνίκη - Astrocat - δείτε την στη φωτογραφία παρακάτω με το κινέζικο τατουάζ). Κατά τα άλλα οι γυναίκες αυτές φρόντιζαν απλά να σιγοντάρουν τα όσα "δίκαια" ισχυριζόταν το συγκεκριμένο πρωτοπαλίκαρο τους (το οποίο όμως - όπως αποδείχτηκε και στην πορεία - ήταν βαλτό από τις ίδιες)!

Κατερίνα Σαλωνίκη

Επί ένα σχεδόν μήνα συνεχίστηκε αυτή η κατάσταση. Εγώ και η γυναίκα μου όντας σαστισμένοι από αυτά που συνέβαιναν και σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τις δημοκρατικές αρχές δεν θέλαμε να διαγράψουμε κανέναν αλλά να κάνουμε διάλογο μαζί τους! ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ! Αν αφήσεις κάποιον για ένα ολόκληρο μήνα να σου πετάει λάσπη είναι βέβαιο ότι στα μάτια του κόσμου από ένα σημείο και μετά θα αρχίσεις να φαντάζεις και συ "λασπωμένος"! Αν μία κλίκα ανθρώπων αρχίσει να πηγαίνει μεθοδικά και οργανωμένα κάτω από το μπαλκόνι του πιο τίμιου και ηθικού ανθρώπου της Αθήνας, φωνάζοντας του συνέχεια ότι είναι "πήξας" και "δήξας" μετά από λίγες ημέρες στα μάτια των γειτόνων του αυτός ο σούπερ καθαρός άνθρωπος θα αρχίσει να μοιάζει βρόμικος! Κάτι ήξερε και ο Γκαίμπελς, που εφάρμοζε φανατικά αυτή τη μέθοδο)!

Αφού είδαν αυτές οι γυναίκες ότι δεν υποχωρούσαμε στα παράλογα αιτήματα τους αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Η "γκαιμπελική" τους όμως μέθοδος είχε αποτέλεσμα! Όλη αυτή η ένταση και η αναστάτωση που έντεχνα δημιούργησαν στο forum, τα υποκριτικά προσωπικά μυνήματα που είχαν στείλει και οι prive συναντήσεις που είχαν κάνει οδήγησαν πολλά μέλη μας στο να αποχωρήσουν επίσης εκείνη την περίοδο! Πέσαμε, όμως, από τα σύννεφα όταν ακούσαμε ότι αποχωρούσε και ο στενός μέχρι τότε συνεργάτης μας Δημήτρης Κορωνάκης, για "λόγους αισθητικής" όπως έλεγε ο ίδιος! Στην πραγματικότητα, ο Κορωνάκης είχε ήδη ενταχθεί (χωρίς φυσικά να μας έχει πει τίποτε) στην κλίκα αυτών των γυναικών! Λίγες ημέρες μετά τον ανακάλυψα, μάλιστα, να είναι πρωταγωνιστικό μέλος στο forum "Είσαι τρέλα" που δημιούργησε αυτή η κλίκα (και το οποίο τους το έκλεισε τελικά ο "onlineguardian" επειδή είχαν περιεχομένο "απαγορευμένο, βίαιο και γεμάτο μίσος " - δείτε το σχετικό σύνδεσμο http://www.onlineguardian.net/results.php?verify=eisaitrela.forumotion.com - (μεταγενέστερη σημείωση: το onlineguardian δεν κρατά πλέον αρχείο με το url του πρώτου forum "Είσαι Τρέλα" το οποίο το είχε "μπλοκάρει" το 2007. Η συμμορία όμως - πιο συγκεκριμένα η διαχειρίστρια "Σκουλήκι" Δώρα Β. - άνοιξε αμέσως μετά ένα καινούργιο φόρουμ συνέχεια του "Είσαι Τρέλα", με μεγαλύτερες φιλοδοξίες αυτή τη φορά, αφού προσπάθησαν να κάνουν το συγκεκριμένο φόρουμ "keeponblogging" - μπείτε σε αυτό πηγαίνοντας πρώτα στο http://skoulikifanclub.blogspot.com/2007/10/blog-post_16.html - σημείο αναφοράς όλων των bloggers (έτσι ώστε να αποκτήσουν οι ίδιοι/ίδιες μεγαλύτερη επιρροή και έλεγχο στην κοινή γνώμη). Και ενώ πασχίζουν να περάσουν στον κόσμο την εντύπωση ότι το "keeponblogging" είναι δημοκρατικό και αντικειμενικό, εύκολα καταλαβαίνει κανείς το "κλικαδόρικο" της υπόθεσης γιατί π.χ. στη Θεματική Ενότητα "Αστρολογικά blogs" προβάλουν μονόπλευρα τα ιστολόγια των μελών αυτής της κλίκας - ιστολόγια που προκρίνουν οι ίδιοι σαν κορυφαία στο Ελληνικό διαδίκτυο).

Να τονίσω κάτι όμως εδώ: με αυτές τις γυναίκες, τον Κορωνάκη - και τον κολλητό του Ματσώτα - δεν είχα ποτέ να "μοιράσω" απολύτως τίποτε - γιατί κάποιοι ακούγοντας αυτή την ιστορία μπορεί να λένε "έλα μωρέ, κάποια "μοιρασιά" ήταν στη μέση". Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε καμία αντιδικία, ανταγωνισμός ή διένεξη ανάμεσα σε μένα στο Δημήτρη Κορωνάκη, το Θανάση Ματσώτα και την Κατερίνα Σαλωνίκη αλλά ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ απόπειρα "ποδοπάτησης" εμένα και της γυναίκας μου για λόγους που κρύβονται στις σκοτεινότερες πτυχές των ψυχών αυτών των ανθρώπων (που ζουν πολύ μέσα στο "σκοτάδι"). Το ότι δεν υπήρξε "μοιρασιά" ή διένεξη το αποδεικνύει και η τελευταία δημοσίευση του Κορωνάκη που έγραψε πριν φύγει από το forum μας: "Η αποχωρηση μου δεν εχει να κανει τιποτε με τους αγαπητους ΘΩΜΑ ΓΑΖΗ και ΜΑΡΩ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ που ειχαμε μια καλη συνεργασια, ολο το διαστημα που ειμαι μελος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! Προσπαθησαμε ολοι για μια σωστη αστρολογια, διαφορετικη από τα φρουτα που κυκλοφορουν. Μονο καλες στιγμες μπορω να θυμαμαι και τις αγωνιες μας για το μελλον της ριμαδας της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ. "
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας αυτή την πρόταση όπως υπάρχει στην τελευταία ανάρτηση του Δημήτρη Κορωνάκη πριν αποχωρήσει αυτός από το φόρουμ μας: http://astro.forumup.com/viewtopic.php?p=39374&highlight=&mforum=astro#39374 . Αν υπάρχουν υποψίες ότι η πρόταση αυτή είναι γραμμένη εκ των υστέρων μπορείτε να το ερευνήσετε το θέμα. Πηγαίνετε απλά στις ειδικές βάσεις δεδομένων που κρατάνε - με ημερολογιακή σειρά - "φωτογραφικές αποτυπώσεις" όλων των δημοσιεύσεων που έχουν γίνει παγκόσμια σε δικτυακά φόρουμ τα τελευταία χρόνια. Εκεί θα βρείτε την αυθεντική δημοσίευση του Κορωνάκη που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με αυτή που θα βρείτε και στον ωσάνω σύνδεσμο.)"

Γενικά, η "Ελληνική Αστρολογία" δεν είναι κερδοσκοπικό forum. Ο Κορωνάκης και ο κολλητός του Ματσώτας έγραφαν εκεί ελεύθερα ότι ήθελαν - και ήταν ξεχωριστά μέλη, συντονιστές κ.λ.π. Ακόμη και την Αstrocat (Κατερίνα Σαλωνίκη, η αρχηγός της γυναικείας κλίκας) την είχαμε συμπεριλάβει στους "Επίσημους Αστρολόγους" του forum μας (μαζί με τον Κορωνάκη)! Επιπλέον, τους ανθρώπους αυτους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Ίσα-ίσα τους είχαμε καλέσει με τη γυναίκα μου (αγνοώντας το τι αντιπροσώπευαν) δύο φορές στο σπίτι μας για να φάμε! Και σε κείνες τις συναντήσεις πάλι δεν είχε προκύψει το παραμικρό (αν και αυτοί/ές παρασκηνιακά δρούσαν ήδη εναντίον μας)!

Οι άνθρωποι αυτοί επιχείρησαν στα καλά καθούμενα - όπως νομίζαμε τότε - να γκρεμίσουν ένα ολόκληρο forum που είχαμε χτίσει με με μόχθο και από πάνω να "ποδοπατήσουν" εμένα και τη γυναίκα μου. Αργότερα - που έμαθα τη σκοτεινή θρησκεία τους - κατάλαβα ότι τους ενοχλούσαν σφόδρα κάποια άρθρα χριστιανικού περιεχομένου που έβαζε στο astro.forumup το μέλος μας "Epsylon". Αντίστοιχα όμως εμείς επιτρέπαμε σε ένα στενό φίλο της Κατερίνας Σαλωνίκη και της "συμμορίας" να εκφράζει σατανικές απόψεις - στα πλαίσια της δημοκρατικότητας και του να ακούγονται όλες οι απόψεις - αν και παίρναμε τις αποστάσεις μας από το συγκεκριμένο μέλος και ετοιμαζόμαστε να το σβήσουμε αν ξεπερνούσε κάποια όρια - με τη "συμμορία" να αντιτίθεται σφόδρα στην προοπτική να το σβήσουμε.

Αμέσως μετά από αυτά τα γεγονότα, τα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη άρχισαν να διαδίδουν δεξιά και αριστερά το πόσο κακός, εκμεταλλευτής, άσχετος στην αστρολογία κ.λ.π. είμαι! Εκδήλωσαν μία απίστευτη χολή, ανηθικότητα, υποκρισία και προστυχιά απέναντι μου! Στο ένα δε από τα κλικαδόρικα forum τους ("Είσαι τρέλα" - που όπως ήδη ανέφερα τους το έκλεισαν γιατί είχε περιεχόμενο "απογορευμένο, βίαιο και γεμάτο μίσος") έγραψαν 600 ολόκληρες δημοσιεύσεις εναντίον μου (μέχρι την ημερομηνία τουλάχιστον που "κλείδωσαν" τη σχετική ενότητα), βρίζοντας με το χυδαιότερο τρόπο!

Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ, τον οποίο όχι μόνο δεν είχα πειράξει ΠΟΤΕ μου αλλά τον θεωρούσα και αδελφικό μου συνοδοιπόρο στον αγώνα για τη διάδοση της Αστρολογίας με παιδεία στην Ελλάδα! Ο Κορωνάκης άρχισε να με χτυπάει και αυτός από το blog του "Ουρανίτσα η οφιούχος"! Τη μια με κατηγορούσε - αναφέροντας το ονοματεπώνυμο μου - ότι είμαι φασίστας γιατί είχα δήθεν σβήσει δημοσιεύσεις του Γιάννη Μπαρδόπουλου (βγήκε ο ίδιος ο Μπαρδόπουλος και το αναίρεσε αυτό, ζητώντας μου συγγνώμη) και την άλλη ότι είχα διαγράψει φασιστικά το μέλος Matina (δείτε παρακάτω στο "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ" την παράγραφο "Matina" = "ποδοπατώ οποιονδήποτε θεωρώ αδύναμο προκειμένου να ανέβω εγώ" για να δείτε πόσο υποκριτικά και ανήθικα κινήθηκαν στη συγκεκριμένη περίπτωση η "Matina" (Ματίνα Πάτζαλη) και ο Δημήτρης Κορωνάκης).

Αλλά η βρομιά και η ανηθικότητα αυτής της συμμορίας ανθρώπων δεν σταματάει εδώ! Δεν θα έλεγα ότι είναι συμπτωματικό π.χ. ότι τουλάχιστον τα μισά μέλη αυτής της συμμορίας γράφουν (διαπιστωμένα) σε σατανικό forum! Δεν είναι τυχαίες οι απειλές ακόμη και κατά της ζωής μου που μου απευθύνουν! Δείτε π.χ. αυτή τη δημοσίευση της αρχι-συμμορίτισας και κολλητής του Κορωνάκη "Astrocat" ( ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ ), η οποία γράφει στο πρώτο forum της συμμορίας απευθυνόμενη σε μένα:

"""Γι αυτό σε προειδοποιώ, επειδή είμαι πονόψυχος άνθρωπος στους αδυνάτους, μη συνεχίσεις τον ίδιο σκοπό, διότι δεν έχεις και περιθώρια. ........θα δεις πράγματα που δεν θα τα πιστεύεις. Επειδή ξέρω πως κρυφοκοιτάζεις τυχοδιωκτικά από εδώ, σε ενημερώνω, πως ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ να περιφέρεσαι άλλο σαν μαιμού που φτύνει τα κουκούτσια στα μάτια των άλλων. Βάλε το καλά στο κεφάλι σου αυτό."""

Αυτές, όμως, δεν είναι οι πιο στυγνές απειλές κατά της ζωής μου που μου έχει κάνει η παρέα του Κορωνάκη. Πρόσφατα η συμμορία αυτή δημοσίευσε ακόμη πιο απροκάλυπτες και στυγνές απειλές εναντίον μου! Ιδού:

""Και να θυμάσαι.... ΔΕΝ έχω μάθει να χάνω! Τώρα παίζεις μαζί μου!! ΕΓΩ θα σε ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ...! Και μην νομίζεις οτι σε απειλώ (γιατί είσαι και βλάξ)... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!!""

Νταιλίκι, απειλές κατά της ζωής συνανθρώπου τους, βαθιά ανηθικότητα, λασπολογία, προστυχιά, χολή, φθόνος, μεγαλομανία, παραλήρημα! Να το πραγματικό πρόσωπο των μελών της συμμορίας στην οποία ανήκει ο Δημήτρης Κορωνάκης! Έχουν μάλιστα δημιουργήσει ένα blog ("Οι Συμμορίτες") όπου βρίζουν, λασπολογούν και χυδαιολογούν ασύστολα εναντίον μου (πάντοτε ανώνυμα, όμως! Στην πραγματικότητα αυτοί που γράφουν και σχολιάζουν εκεί είναι βασικά τα μέλη της συμμορίας του Κορωνάκη (Θανάσης Ματσώτας, Κατερίνα Σαλωνίκη) χρησιμοποιώντας πολλά και διαφορετικά ψευδώνυμα, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι εναντίον μου πολλής κόσμος). Η υποκρισία τους δε είναι τόση που αλλού (π.χ. στο blog "Ουρανίτσα η Οφιούχος", στο περιοδικό "Αστρόπολις" και έξω στην κοινωνία οι άνθρωποι αυτοί υποκρίνονται ότι είναι αξιοπρεπείς, αξιόλογοι και σεβάσμιοι! Και την ίδια στιγμή γράφουν τέτοια πράγματα στο άθλιο αυτό blog τους (πηγαίνετε να το δείτε! Δεν έχουν να γράψουν κάτι ουσιαστικό εναντίον μου - γιατί δεν είμαι βρόμικος όπως αυτοί - και γράφουν ότι χυδαιολογία τους κατέβει στην κούτρα τους, προαναγγέλουν συνταρακτικές αποκαλύψεις σε βάρος μου που παραδόξως όμως δεν δημοσιεύουν ποτέ (γιατί δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν δεν θα δίσταζαν καθόλου να τις δημοσιεύσουν) και απλά αφήνουν να αιωρείται η υποψία ότι έχω κάνει σημεία και τέρατα!

Παράλληλα, γι' αυτούς οποιοσδήποτε γράφει κάτι εναντίον τους είμαι εγώ καλυμμένος πίσω από άλλο ψευδώνυμο (απέκλεισαν και αυτή τη δυνατότητα αφού τώρα "φιλτράρουν" οι ίδιοι τα όποια σχόλια)! Λες και θα μπορούσαν να κάνουν τις βρομιές τους αιώνια χωρίς να τους πάρει ποτέ χαμπάρι η κοινωνία!

(Σ.Σ. τα μέλη της συμμορίας μόλις τελευταία - Νοέμβρης 2008, από τη στιγμή δηλαδή που έκλεισε το περιοδικό "Αστρόπολις" στο οποίο έγραφαν - άρχισαν να γράφουν και άλλα θέματα στο blog τους, εκτός από το να καταφέρονται λυσσαλέα εναντίον μου, ποτέ ονομαστικά αλλά χρησιμοποιώντας πολλά και διαφορετικά ψευδώνυμα ο καθένας. Τιμώντας δε την πραγματική τους φύση (κρύβουν στις ψυχές τους ένα γενικευμένο μίσος για τη ζωή και τους ανθρώπους) δημοσιεύουν αφιερώματα όπως το επόμενο - στο μεγάλο θεωρητικό του σατανισμού Aleister Crowley: http://simmoria.blogspot.com/2009/01/aleister-crowley.html Και ενώ αλαλάζουν ότι το αφιέρωμα στον Crowley δεν το έβαλαν επειδή είναι σατανιστές και ότι εγώ είμαι άσχετος και αμόρφωτος, το βασικό στέλεχος της συμμορίας Θανάσης Ματσώτας - "La Pelle Noir" γράφει σε σχόλιο του στην ωσάνω πάντα δημοσίευση:

"La Pelle Noir είπε...
Να υπενθυμίσω στο Θωμάκο μια και θίξατε το θέμα, πως όταν έγραφα στο σατανιστικό φόρουμ, είχα για avatar τον Crowley. xo,xo,xo!! Το λέω μπας και μορφωθεί λίγο ο άσχετος (και εκεί)! Και τα xo,xo,xo ΔΕΝ είναι χριστιανικά." (δείτε παρακάτω μία φωτογραφία του Θανάση Ματσώτα - με το κίτρινο μπλουζάκι - μαζί με τον εκδότη του αστρολογικού περιοδικού "Ζωή και Ζώδια" Δημήτρη Μέλλο).
Θανάσης Ματσώτας (αριστερά)
Τέλος, ένα πλήρες ιστορικό της δράσης της συμμορίας του Δημήτρη Κορωνάκη θα βρείτε στο forum "Ελληνική Αστρολογία", ξεκινώντας από εδώ (σε αυτές τις δημοσιεύσεις θα σας αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο η ποιότητα αυτών των ανθρώπων, αφού οι ίδιοι επιχείρησαν να "κατακρεουργήσουν" με ανάλογο τρόπο δικτυακά έναν αναγνώστη που πίστευαν ότι είναι ο γνωστός συγγραφέας Νίκος Δήμου. Γενικά, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν διαβάσετε πρώτα αυτές τις δημοσιεύσεις, από την 6η και έπειτα):

Θωμάς Γαζής

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχω ήδη μηνύσει το Δημήτρη Κορωνάκη και την "παρέα" του μέσω του δικηγόρου μου και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και σύντομα η "παρέα" αυτή θα βρεθεί στα δικαστήρια! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η "ΠΑΡΕΑ" ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ!

Τη συμμορία του Δημήτρη Κορωνάκη βαραίνουν πολλά αμαρτήματα. Ένα από τα βασικότερα είναι η διάλυση της επιτροπής για τη δημιουργία ενός Πανελλήνιου Αστρολογικού Φορέα (δείτε την παρακάτω φωτογραφία από εκείνο το "μαγικό" - όπως νόμιζα τότε - απόγευμα της 15ης Μαίου 2009,  τότε που μαζευτήκαμε 32 Έλληνες αστρολόγοι με σκοπό να δημιουργήσουμε επιτέλους έναν  Πανελλήνιο Αστρολογικό Φορέα. Ο κύριος με το εκρού πουκάμισο αριστερά είναι ο Κορωνάκης και δίπλα του με το κόκκινο πουκάμισο ο Ριζόπουλος). Οι ραδιουργίες της "παρέας" Κορωνάκη (με τη συνέργεια βέβαια μελών της επιτροπής που στην πραγματικότητα ανήκαν και αυτά στην "παρέα" Κορωνάκη) ήταν η βασική αιτία που απέτυχε η συλλογική προσπάθεια δημιουργίας ενός επίσημου και δημοκρατικού - μη ελεγχόμενου από "παρέες" και συμφέροντα -  Πανελλήνιου Αστρολογικού Φορέα, που έγινε το Μάη του 2009. Διαβάστε τι ακριβώς έγινε εδώ .

Δημήτρης Κορωνάκης - Γιάννης Ριζόπουλος


Την επιτροπή αυτή την υποβάθμισαν και ουσιαστικά τη διέλυσαν οι Κορωνάκης και "σία" γιατί: 1) δεν πιστεύουν σε συλλογικά όργανα που δεν ελέγχουν απόλυτα οι ίδιοι 2) τους ενοχλούσε η παρουσία μου στην επιτροπή αυτή 3) δεν αγαπούν ειλικρινά την Ελληνική Αστρολογία και δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα αν θα γίνει Ελληνική Αστρολογική Ομοσπονδία ή όχι.

Οι ραδιουργίες ξεκίνησαν μέσα από τη συμμορία Κορωνάκη και όλα τα μέλη αυτής της συμμορίας φέρουν ευθύνη γι' αυτό. Με περίσσια θρασύτητα όμως υποκρίνονται ότι δεν εμπλέκονται καθόλου στη διάλυση αυτής της επιτροπής (όπου οι ίδιοι/ίδιες πλειοψηφούσαν)! Δείτε σχετικά αυτό το βίντεο που τράβηξε τη βραδυά εκείνη της συγκέντρωσης των αστρολόγων ο Δημήτρης Κορωνάκης (έχοντας στο πλευρό του τον σούπερ-κολητό του Γιάννη Ριζόπουλο) όπου μιλάω - με αίσθημα αστρολογικής αδελφοσύνης αλλά όντας τότε μέσα στην απόλυτη άγνοια για τις ραδιουργίες που η συμμορία Κορωνάκη είχε ήδη υφάνει - για την ιερή ανάγκη δημιουργίας ενός Πανελλήνιου Αστρολογικού φορέα!

Κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο που έχει δημοσιεύσει στο Youtube ο Δημήτρης Κορωνάκης γράφει με ΠΕΡΙΣΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ:  "Ο λογος του κυριου Θωμα Γαζη στην πρωτη συναντηση για την δημιουργια Συλλογου Ελληνων Αστρολογων.Δυστυχως μετα ηλθαν τα πανω κατω και ο συλλογος δεν εγινε ποτε.Ποιος φταιει,ας το πουν αλλοι...".

Και αν οι άνθρωποι αυτοί διέλυσαν στα μουλωχτά και αυθαίρετα την επιτροπή - γιατί τους έπεφτε πολύ βαρύ το έργο του να προλειάνουν το δρόμο για τη δημιουργία Ελληνικής Αστρολογικής Ομοσπονδίας - ωστόσο συνεχίζουν φανατικά το έργο της δικής τους ατομικής προβολής, που τους το εξασφαλίζει η "παρεο-κλίκα" - "συμμορία" τους (την οποία στους ανυποψίαστους εργοδότες τους παρουσιάζουν σαν "τυχαία συνάθροιση αξιόλογων Ελλήνων αστρολόγων"). Την κλίκα τους αυτή - που τους εξασφαλίζει τόσα προνόμια σε ατομικό επίπεδο -  φυσικά και δεν την διαλύουν ποτέ! Δείτε τους εδώ να γιορτάζουν όλοι μαζί (Κορωνάκης, Σαλωνίκη, Πάτζαλη, Μπαρδόπουλος, Ματσώτας + το "πουλέν" Πόπη Βασάλου) στα τέλη Ιούνη 2011 τις κλικαδόρικες "επιτυχίες" τους.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ VANESSA111 "Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ" (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΒΑΝΕΣΟΣ" ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΟΜΩΣ!)

Ένα (εικονικό) πρόσωπο που συνδέεται με τη συμμορία Κορωνάκη είναι η  υποτιθέμενη "σκορπίνα" Vanessa111 (οι πληροφορίες λένε ότι στην πραγματικότητα είναι "Βανέσσος ο Αιγόκερος", ένας γνωστός στην Ελληνική αστρολογική κοινότητα, "σεβάσμιος" κύριος Αιγόκερος που αν και παρακάτω υποκρίνεται ότι δεν με γνωρίζει με ξέρει πολύ καλά! Πριν κάποια χρόνια υποκρινόταν ότι ενδιαφερόταν όσο και γω για την άνθιση της Αστρολογίας με Παιδεία στην Ελλάδα. Στην πορεία όμως αποκαλύφθηκε ότι για τον ίδιο και την παρέα του είχαν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον οι ίντριγκες και ραδιουργίες). Υποτίθεται λοιπόν ότι η Vanessa111 (αν και άντρας ) είναι γυναίκα και σπουδάζει κλινική ψυχολόγος στη Γαλλία! Διαβάστε παρακάτω τι γράφει για μένα αυτός ο Αιγόκερος κύριος υποκρινόμενος ότι είναι η Vanessa111:

Σε δημοσίευση της στις 4 Απριλίου 2009 γράφει η Vanessa111 για μένα:

"""ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Μελετωντας τα γραπτα του κυριου Θωμα Γαζη, που δεν τον ξερω προσωπικα, εβγαλα ενα συμπερασμα,με την βοηθεια των μαθηματικων της ομαδας,βασικος κλαδος που βοηθα την γλωσσολογια και την ψυχαναλυση.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγαλυτερο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ή ετσι τουλαχιστον πιστευει.Πως θα βεβαιωθει οτι η πιστη του ειναι δικαιολογημενη?Αν κοιταζοντας,θα λεγαμε, προς τα κατω και ερευνωντας διεξοδικα το συνολο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ,θα εχει την αισθηση οτι εξουσιαζει ολα τα μελη της ομαδας.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγιστο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων.Πως θα βεβαιωθει οτι ειναι πραγματι ετσι?Κανοντας το ακριβως αντιθετο,στρεφει το βλεμμα του προς τα πανω και διαπιστωνει οτι κανεις δεν τον εξουσιαζει.

Δυο συμπεριφορες,δυο σχεσεις με τον κοσμο.Ο κυριαρχος,ο ανυποτακτος.Να εξουσιαζεις τους παντες,να αρνεισαι να σε εξουσιαζουν.

Εδω υπεισερχεται το θεωρημα το μεγαλυτερο στοιχειο ειναι το μεγιστο στοιχειο.

Πραγματι,το μεγαλυτερο στοιχειο,οντας πιο μεγαλο απο ολα τα αλλα,ειναι τετοιο ωστε να μην υπαρχει κανενα πιο μεγαλο απο αυτο.Επομενως,ενας τροπος να εισαι μεγιστος,ειναι να εισαι ο μεγαλυτερος.
Το να δινεις διαταγες σε ολους δεν ειναι αραγε ενας τροπος να μη δεχεσαι διαταγες απο κανενα?Η Ιστορια ειναι γεματη απο ατομα που δεν βρηκαν αλλο τροπο να παραμεινουν ανυποτακτοι παρα υποτασσοντας τους αλλους.Η μονη οδος που προσφερουν οι κοινωνιες στους εξεγερμενους ειναι να γινουν τυραννοι.

Απο την ανωτερω θεωρηση καταλαβα γιατι η ιστοσελιδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ εχει γινει πλεον νεκροταφιο,γιατι απλα δεν εχει υποικοους…."""

Το πρώτο σχόλιο της το κάνει η Κατερίνα Σαλωνίκη - astrocat (μέλος της ίδιας κλίκας που γνωρίζει φυσικά ότι η Vanessa είναι ο Αιγόκερος αυτός κύριος).

"Βανέσσα μεγαλούργησες.
Και μετά αναρωτιέται ποιος τον ψήφισε στην ψηφοφορία για το κράξιμο, ενώ αυτός είναι εκλεκτός.
Και που να διαβάσεις και το κατεβατό στο blog του. Θα σε ενημερώσω.
ΕΥΓΕ!!!"

Το δεύτερο σχόλιο είναι από κάποια "Άννα" που ΔΕΝ τη γνωρίζω, δεν ξέρω αν με γνωρίζει η ίδια, αλλά ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ! Σχεδόν ΠΟΤΕ κανένας δεν έχει μπει σε κάποιο φόρουμ ή ιστολόγιο των "συμμοριτών" για να πάρει μία έστω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ θέση απέναντι στην όλη ιστορία. Όχι να υποστηρίξει εμένα αλλά να πάρει αντικειμενική θέση! Ούτε καν αυτό δε συμβαίνει! Γι' αυτό και ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά και χωρίς να έχουν κάποιο όφελος!

"Βανεσσα μου,γλυκο μουτρακι,νομιζω οτι οσα λες για τον κυριο Θωμα Γαζη ειναι υπερβολες.Ενταξει ο κυριος Γαζης εχει κατι εμμονες,ανθρωπινες ,αρα σεβαστες,αλλα οτι εχει ταση κυριαρχιας,θα σου βαλω πιπερι στο στοματακι σου.Θελει να ενωσει τους αστρολογους μεσα απο καποια νομικη φορμουλα,παντα εντος του νομου,για να μπορει να εχει ενα λογο στα ΜΜΕ,πραγμα που θελουν οι περισσοτεροι αστρολογοι,μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλακι μας.Κυριαρχιες δεν θελει,μονο ποιοτικη Αστρολογια,για να μπορει να λεει και αυτος δυο σοβαρα πραγματακια,μεσα στον οχετο των ασχετων που εχουν μπει στο χωρο.Τον συμπαθω,γιατι δινει αγνη μαχη εναντια στα οικονομικα συμφεροντα,πραγμα που απο μονο του θελει την βαρβατιλα του,που την εχει,αλλα εσυ τελειως εξω απο τα πραγματα κανεις κριτικη,απο την θεση της ανωνυμιας σου,ποτε θα δουμε το αληθινο σου προσωπο?Αλλα τι ρωταω,το ειδα με την αναρτηση σου,ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ,δεν ξερω τους λογους,αλλα η εμπαθεια καποτε εχει και καποιο οριο…Δηλωνω οτι δεν ξερω τον κυριο Γαζη,αλλα ετσι σαν καρκινακι ειμαι παντα με τους χαμενους…ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ…

Και το τρίτο και τελευταίο σχόλιο το κάνει ένα άλλο μέλος της συμμορίας, η Ματίνα Πάτζαλη "fanny banny":

"Aννα, δεκτα τα οποιαδηποτε σχεδια του περι νομικης ενωσης αστρολογων.
ΑΛΛΑ παραβλεπεις -εντεχνα?- οτι ο Γαζης ριχνει καιρο τωρα
τονους λασπη εναντιον ατομων που στην ουσια δεν τον πειραξαν!
Ακριβως εκει ειναι που στρεφομαστε εναντιον του…"Σε άλλη δημοσίευση της στις 20 Μαίου 2011 γράφει η "Vanessa111" για μένα:

"""Ο ΦΑΛΛΟΣ, Ο ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ

Το τελευταιο πονημα του Θωμα Γαζη, για το αστρολογικο συνεδριο που εγινε στην Αθηνα, υπο την αιγιδα της Λιτσας Πατερας,εκανε πλεον φανερο τον ευνουχισμο του, απο την Λιτσα Πατερα.

Ας παρουμε πραγματα απο την αρχη.

Οταν ο κυριος Θωμας Γαζης παρουσιαστηκε στα αστρολογικα δρωμενα της Ελλαδας ηταν νεος, σπουδαγμενος στο εξωτερικο και με παιδεια απο την Ιταλικη Σχολη Αστρολογιας, η πιο σεβαστη και σοβαρη του κοσμου.Ετσι η επιδειξη του αστρολογικου φαλλου του ηταν εντονη και επιβλητικη μεχρι που παρουσιαστηκε στον δρομο του η κυρια Λιτσα Πατερα.Για πρωτη φορα ενοιωσε τον κινδυνο του αστρολογικου ευνουχισμου του απο την Λιτσα.Τα χρονια περασαν ο φαλλος του δεν ηταν τοσο κυριαρχος στον αστρολογικο χωρο, γιατι πλεον ειχε χασει τον φαλλο του που πλεον τον ειχε η Λιτσα Πατερα.Ο ευνουχισμος(ψυχικος και οχι ανατομικος) φερνει αγχη και φοβους και τοτε αρχιζει να χανει τον ελεγχο και να εξαπολυει απειλες και εκβιασμους σε ολους τους αστρολογους που τον αμφισβητουν.

Πλεον η Λιτσα Πατερα εχει τον φαλλο και η κατασταση ειναι πλεον εκτος ελεγχου, που φαινεται πλεον σε ολα τα γραπτα του.Κρινω τον κυριο Θωμα Γαζη απο την δημοσια εικονα του και μονο, γιατι δεν τον ξερω προσωπικα.

Βανεσσα η Σκορπινα

ΥΓ Μιλαμε για φαλλο και οχι για πεος, γιατι δεν προκειται για μια μορφη, μια εικονα η μια φαντασιωση, αλλα για ενα σημαινον, το σημαινον της επιθυμιας, οπως μας λεει και ο ΛΑΚΑΝ."""

Της απαντά σε σχόλιο μία ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (ΔΕΝ την ξέρω και την ευγνωμονώ και αυτήν που ασχολήθηκε με αυτή την ιστορία και όχι μόνο δεν υιοθέτησε άκριτα τις απόψεις των συμμοριτών - ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων παραδόξως το κάνει - αλλά συνειδητοποίησε το πόσο ελλειματικοί είναι αυτοί οι άνθρωποι - στοιχείο που λέει πολλά για την ίδια - ότι τουλάχιστον ΔΕΝ είναι ανάλογα ελλειματική η ίδια, για να τους αναγνωρίσει σαν τέτοιους).

""Μ’αρέσει η αστρολογία από παιδί. Δεν ασχολήθηκα όμως ποτέ σε βάθος. Σήμερα ψάχνοντας άρθρα για τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, βρήκα κάποια του κ.Γαζή (googlarodas), σ’ενα site δικό του. Όντως είδα και μια ανάρτηση για το συνέδριο της κ.Πατέρα όχι κολακευτική.
Προχωράω και ψάχνοντας παρόμοια θέματα βρίσκω διάφορες αναρτήσεις στο google στην πλειοψηφία τους, εσάς(που επίσης δεν σας ξέρω), να επιτίθεστε στον κ.Γαζή για τα σχετικά δημοσιεύματα.. Εντάξει μέχρι εδώ. Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι όταν διάβασα την ανάλυση του Γαζή για την Ελλάδα μ’αρεσε και έχω συναντήσει το όνομά του στο Άστρα και Όραμα (δεν θυμάμαι αν έχω διαβάσει αναλύσεις του), η κ.Πατέρα δεν ήταν ποτέ για τα προσωπικά μου γούστα μία αστρολόγος που μ’ενδιέφερε να παρακολουθήσω τις προβλέψεις της, και επίσης 1-2 φορές που πήρα το περιοδικό που εκδίδει(στην αρχή), ήταν και οι μοναδικές.Προσωπικά μέχρι σήμερα η αστρολόγος που εκτιμούσα (στα νιάτα μου είμαι 46 ετών σήμερα), ήταν η κ.Ντάκου.Δεν ξέρω καν αν συνεχίζει να γράφει κάπου.
Σημειώνω ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω ούτε την Πατέρα, ούτε το Γαζή. Απλά σημειώνω τι μ’αρέσει και τι όχι..
Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι ψάχνοντας για τον Γαζή (που ότι και αν πιθανόν υποθέσετε, όντως δεν τον ξέρω), στο google, στην πλειοψηφία τους οι αναρτήσεις που έβρισκα ήταν δικά σας σχόλια για αυτόν αρνητικά πάντα με αποκορύφωμα το παραπάνω..
Συγνώμη γι’αυτό που θα σας πω.. Αλλά είστε εξαιρετικά εμπαθής και οι αναρτήσεις είναι μάλλον ανάρμοστες.. Θυμίζεται λίγο τον κατά τ’άλλα συμπαθή Λαζόπουλο, με την εμπάθεια που έχει με την Ντενίση… Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο???""

Της απαντά η Vanessa111 θεωρώντας ότι η Άννα-Μαρία είμαι εγώ (τα μέλη της συμμορίας Ριζόπουλου - Κορωνάκη εκτός από ανήθικα είναι και αμετροεπή. Θεωρούν ότι μπορούν να σπιλώνουν και να λοιδωρούν ατέλειωτα, άδικα και ανήθικα έναν άνθρωπο και να μην έχουν ΚΑΜΙΑ νομική, κοινωνική, ηθική ή άλλη συνέπεια. Γι' αυτό εκπλήσσονται όταν συναντούν ανθρώπους που δεν υιοθετούν τις δικές τους θέσεις αλλά είναι δίκαιοι στην κρίση τους).

""Προς Θωμα Γαζη και Αννα Μαρια, δυο ονοματα, μια καταγωγη. Ο φοβος του ναρκισσου ειναι ο….ευνουχισμος…

Εγω δεν σκεπτομαι
παρα μονο οταν ο τρομος
εχει υπερβει ενα ορισμενο οριο

Sameul Beckett

O κυριος Θωμας Γαζης θεωρει οτι το Κακο ειναι η αρνηση του υπαρκτου,φονος και θανατος,η αντιθεση με την ζωη,οπως βεβαια τα θεωρει αυτος.Αυτο που το Κακο προσβαλλει δεν ειναι οτι ενοικει μεσα στην αυτοκαταφαση του αλλα μαλλον αυτο που ειναι αποσυρμενο και ανωνυμο στην αδυναμια εκφρασης του Εγω του.Το Κακο κατα τον κυριο Θωμα Γαζη δεν ειναι ο μη σεβασμος του ονοματος του Αλλου,αλλα η βουληση του να το κατανομασει με καθε τιμημα,δες τις πραξεις των δοσιλογων στην διαρκεια της Γερμανικης Κατοχης.

Θεωρει ο κυριος Θωμας Γαζης οτι το Κακο ειναι ψεμα,αγνοια,φονικη βλακεια.Το Κακο εχει σαφως ως ριζικη συνθηκη την διαδικασια αποκαλυψης μιας Αληθειας.Η διαδρομη της Αληθειας που πρεσβευει ο
Θωμας Γαζης ειναι μια υπογεια πορεια στο σημειο του μη διακρισιμου,οντολογικη προεξοφληση της Αληθειας,μεσα απο ιστους της αραχνης του παρελθοντος του κορμιου,ακατονομαστη τομη της
Αληθειας,με τις εσωτερικες ψυχικες δομες του σκλαβου που θελει το χρηματα του Κυριου του.

Αν η παραβιαση της ακατονομαστης αφαιρεσης αποτελει μια καταστροφη του παροντος,γιατι προσβαλλει ολοκληρη την ενικοτητα του κυριου Θωμα Γαζη,εβληματα του ειναι ο Ακατομαστος,διαβασε Σατανας,που μεσω της προσωπικης μυθοπλασιας του,απελευθερωνει ενα δυναμικο καταστροφης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με αυτη ακριβως εννοια που o Mallarme εγραψε.""


Και συνεχίζει απτόητη η Vanessa111, με τη βεβαιότητα ότι η Άννα-Μαρία είμαι εγώ...

Οι μαγκιες σε μενα δεν περνάνε...Θωμά Γαζη

Αν θελεις διαλογο, θα τον εχεις, οχι με φουρο, αλλα με νταιλικι….το Αννα Μαρια αστο για τις φιλες σου…..


Της ανταπαντά η Άννα - Μaρία:

""Λοιπόν έχετε πολύ πλάκα…
Και τελικά είστε άρρωστοι..
Το ονοματάκι μου είναι αυτό που διαβάσατε.
Το προβληματάκι σας, σας εντόπισα απλώς, το ορκίζομαι στο Θεό, άσχετη παντελώς… απλά προσπαθούσα να καταλάβω γιατί του την έχετε πέσει όλοι μαζί.. Σκέφτηκα ότι παρά το καλό ωροσκόπιο της Ελλάδας που διάβασα μπορεί να είναι γενικώς προβληματικός ο άνθρωπος… Αλλά τελικά είναι ηλίου φαεινότερο, ότι είστε εσείς, επίσης ηλίου φαεινότερο είναι και το επίπεδο σας…
Για να καταλάβετε σήμερα έκανα εξ’αιτίας σας αίτηση φιλίας στον Γαζή στο facebook, γιατί πραγματικά με εντυπωσιάζει ότι αυτός είναι κάποιος συγκεκριμένος και έκανε συγκεκριμένη επώνυμη επίθεση, ενώ εσείς ποιοί είστε άραγε?? Τα στοιχεία μου μπορείτε εύκολα να τα βρείτε.
Δυστυχώς για σας με λένε όντως Άννα Μαρία, και όντως μέχρι σήμερα δεν θυμόμουν καν ποιος είναι ο τύπος. Μου το θυμίσατε… Ευχαριστώ..
Παρ’όλα αυτά, ποσώς με αφορά. Με ενόχλησε ο τρόπος που γράφατε και πήγα να σας επισημάνω ότι αυτό δεν είναι τρόπος για να πολεμάς οποιονδήποτε, είναι λάθος, μου έκανε εντύπωση και περίμενα ν’ακούσω για ποιο λόγο μπορεί να βρίζει ένας άνθρωπος έτσι άσχημα δημοσίως…
Τέλος δεν άξιζε τον κόπο.. Αλλά όποιος ή όποια κι’αν είσαι…, φαντάσου έτσι αμυδρά… ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι όντως αυτή που γράφω, και γενικώς άσε τα νταηλίκια., δεν είμαι νταής.., φουρό δεν φοράω έχω να φορέσω από παιδί…, αλλά αν θέλεις ξαναδοκιμάζω ένα…,μου πάει εξάλλου.
Περαστικά παιδιά.. Καμιά φορά τα πράγματα είναι όπως δείχνουν όχι έτσι όπως θα σας βόλευε…
Δεν ξέρω αν ο Γαζής είναι νάρκισσος…,στα παλαιότερα των υποδημάτων μου εξάλλου, αλλά εσύ πρέπει να το δεις λίγο το θεματάκι σου…,υπαρχουν ειδικοί… να σε συμβουλέψουν, όσο για την ανατροφή δεν γίνεται τίποτα…δυστυχώς…""


Αυτά για την υποτιθέμενη "κλινική ψυχολόγο" και σκορπίνα Vanessa111 - που στην πραγματικότητα είναι ένας Αιγόκερος κύριος....Τα συμπεράσματα δικά σας...


