Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ! (& το βίντεο της ομιλίας)


                                (Ανοιχτή Ομιλία του Θωμά Γαζή - και σχετικό βίντεο) 

Είσαστε όλοι/ες καλεσμένοι/ες στην ομιλία του Θωμά Γαζή με τίτλο "ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ (ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ" που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, στις 6:30 μμ, στο βιβλιοπωλείο "Πύρινος Κόσμος", Ιπποκράτους 16 (στο κέντρο της Αθήνας). Δεν απαιτούνται προχωρημένες αστρολογικές γνώσεις. Είσοδος ελεύθερη.

Μέσα στον Ζωδιακό κρύβεται ένας μαγικός κόσμος συμβόλων και αρχετύπων που θα ανακαλύψουμε μαζί! Και αφού είμαστε στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, μπορούμε να πούμε ότι ο Ζωδιακός Κύκλος είναι ένα είδος "Συμπαντικού Λογισμικού"!
Είναι κατά κάποιον τρόπο το "Λογισμικό του Θεού", που κάθε οντότητα ή κατάσταση μέσα στο Σύμπαν πρέπει να το "τρέξει" για να μπορέσει να δημιουργηθεί, για να αναπτυχθεί υγιώς και να εξελιχθεί! Ένα δείπνο που κάνουμε με αφορμή μια επέτειο μας, μία ερωτική σχέση στην οποία μπαίνουμε, ένα καινούργιο εργοστάσιο ή και κράτος, ένας άνθρωπος που γεννιέται, όλα αυτά πρέπει να "τρέξουν" ολοκληρωμένα το "Ζωδιακό Λογισμικό" για να αποκτήσουν υπόσταση και για να αναπτυχθούν κατάλληλα!


(Υ.Γ. Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα απόσπασμα από αυτή τη διάλεξη του Θωμά Γαζή - "Πώς μια Ερωτική Σχέση (και κάθε τι στο Σύμπαν) εξελίσσεται σύμφωνα με τον Ζωδιακό")

                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: