Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η αστρολογική εξήγηση του "γιαουρτώματος" του Νταλάρα


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Γιώργος Νταλάρας είναι μεγάλος καλλιτέχνης. Φαίνεται όμως ότι το κοινό - παρ' όλο που ανέκαθεν τον θαύμαζε και τον εκτιμούσε - δεν τον έβαλε ποτέ βαθιά στην καρδιά του. Όπως γνωρίζετε ίσως, το πιο δημοφιλές ζώδιο στην αστρολογία - που κάνει έναν καλλιτέχνη αγαπητό στο κοινό - είναι ο Καρκίνος (η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν Καρκίνος). Ο Νταλάρας όμως όχι μόνο δεν επηρεάζεται από το ζώδιο του Καρκίνου αλλά το ωροσκόπιο του δίνει έμφαση σε δύο ζώδια που δεν γίνονται εύκολα αγαπητά στο κοινό (γιατί σε κάποιες περιπτώσεις αποπνέουν κάποιο στοιχείο ψυχρότητας): το ηλιακό του ζώδιο είναι ο Ζυγός ενώ η Σελήνη του βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Δείτε το ωροσκόπιο του (δεν είναι γνωστή η ώρα γέννησης του):


Όπως βλέπετε, ο Ήλιος του Νταλάρα βρίσκεται στην αρχή του ζωδίου του Ζυγού και η Σελήνη του στην αρχή του Αιγόκερου (και αυτό το "τετράγωνο" Ήλιου - Σελήνης έχει παίξει το ρόλο του στην αντι-δημοφιλία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη). Είναι γνωστό ότι ο Ήλιος και η Σελήνη είναι τα σημαντικότερα στοιχεία σε ένα ωροσκόπιο. Όταν κάποιο από αυτά "χτυπιέται" από τους πλανήτες ο άνθρωπος περνάει δοκιμασίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως "χτυπιούνται" και τα δύο! Πάνω στη Σελήνη του Νταλάρα βρίσκεται ο διελαύνων Πλούτωνας, ο οποίος σχηματίζει ταυτόχρονα δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ήλιο του. Ο Ουρανός βρίσκεται διαμετρικά αντίθετα από τον Ήλιο του τραγουδιστή ενώ τετραγωνίζει ταυτόχρονα τη Σελήνη του! Όλες αυτές είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολες όψεις και δείχνουν ότι ο άνθρωπος περνάει τώρα από κάποια "στενωπό" στη ζωή του.

Για το γεγονός ότι μερίδα του κοινού "γιαουρτώνει" τον τελευταίο καιρό τον Νταλάρα στις συναυλίες του έχει βάλει το χέρι του και ο Πλούτωνας και ο Ουρανός. Ο Πλούτωνας έχει να κάνει με τη "μάζα", με τον "όχλο" αλλά και με το λεγόμενο "συλλογικό ασυνείδητο". Όταν ο Πλούτωνας επηρεάζει έντονα κάποιον άνθρωπο τότε είναι πιθανό να τον φέρει σε οξεία αντιπαράθεση με τη "μάζα" (κάτι παρόμοιο συνέβη και με το συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, που έχει Ήλιο στις αρχές του Αιγόκερου). Το άτομο στοχοποιείται τότε από τη μάζα και γίνεται αποδέκτης - συχνά με παράλογο ή και με βίαιο τρόπο - αρνητικών συναισθημάτων και απωθημένων.

Από την άλλη ο δυσαρμονικός απέναντι στον καλλιτέχνη Ουρανός - ο οποίος είναι ένας πλανήτης που έχει να κάνει με την ιδεολογία και τις πολιτικές πεποιθήσεις - φαίνεται να είναι εκείνος που "ώθησε" τον Νταλάρα να κάνει την ατυχή - πολιτικού περιεχομένου - δήλωση με την οποία επέσυρε την μήνιν του λαού. Οτιδήποτε σχετίζεται με την πολιτική φαίνεται να του προκαλεί πλέον δυσφορία και αναστάτωση.

Αμφότεροι οι πλανήτες Ουρανός και Πλούτωνας θα συνεχίσουν να επηρεάζουν δυσαρμονικά το Νταλάρα για μερικά χρόνια ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: