Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

"Η Μελαγχολία του Σεπτέμβρη" (Αστρολογική ομιλία του Θωμά Γαζή στη "Βαβέλ")



Στο πρώτο φθινοπωρινό "Αστρο-Λόγιο απόγευμα στη Βαβέλ" (που θα γίνει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου με θέμα "Η μελαγχολία του Σεπτέμβρη - Αστρολογική ανάλυση και "αντίδοτα") θα μιλήσουμε για τη μελαγχολική διάθεση που διακατέχει τους περισσότερους από μας όταν φεύγει το καλοκαίρι (και μαζί του και οι προσδοκίες μιας πιο ανέμελης ζωής) και ορθώνεται μπροστά μας το φάσμα της αγχοτικής ρουτίνας που χαρακτηρίζει την υπόλοιπη γενικά "φλατ" και συννεφο-κρύα χρονιά...

Στην πραγματικότητα, η κρίσιμη αυτή φάση μετάβασης που συμβαίνει στις γήινες διαστάσεις μας αντικατροπτίζει μια σημαντική αντίστοιχη κοσμική φάση μετάβασης, την οποία θα αναλύσουμε στην ομιλία μας, θα καταδείξουμε (μέσα από τον ζωδιακό) τη χρησιμότητα και αναγκαιότητα της και θα υποδείξουμε τρόπους για να εκμεταλλευτούμε θετικά και δημιουργικά αυτό το "φθινοπωρινό μπλουζ".

Η ομιλία θα γίνει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο καφέ - πολυχώρο "Βαβέλ", Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι (απέναντι από το κτήμα Συγγρού, στη μεγάλη στροφή της Κηφισίας). Ώρα προσέλευσης 8:00 μμ. Είσοδος ελεύθερη.

Ομιλητής ο Θωμάς Γαζής. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: