Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Εξηγώντας απλά τα φαινόμενα της 21ης Δεκεμβρίου 2012


Υπάρχει όντως κάτι σημαντικό στην ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου 2012, που χάνεται όμως πίσω από όλο αυτό τον εσχατολογικό "ορυμαγδό" των ημερών μας. Μιλώντας καθαρά επιστημονικά, τα μαζικά αστρονομικά φαινόμενα που βιώνουμε ταυτόχρονα στην εποχή μας - η "γαλαξιακή ευθυγράμμιση", "η προσέγγιση Χειμερινού Ηλιοστασίου - Γαλαξιακού Κέντρου", οι "διαβάσεις" της Αφροδίτης " - μας στέλνουν ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα: ότι είμαστε μια πολύ ιδιαίτερη και προνομιούχα γενιά στην μακρά ιστορία της ανθρωπότητας! Αυτές οι κοσμικές ευθυγραμμίσεις και διαβάσεις αποτελούν στην πραγματικότητα ένα μοναδικό φαινόμενο του τύπου "μια φορά στα δέκα - ή ακόμα και στα εκατό - χιλιάδες χρόνια"! Δεν υπάρχει άλλη γενιά πολιτισμένων ανθρώπων που να έχει βιώσει τόσο μαζικά μία τέτοια σύγκλιση κοσμικών γεγονότων!

O συγγραφέας, ομιλητής, αστρολόγος Θωμάς Γαζής εξηγεί αναλυτικά και με κατανοητό τρόπο τη γοητευτική κοσμολογία των Μάγια και τα εξαιρετικά φαινόμενα που βιώνουμε στις μέρες μας στο pdf βιβλιαράκι "Εξηγώντας απλά τα φαινόμενα της 21ης Δεκεμβρίου 2012"  

( Για δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο του Θωμά Γαζή "Εξηγώντας απλά τα φαινόμενα που συνδέονται με την 21 Δεκεμβρίου 2012" που θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στείλτε E-mail στη διεύθυνση: ifestion@gmail.com )




Δεν υπάρχουν σχόλια: