Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Ουρανός στον Κριό - άνοδος της ΑστρολογίαςΣήμερα μπήκε ο πλανήτης Ουρανός στον Κριό!

Ο κατάλογος των ανθρώπινων ζητημάτων που φέρνει ορμητικά στο προσκήνιο η είσοδος του ηλεκτρικού και αντισυμβατικού Ουρανού στο μεγάλο "ξεκινητή" του ζωδιακού, στο ζώδιο του Κριού είναι μακρύς και πολυποίκιλος. Υπάρχει ένα ζήτημα όμως που για μας τους αστρολόγους είναι υπέρτατης σημασίας: η ίδια η Αστρολογία (την οποία έχει υπό την αιγίδα του ο πλανήτης Ουρανός)! Τη γράφω με κεφαλαίο Άλφα γιατί η τα τελευταία χρόνια ειδικά στην Ελλάδα η Αστρολογία είχε εκπέσει σε "αστρολογία". Τα μουντά ωκεάνια νερά των Ιχθύων επέτρεπαν σε κάθε είδος μαντικής τέχνης ( χαρτιά, ταρό, καφές) που ήταν "κάτι σαν αστρολογία" να περνάει στο κοινό σαν "αστρολογία" και σε κάθε επιτήδειο να υποκρίνεται ότι είναι "αστρολόγος" χωρίς ουσιαστικά να έχει αστρολογική παιδεία! Οι ξεκάθαρες όμως, αιχμηρά διαφοροποιητικές ενέργειες του Κριού, ενός ζωδίου για το οποίο ο προσδιορισμός των σύμφυτων ιδιαίτερων στοιχείων, της ταυτότητας των προσώπων και των πραγμάτων, είναι θεμελιώδης, θα φέρει μία ορμητική μεταρρύθμιση στο χώρο της αστρολογίας!

Ο Κριός διαχωρίζει την "ήρα από το σιτάρι", λέει τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη. Έτσι, με τον Ουρανό στον Κριό το σώμα της αστρολογίας θα αποσπασθεί από τα διάφορα "ζιζάνια" και τους επιτήδειους που είχαν προσκολληθεί πάνω της και θα ξεπεταχτεί ορμητικά μπροστά, απαλλαγμένη από ότι την απομυζούσε, ακέραιη και αληθινή! Ένας μεγάλος καινούργιος κύκλος ξεκινάει σήμερα για την αστρολογία και μακάρι να ξεκινήσει και ένας ανάλογος κύκλος και για την Ελληνική Αστρολογία, που ατροφεί τα τελευταία χρόνια μπλεγμένη στα πλοκάμια διαφόρων επιτήδειων κερδοσκόπων, που την απομυζούν χωρίς ίχνος εκτίμησης ή αγάπης γι' αυτήν.

Βέβαια, με το που μπαίνει ο Ουρανός στον Κριό ενεργοποιεί πολύ έντονα το περιβόητο Ταυ τετράγωνο,  για το οποίο μιλούν συνέχεια οι αστρολόγοι τα τελευταία χρόνια  (ο Ουρανός σχηματίζει τώρα ακόμη ισχυρότερη όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και όψη αντίθεσης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ζυγού). Δραματικά και ακραία γεγονότα μας περιμένουν στη στροφή του δρόμου...

2 σχόλια:

kalapodis είπε...

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ... κτλ
ευχαριστω.

Thomas Gazis - Θωμάς Γαζής είπε...

Αγαπητέ φίλε χρειάζεται όχι μόνο πολύωρη αλλά πολυήμερη σχετική αστρολογική μελέτη για να γίνει τέτοιου είδους πρόβλεψη.