Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Αστρολογικές προβλέψεις για την Ελλάδα 2011 - Το μεγάλο "ξεφούσκωμα"!


"Πέτρινη" διαγράφεται η καινούργια χρονιά για τη χώρα μας! Οι δυσαρμονικοί πλανητικοί σχηματισμοί "σπρώχνονται" μεταξύ τους για το ποιος θα εκδηλώσει πιο έντονα την επενέργεια του πάνω στην Ελλάδα! Από την άλλη, δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποιος καλός "αστρολογικός αγγελιοφόρος" που θα μπορούσε να μας φέρει ευχάριστα νέα. Έχουμε πέσει σε μία βαθιά "χαράδρα" και νοιώθουμε συντριμμένοι από τη σφιχτή λαβή του περιβόητου "Ταυ-τετραγώνου" (του δυσαρμονικότατου δηλαδή σχηματισμού Κρόνου - Πλούτωνα - Ουρανού, που έθιξε κάποια καίρια στοιχεία στο ωροσκόπιο της Ελλάδας και πυροδότησε την τεράστια οικονομική κρίση του 2010 στη χώρα μας). Και οι δοκιμασίες φαίνεται να μην έχουν τελειωμό για την πατρίδα μας! Η αμέσως επόμενη αναμένεται να έρθει από τον αυστηρό πλανήτη Κρόνο, ο οποίος μέσα στο 2011 θα προχωρήσει αρκετά στο ζώδιο του Ζυγού και θα φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου θα σχηματίσει μία σκληρότατη όψη τετραγώνου με τον Ήλιο της Ελλάδας! Ο Κρόνος θεωρείται από την αρχαιότητα σαν ένας ιδιαίτερα σκληρός και αδυσώπητος πλανήτης. Όταν φέρνει στερήσεις και δοκιμασίες τις φέρνει σε ακραίο βαθμό, ζητώντας από τους ανθρώπους να αντέξουν μεγάλες ελλείψεις και κακουχίες, υλική και οικονομική εξαθλίωση, κρύο, πείνα, κοινωνική υποβάθμιση και οτιδήποτε άλλο βάζει τους ανθρώπους σε δοκιμασία σε γήινο, πρακτικό επίπεδο , σε επίπεδο επιβίωσης και "δόμησης" της ζωής τους.

Ο Κρόνος λοιπόν σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο της Ελλάδας κλείνει οριστικά και αμετάκλητα τον κύκλο της επίπλαστης ευμάρειας που κυριάρχησε στις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας. Μετά το παρατεταμένο και ασυλλόγιστο "φούσκωμα" ήρθε το μεγάλο "ξεφούσκωμα", η απότομη προσγείωση στη Γη. Ο Κρόνος θα φέρει μεγάλες στερήσεις, ελλείψεις, περαιτέρω "ψαλίδισμα" μισθών, απολύσεις, γενικότερη ισοπέδωση, ανέχεια και μιζέρια! Επιπλέον, με τον Κρόνο να τετραγωνίζει τον Ήλιο της Ελλάδας οι κρατούντες θα δείξουν ένα ακόμη πιο σκληρό και παγερό πρόσωπο. Μάλιστα, ο διελαύνων Κρόνος προτού φτάσει στο σημείο να θίξει τον ΄Ηλιο της Ελλάδας θα τετραγωνίζει για αρκετούς μήνες τον Ερμή της χώρας μας (όπως τον τετραγωνίζει και τώρα, στο Δεκέμβρη του 2010) με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλα προβλήματα στον τομέα των μεταφορών και επικοινωνιών, απεργίες, στάσεις, ελλείψεις μέσων μεταφοράς, καυσίμων, ηλεκτρικού κ.λ.π. Μπαίνουμε λοιπόν σε μία σκοτεινή, "μολύβδινη" και ταραγμένη χρονιά, όπου η Ελλάδα αρχίζει να ξαναβάζει μαζικά στο τραπέζι τα κουκιά και τις ρέγγες, να θερμαίνεται με σόμπα, να κρατάει κλειστές τις κουρτίνες και να κάνει γενικά deja vu με την παλιά καλή "ψωροκώσταινα".

Και για να ολοκληρωθεί το σκηνικό, οι πλανήτες Δίας και Ουρανός θα σχηματίσουν φέτος στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας μία όψη τετραγώνου με το "εξαντρίκ" ντουέτο Ουρανός - Ποσειδώνας και μία όψη αντίθεσης με τη Σελήνη της! Αυτές οι πλανητικές όψεις μιλάνε για μία εξαιρετικά "ηλεκτρισμένη" περίοδο στην ιστορία της Ελλάδας, περίοδο επαναστατική και ανατρεπτική με ακραίες κοινωνικές εκδηλώσεις και ταραχές. Θα γίνουμε μάρτυρες ιστορικών γεγονότων, ειδικά στο ξεκίνημα του 2011 - που θα σχηματιστεί η σύνοδος Δία - Ουρανού στις πρώτες μοίρες του Κριού. Ο διάσημος Γάλλος αστρολόγος (ειδικευμένος στις Κοσμικές - Πολιτικές προβλέψεις) Andre Barbault γράφει για τη συγκεκριμένη σύνοδο: "στις κοινωνίες εκείνες που βρίσκονται σε κρίση η σύνοδος Δία - Ουρανού δημιουργεί οξύτατες εντάσεις και εξαιρετικά ασταθείς συνθήκες, οι οποίες πυροδοτούν χωρίς προειδοποίηση ισχυρότατες εκρήξεις. Η σύνοδος αυτή είναι επικίνδυνη από την άποψη ότι μπορεί να δώσει έρεισμα και εξουσία σε διάφορους πολεμοκάπηλους"! Σκεφτείτε τώρα ότι αυτά που γράφει ο Barbault ισχύουν στην περίπτωση της Ελλάδας "εις διπλούν" αφού όχι μόνο είμαστε μία χώρα σε βαθειά κρίση που εισπράττει τις επιρροές του εύφλεκτου ντουέτου Δία - Ουρανού αλλά επιπλέον δεχόμαστε και τη δυσαρμονική όψη του διελαύνοντα Ουρανού (στον Κριό) πάνω στο γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδας (στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερου).

Όσο για το έτερο τετράγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός - με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας - η όψη αυτή μιλάει για το πόσο απότομα και καταιγιστικά "ξυπνήσαμε" και συνειδητοποιήσαμε το μεγάλο "φαγοπότι" που λάμβανε χώρα γύρω μας, τον εξευτελισμό κάθε ιδεολογίας, τον εμπαιγμό, τον αριστουργηματικά έντεχνο τρόπο με τον οποίο μας εξαπατούσαν οι πολιτικοί τα τελευταία χρόνια. "Ξυπνήσαμε" μεν αλλά νοιώθουμε άδειοι μέσα μας, θυμωμένοι, βαθειά απογοητευμένοι...

Το κερασάκι στην τούρτα το βάζει φυσικά ο διελαύνων Πλούτωνας που συνεχίζει να σχηματίζει από τη μια όψη συνόδου με το ντουέτο Ουρανός - Ποσειδώνας της Ελλάδας και από την άλλη όψη τετραγώνου με τη Σελήνη της. Αυτές οι δύο όψεις του Πλούτωνα προοιωνίζουν σκληρές και ακραίες καταστάσεις για τη χώρα μας, που μπορεί να κυμαίνονται από απίστευτης βιαιότητας κοινωνικές συγκρούσεις, να επεκτείνονται σε συγκρούσεις με γειτονικά μας κράτη και να συμπεριλαμβάνουν μεγάλες θεομηνίες και ισχυρότατα γεωφυσικά γεγονότα. Η χώρα μας βρίσκεται σε μία φάση ριζικής μεταμόρφωσης. Για να μεταμορφωθούμε όμως ριζικά και για να αναγεννηθούμε θα πρέπει πρώτα να "πεθάνουμε" σαν παλιά Ελλάδα (αυτό είναι το απώτερο αίτημα του πλανήτη Πλούτωνα, που είναι υπερ-ενεργοποιημένος τώρα στο ωροσκόπιο της χώρας μας: να "πεθάνει" κατά κάποιον τρόπο η Ελλάδα που γνωρίζαμε για να ξανακτιστεί στη συνέχεια από την αρχή, σα μία καινούργια χώρα!)

Γενικά ο Πλούτωνας αιτείται το θάνατο κάθε τι του ασθενικού και φθαρμένου για να ξαναγεννηθεί αυτό μετά με μία καινούργια, πιο ακμαία και ισχυρή μορφή - αν τα καταφέρει βέβαια και δεν "χαθεί" ολοκληρωτικά μέσα σε όλη αυτή την ακραία μεταμορφωτική φάση. Βιώνουμε τώρα μία δραματική και εξαιρετικά οδυνηρή διαδικασία, στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να κόψουμε όλες τις "γάγγραινες" και να σπάσουμε όλα τα "αποστήματα με πύον" που είχαν αναπτυχθεί στα προηγούμενα χρόνια πάνω  στο "σώμα" της χώρας μας, έτσι ώστε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην πιο καθαρή και υγιή μορφή της! Αν το πετύχουμε αυτό τότε μπορεί να γίνει ένα "θαύμα" και η χώρα μας να καταφέρει όχι μόνο να γιατρέψει τις πληγές της αλλά και να βγει με ένα καινούργιο πιο ισχυρό, αναγεννημένο και ακμαίο "σώμα" (πιθανώς μετά το 2020). Εν τω μεταξύ, θα κληθούν να πληρώσουν το "μάρμαρο" εκατομμύρια άνθρωποι που δεν συμμετείχαν στα "λάφυρα" και δεν ευθύνονται άμεσα για τη "γάγγραινα" που συγκεκριμένοι άνθρωποι και νοοτροπίες δημιούργησαν στη χώρα μας στις τρεις προηγούμενες ειδικά δεκαετίες.

Θωμάς Γαζής

Copyright: Θωμάς Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------
- Δείτε το άρθρο μου για το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας εδώ
- Δείτε το άρθρο μου για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο (για το βασικό δηλαδή αστρολογικό στοιχείο που πυροδότησε τη σημερινή κρίση) εδώ
- Δείτε τις προ τετραετίας προβλέψεις μου για την Ελλάδα εδώ
Ο αστρολογικός χάρτης καταστρώθηκε με το πρόγραμμα Solar Fire Gold της Astrolabe

Δεν υπάρχουν σχόλια: