Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

Επαληθεύονται οι προβλέψεις για μεγάλη κρίση!


(Photo: AFP)

Εδώ και αρκετό καιρό είχα προβλέψει ότι η Ελλάδα πρόκειται να μπει σε μία φάση τεράστιας κρίσης (κοινωνικής, οικονομικής κ.λ.π.). Δυστυχώς καθημερινά οι προβλέψεις αυτές επαληθεύονται όλο και περισσότερο. Ήδη η χώρα μας βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας παγκοσμίως για το τεράστιο εξωτερικό χρέος που έχει (300 δισεκατομμύρια Ευρώ). Είναι απίστευτο αυτό το χρέος και αναρωτιέται κανείς ποιοι είναι οι υπεύθυνοι που μας το "φόρεσαν" στην πλάτη.

Αστρολογικά το "χρέος" υπάγεται στην κυριαρχία του ζωδίου του Σκορπιού. Που σημαίνει ότι μια χώρα που είναι υπερχρεωμένη κινείται "στην κόψη του ξυραφιού", δέχεται μαζικά παρεμβάσεις ξένων δυνάμεων και "κέντρων", κινδυνεύει η ίδια της η υπόσταση. Είναι χαρακτηριστική η ωσάνω φωτογραφία, από σχετικό άρθρο για το χρέος της Ελλάδας που δημοσιεύεται σήμερα στα "Yahoo news": μία ηλικιωμένη, καμπουριασμένη γυναίκα ζητιανεύει μπροστά σε πολυτελείς βιτρίνες. Μία αλληγορία για τη χώρα μας; Οι οιωνοί είναι δυσοίωνοι και τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο στο προσεχές μέλλον, καθώς οι πλανητικοί σχηματισμοί γίνονται όλο και πιο σκληροί απέναντι στην ανθρωπότητα συνολικά αλλά ιδιαίτερα απέναντι στην Ελλάδα! Η οικονομική κρίση φαίνεται να είναι ένα μόνο αποτέλεσμα αυτών των επιδράσεων. Ίσως ακολουθήσουν και άλλα γεγονότα, ακραία και βίαια..

2 σχόλια:

None είπε...

Καλή σας ημέρα! Βρήκα κατά τύχη το ιστολόγιό σας και νομίζω ότι οι προβλέψεις σας είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Θα ήθελα επομένως να δώσετε - αν αυτό είναι δυνατό - ακόμα περισσότερες προβλέψεις σχετικά με την υφιστάμενη κρίση και τον τρόπο που αυτή θα επηρεάσει την υπόσταση του ελληνικού κράτους, ιδιαίτερα μάλιστα αν λάβει κανείς υπόψη τα νομοσχέδια περί ιθαγένειας και νέας διοικητικής δομής που θέλει να περάσει η κυβέρνηση.
Είναι πιθανή μια συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων;
Θα εξαντλήσει την τετραετία το ΠΑΣΟΚ;
Τί θα γίνει με τα δύο νομοσχέδια; Θα καταφέρει να τα περάσει ή θα οπισθοχωρήσει;

Thomas Gazis - Θωμάς Γαζής είπε...

Xρειάζεται εργασία ημερών για να αναλυθούν οι μελλοντικές τάσεις στους τομείς που αναφέρετε.