Θωμάς Γαζής
-----------------------------------------------------------------------------------


- Η περίπτωση ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΤΖΑΛΗ ("Matina") = "ποδοπατώ οποιονδήποτε θεωρώ αδύναμο προκειμένου να ανέβω εγώ"

Ματίνα Πάτζαλη
H Matina (Ματίνα Πάτζαλη - "Fanny-Banny") αξίζει ιδιαίτερης μνείας γιατί φαίνεται να είναι χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που πατάει πάνω σε συνανθρώπους του για να ανέβει (όλα τα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη κατέχουν υψηλές διακρίσεις σε αυτό τον τομέα).

Προσωπικά τη Ματίνα Πάτζαλη όχι μόνο δεν την έχω πειράξει ποτέ μου αλλά ούτε καν την έχω συναντήσει. Όσο δε ήταν μέλος στην "Ελληνική Αστρολογία" της είχα συμπεριφερθεί κυριολεκτικά άψογα. Προφανώς όμως η ίδια σκέφτηκε " τι μου προσφέρει εμένα ένας ρομαντικός ιστοτόπος σαν αυτός του Γαζή; Γιατί δεν πάω με τον Κορωνάκη και την κλίκα του που είναι πιο ισχυροί και δικτυωμένοι και που αν αρχίσω να βρίζω το Γαζή όλο και κάπου θα με βάλουν "; (Σ.Σ. αυτή ήταν μία απλή υπόθεση που έκανα πέρυσι για τη Matina. Επαληθεύτηκε, όμως, με το παραπάνω, γιατί σήμερα - Δεκέμβρης 2008 - η Ματίνα Πάτζαλη γράφει και στο "kolonaki blog spot" και στο περιοδικό "Ζωή και Ζώδια" επειδή δικτυώθηκε κυρίως μέσα από τη "συμμορία". Η συμμορία εξάλλου διαφημίζει συνέχεια και στο "σοβαρό" και στo light ιστολόγιο της το χαμηλής ποιότητας αστρολογικό περιοδικό "Ζωή και ζώδια", ο εκδότης του οποίου Δημήτρης Μέλλος διασυνδέεται στενά με τη συμμορία Κορωνάκη).

Για να πετύχει τώρα το σκοπό της η Matina άρχισε στα καλά καθούμενα - και χωρίς να της έχουμε δώσει την παραμικρή αφορμή - να κάνει δημοσιεύσεις αμφισβήτησης απέναντι στην "Ελληνική Αστρολογία". Προφανώς είχε ήδη έρθει τότε σε επαφή με τον Κορωνάκη και τη συμμορία του. Ώσπου μια μέρα εξαπόλυσε τη μεγάλη της "τορπίλη", μία ξεκάθαρα προκλητική και ουσιαστικά επιθετική απέναντι μας δημοσίευση , όπου επαινούσε απροκάλυπτα μέσα στο ίδιο μας το forum τη συμμορία του Κορωνάκη! Ο σκοπός της ήταν να πετύχει"με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια":

Από τη μια, εγώ θα τη διέγραφα τη Matina και επομένως αυτή θα εμφανιζόταν "ηρωική" στα μάτια της συμμορίας. Από την άλλη με την κίνηση της αυτή η Ματίνα Πάτζαλη θα εξέθετε εμένα ότι τη διέγραψα και έτσι θα φαινόταν απολύτως φυσιολογικό μετά να πάει να γράφει στο blog της συμμορίας (όπως και πήγε τελικά) - δήθεν σαν αντίδραση στο δικό μου φασισμό! Το βασικό είναι ότι η Ματίνα Πάτζαλη γνώριζε ότι ο Κορωνάκης ανταμείβει γενναία όσους εκδηλώνουν κακότητα και επιθετικότητα απέναντι μου (χωρίς καλά - καλά να με ξέρουν και χωρίς να τους έχω κάνει απολύτως τίποτε. Βλέπε π.χ. την περίπτωση "medousa", που ενώ δεν είχε καν αστρολογική υποδομή ο Κορωνάκης την αντάμειψε για τις εκατοντάδες επιθετικές εναντίον μου δημοσιεύσεις της και την επέβαλε στο περιοδικό "Αστρόπολις"). Η Ματίνα λοιπόν ήξερε ότι θα έπαιρνε πλούσια ανταμοιβή από τον Κορωνάκη αν έφευγε από την "Ελληνική Αστρολογία" και προσχωρούσε στα ιστολόγια της συμμορίας του Κορωνάκη, καταφερόμενη εναντίον μου.

Η υποκρισία και ο αριβισμός αυτής της γυναίκας φάνηκε εξάλλου και στην πορεία. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Κορωνάκης με κατηγόρησε τότε ότι διέγραψα τη Matina, οτι διαγράφω φασιστικά κόσμο κ.λ.π. τη στιγμή που ο ίδιος και η Ματίνα Πάτζαλη είχαν ήδη έρθει παρασκηνιακά σε συνεννόηση μεταξύ τους - και ενδεχομένως της είχε δώσει οδηγίες για να κάνει την προκλητική δημοσίευση που έκανε. Αν μη τι άλλο, και αυτό φανερώνει το πόσο ανήθικος και υποκριτικός είναι ο Δημήτρης Κορωνάκης! Από τότε δε που αποκάλυψα το πόσο πρόστυχα κινείται η Ματίνα Πάτζαλη αυτή έγινε ένα από τα κορυφαία μέλη της συμμορίας Κορωνάκη σε βρισιές, ειρωνεία και λασπολογία εναντίον μου.

Θωμάς Γαζής

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Θωμά Γαζή, γραμμένη στις 30 Σεπτεμβρίου 2009.
Φαίνεται ότι η Ματίνα Πάτζαλη θεωρεί ότι έχει "ανέβει" πλέον αρκετά (ποδοπατώντας συνανθρώπους της) στο χώρο της αστρολογίας και είναι καιρός να δείχνει στην κοινωνία ένα "καθαρό" πρόσωπο. Στα πλαίσια αυτής της τακτικής, μου έστειλε ένα E-mail όπου μου ζητάει επιτακτικά να κατεβάσω αυτά που γράφω για αυτήν (βγαίνουν βλέπετε πρώτα - πρώτα αν αναζητήσει κάποιος το ονοματεπώνυμο της στο Google) απειλώντας με ότι αν δεν το κάνω "θα με σύρει σα σκυλί στα δικαστήρια". Ταυτόχρονα, επιχειρεί να προσβάλει την αντρική μου τιμή γράφοντας μου προκλητικά: "είναι γνωστό ότι δεν είσαι άντρας" (της απάντησα αντρίκια και όπως της αρμόζει πάνω σε αυτό)! Το θράσος της συνάδει απόλυτα με την εγωπαθή, ελλειμματική και έμπλεη κακότητας φύση της. Περιγράφεται δε άριστα στη λαική ρήση: "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης"!
------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΤΟ blog ΜΟΥ:

Σήμερα 28 - 12 - 2008 "χτύπησε" το blog μου ένα γνωστό μέλος της συμμορίας (η Vanessa 111 - Βανέσος ο Αιγόκερος στην πραγματικότητα) αφήνοντας στις ετήσιες προβλέψεις το εξής σχόλιο: "vanessa111 είπε...εμπορικη δουλεια διχως κατι το καινουργιο,αλλα σωστη". Δηλαδή: "κάτσε να σε κάψω Γιάννη μου, να σ' αλείψω μετά μέλι". Η συγκεκριμένη "κυρία" (άντρας είναι στην πραγματικότητα) δεν έχει ασκήσει ΠΟΤΕ αρνητική κριτική για κανένα από τα μέλη της συμμορίας της - ούτε για κάποια που γράφουν προβλέψεις - και ήρθε εδώ για να κάνει "αντικειμενική" κριτική...
(Σ.Σ. Όλα τα υποκινούμενα και προφανώς κακεντρεχή σχόλια της συμμορίας θα σβήνονται!)
------------------------------------------------------------------------------------

- 19/1/2009 Τα μέλη της συμμορίας από το πολύ μένος εναντίον μου έχουν θολώσει και γράφουν πια καθαρές ασυναρτησίες, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να με "λασπώσουν" με οποιοδήποτε τρόπο. Έτσι, βγήκε η "σεβάσμια" μορφή της συμμορίας ο Δημήτρης Κορωνάκης (Ουρανίτσα η Οφιούχος) και γράφει στο υβριστικό εναντίον μου blog της συμμορίας ότι θέλω να κατεβάσω από το youtube ένα video του διάσημου Αμερικάνου Αστρολόγου Robert Hand επειδή είναι σατανιστής!

Σαφώς και ο Robert Hand δεν είναι σατανιστής (όπως είναι τα περισσότερα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη) και σαφώς δεν επιθυμώ να κατέβει κανένα video του Robert Hand από το Youtube (απόδειξη αυτού ότι και στα δύο προσωπικά μου blog έχω μόνιμα τοποθετήσει στην κεντρική σελίδα τους βίντεο του Robert Hand).

Το μόνο που έκανα ήταν μία παρατήρηση στο Γιάννη Μπαρδόπουλο (φίλο του Κορωνάκη) για το ότι ανέβασε χωρίς να με ενημερώσει στο Youtube video του Robert Hand - που είχε τραβήξει στη διάρκεια του διεθνούς αστρολογικού συνεδρίου "Αστρομύκονος 2000", που είχα οργανώσει μαζί με τη γυναίκα μου και με την ουσιαστική συμπαράσταση μίας καλής φίλης της αστρολογίας. Ο Γιάννης Μπαρδόπουλος ανέβασε στο Youtube το συγκεκριμένο βίντεο του Robert Hand (ενώ δεν του ανήκει οποιοδήποτε πνευματικό δικαίωμα σχετικό με το συνέδριο "Αστρομύκονος 2000") στο οποίο εμφανιζόμαστε εγώ και η γυναίκα μου να συνομιλούμε με το Robert Hand:

1) Χωρίς απλά να μας ενημερώσει ότι θα έκανε τέτοια κίνηση
2) Χωρίς να δίνει σαφείς πληροφορίες γι αυτό το συνέδριο και για το ποιοι το διοργάνωσαν (ενώ δίνει αφειδώς πληροφορίες για τον εαυτό του, για τον ιστότοπο του κ.λ.π.)
3) Χωρίς να αναφέρει ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί ο Robert Hand είναι ο Θωμάς Γαζής και η Μάρω Ιωαννίδου, οι διοργανωτές αυτού του συνεδρίου.

Γιάννης Μπαρδόπουλος

(η "διατεταγμένη τορπίλη" της συμμορίας Κορωνάκη Γιάννης Μπαρδόπουλος)
 
Όταν μπήκα μόνος μου εκεί και έγραψα σε σχόλιο 2 απαραίτητα και για την ενημέρωση του κοινού πράγματα - σε ένα ευγενικό επαναλαμβάνω σχόλιο - ο Γιάννης Μπαρδόπουλος ΔΙΕΓΡΑΨΕ το σχόλιο μου και έγραψε ένα δικό του, στο οποίο με κατηγορεί για επιθετικότητα (ενώ φαίνεται ότι ενημέρωσε σχετικά και τη συμμορία). Όλως "τυχαία" δε υβριστικό απέναντι μου σχόλιο - προφανώς της συμμορίας - κάτω από το βίντεο του Robert Hand "διαφεύγει" συνέχεια της προσοχής του Μπαρδόπουλου και δεν το σβήνει, την ίδια στιγμή που διέγραψε πάραυτα το δικό μου. Κατά τα άλλα ο επιθετικός είμαι εγώ - ενώ η όλη συμπεριφορά Μπαρδόπουλου είναι έμπλεη φιλικής και καλοπροαίρετης διάθεσης.

Θωμάς Γαζής
-----------------------------------------------------------------------------------------


- 10/3/2009 ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Τα βασικά μέλη της "συμμορίας" (οι ελλειμματικοί και γεμάτοι κακότητα Θανάσης Ματσώτας, Κατερίνα Σαλωνίκη, Δημήτρης Κορωνάκης) έβαλαν στο blog τους μία ψηφοφορία - κράξιμο για τους πιο αντιπαθητικούς ανθρώπους της Ελληνικής κοινωνίας. Εκεί ανάμεσα στον Κούγια, τη Θώδη, την Αλεξανδράτου κ.λ.π. (40 υποψήφιους συνολικά) έβαλαν σκόπιμα και εμένα. Το αστείο τώρα είναι ότι τα ίδια τα μέλη της συμμορίας ψηφίζουν συνέχεια και πυρετικά εμένα σαν πιο αντιπαθητικό άνθρωπο μέσα στην Ελληνική κοινωνία αλλά επειδή μπαίνουν ταυτόχρονα στο blog τους και ορισμένοι επισκέπτες και ψηφίζουν άλλα τους χαλάνε τη συνταγή και τα μέλη της συμμορίας αναγκάζονται κάθε φορά να ξαναμπαίνουν και να ψηφίζουν με κανούργια nick, έτσι ώστε να με κρατάνε έντεχνα συνέχεια ψηλά στη λίστα!

Λένε μάλιστα για να δικαιολογήσουν την ψηλή θέση που έχω ότι "τον κράζει το μεγαλύτερο ποσοστό του χώρου του". Είναι τιμή μου να με αντιστρατεύεται το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων τέτοιου τύπου - οι Τούλες Μπουμπούλες, οι εγωπαθείς "μικρομάγαζοι" αστρολόγοι, οι πράττοντες ανήθικες πράξεις αστρολόγοι τύπου Δημήτρη Κορωνάκη, οι φίλα προσκείμενοι στο σατανισμό (και στενότατοι κολλητοί του Κορωνάκη) Θανάσης Ματσώτας και Κατερίνα Σαλωνίκη - και γενικά οι διάφοροι επιτήδειοι άνθρωποι που συγκλίνουν προς τον υπόκοσμο και λυμαίνονται τόσα χρόνια την Ελληνική αστρολογία. Είναι τιμή μου και καμάρι μου αυτό! Και δεν θα ήθελα να εκφραστούν ποτέ θετικά για μένα αυτοί οι άνθρωποι, θα ανησυχούσα τότε ότι έχω κάνει κάτι κακό!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ: ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΔΙΚΑ (Π.Χ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ) ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΤΣΩΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ, ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΤΖΑΛΗ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ)!

ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: