Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Η διάσημη "δική μας" αμερικάνα αστρολόγος Georgia Stathis στο "Αστρο - Λόγιο απόγευμα στη Βαβέλ" της ερχόμενης Τρίτης!Μια από τις κορυφαίες παγκόσμια αστρολόγους στους κλάδους της οικονομικής αστρολογίας, της αστρολογίας των επαγγελματικών κινήσεων και των μικρών/μεγάλων επιχειρήσεων, την Αμερικάνα Georgia Stathis θα φιλοξενήσει το "Αστρο-Λόγιο απόγευμα στη Βαβέλ" της ερχόμενης Τρίτης!

 Η Georgia - που είναι Ελληνικής καταγωγής - θα μας προσφέρει γενναιόδωρα τις γνώσεις της και τις συμβουλές της - σε μια περίοδο που η χώρα μας μαστίζεται από μία τιτάνεια κρίση. Θα μας κάνει δε και προβλέψεις για την οικονομική πορεία της Ελλάδας! Η διαδικτυακή αυτή διάλεξη θα είναι στα αγγλικά αλλά θα υπάρχει μετάφραση στα Ελληνικά.

Η ομιλία θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στο καφέ - πολυχώρο "Βαβέλ", Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι (απέναντι από το κτήμα Συγγρού, στη μεγάλη στροφή της Κηφισίας). 'Ανοιγμα "πυλών" στις 8 μμ. Συντονιστής ο Θωμάς Γαζής. Είσοδος ελεύθερη. (Σ.Σ. Αποσπάσματα της ομιλίας θα αναμεταδοθούν ζωντανά στο Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια: