Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Σύνοδος Δία - Ποσειδώνα. Η όψη των θαυμάτων!



Μία σημαντική πλανητική σύνοδος συμβαίνει σήμερα πάνω στον ουρανό. Οι ιδεαλιστικοί πλανήτες Δίας και ο Ποσειδώνας έχουν πλησιάσει τόσο κοντά στις τροχιές τους ώστε να "αγκαλιάζονται" τώρα, να βρίσκονται δηλαδή στην ίδια μοίρα του ζωδιακού (στις 26 μοίρες ακριβώς του Υδροχόου). Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο (η πρώτη ήταν στις 27 Μαίου 2009, ενώ η ίδια σύνοδος θα επαναληφθεί και στις 21 Δεκεμβρίου).

Η σύνοδος Δία - Ποσειδώνα έχει χαρακτηριστεί και σαν "η όψη των θαυμάτων"! Είναι πιθανό να προκαλέσει τώρα ένα μικρό ή μεγάλο θαύμα στη ζωή σας, ανάλογα με τον τομέα του ωροσκοπίου σας στον οποίο πέφτει και ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει με τους γενέθλιους πλανήτες σας. Προσοχή όμως, γιατί η σύνοδος αυτή μπορεί να επενεργήσει και "διαλυτικά" (να σας ξεσηκώσει για να πετύχετε κάποια ουσιαστικά ανέφικτα σχέδια και γενικά να σας οδηγήσει σε απατηλά μονοπάτια).

Ένα θαύμα είναι πιθανό να προκαλέσει η σύνοδος αυτή και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βέβαιο είναι ότι θα εξυψώσει το επίπεδο συνείδησης των ανθρώπων (συμβαίνει μέσα στο ζώδιο του Υδροχόου, που θεωρείται ένα ανθρωπιστικό ζώδιο με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη συνείδηση), ότι θα οδηγήσει τους ανθρώπους σε πιο πνευματικές και ιδεαλιστικές αναζητήσεις - μια και οι περισσότεροι είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από το ρηχό και υλιστικό τρόπο ζωής που ζούσαμε μέχρι σήμερα. Γενικά, η σύνοδος αυτή θα εμπλουτίσει την ανθρωπότητα με πιο "λεπτά" και ευγενικά στοιχεία, με μεγαλύτερη φιλευσπλαχνία, με ρομαντισμό και οραματισμό. Ίσως όμως δημιουργήσει και κάποιες μεγάλες συλλογικές ουτοπίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: