Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Γιώργος Λιάγκας - η αστρολογική εξήγηση των βασάνων του...


Οι πάσης φύσεως διασημότητες και τα λεγόμενα  "σημαδιακά" γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή τους μπορούν να αποτελέσουν (πέρα από αντικείμενο τροφής των "κουτσομπολίστικων" περιοδικών) σημαντικό πεδίο αστρολογικής εξάσκησης! Από αυτή την άποψη, εξετάζουμε εδώ το ωροσκόπιο του γνωστού παρουσιαστή της τηλεόρασης Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος χώρισε πρόσφατα από τη σύζυγο του και ταυτόχρονα καταστράφηκε οικονομικά - όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος.

Όντως ο άνθρωπος αυτός δέχεται στην τρέχουσα φάση της ζωής του κάποιες εξαιρετικά ισχυρές αστρολογικές επιρροές - που ειλικρινά δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστεί ο μέσος άνθρωπος (ειδικά αν δεν έχει μπει αυτός σε πνευματικά, εξελικτικά μονοπάτια - δεν το υποννοώ αυτό για τον Λιάγκα γιατί δεν γνωρίζω τι ισχύει στην περίπτωση του). Βλέπετε παρακάτω το ωροσκόπιο του (ενδέχεται η πραγματική ώρα γέννησης του να διαφέρει κατά ορισμένα λεπτά).


Ξεκινάμε από το σημαντικότερο στοιχείο στο ωροσκόπιο ενός άντρα, τον Ήλιο του. Ο Ήλιος του Λιάγκα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και δέχεται - τα τελευταία τρία χρόνια ειδικά - μια εξαιρετικά δυσαρμονική όψη "τετραγώνου" από τον πλανήτη Ποσειδώνα (που από το2011 κινείται μέσα στο ζώδιο των Ιχθύων). Στην αρνητική του εκδήλωση ο Ποσειδώνας - εάν δεν διοχετευτούν κατάλληλα οι ενέργειες του - μπορεί να έλξει μια καθολική κακοδαιμονία στη ζωή του ατόμου και να το οδηγήσει σε μεγάλη προσωπική, επαγγελματική κλπ. εξασθένιση και "διάλυση"!

Στην περίπτωση του Λιάγκα, η συγκεκριμένη "διέλευση" του Ποσειδώνα λειτουργεί ακόμη πιο ισχυρά, γιατί εκτός από τον Ήλιο του θίγει ταυτόχρονα και τον πλανήτη Ερμή στο γενέθλιο ωροσκόπιο του (και ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνάει τόσο τον Ωροσκόπο του στην Παρθένο όσο και το Μεσουράνημα του που - κατά πάσα πιθανότητα - βρίσκεται στους Διδύμους). Για να μην πούμε ότι ο "διελαύνων" Ποσειδώνας επηρεάζει ισχυρά και τον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου του Λιάγκα που σχετίζεται με τον γάμο, με τις σχέσεις του, τις συνεργασίες και τους ανταγωνιστές του (γιατί ο "διελαύνων" Ποσειδώνας βρίσκεται - όπως βλέπετε παρακάτω - μέσα στον Έβδομο Οίκο του ωροσκοπίου του)!


Δεν τελειώνει όμως εδώ το "πακέτο" των ισχυρών επιρροών που δέχεται ο Λιάγκας γιατί κυριαρχούν στο ωροσκόπιο του και δύο άλλοι ισχυρότατοι πλανήτες: ο "ηλεκτρικός" και ανατρεπτικός Ουρανός και ο "φοβερός και τρομερός" Πλούτωνας! Βλέπετε, εξαιτίας της "αρχιτεκτονικής" του ωροσκοπίου του Λιάγκα οι δύο αυτοί "συμπαντικοί" πλανήτες έχουν αρχίσει να σχηματίζουν δυσαρμονικότατες όψεις τόσο με τη Σελήνη του στο ζώδιο του Ζυγού όσο και με την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Κριού! Και η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι οι δύο πλανήτες που συνδέονται στενότερα από τη μια με την οικογένεια, την "εστία" και την ψυχολογία ενός ανθρώπου και από την άλλη με το γάμο του, με τις σχέσεις και συνεργασίες του αλλά και με τα οικονομικά του!

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας δεν είναι "κακοί" πλανήτες (δεν υπάρχουν τέτοιοι στην Αστρολογία)! Είναι ικανοί όμως να λειτουργήσουν σαν "οδοστρωτήρες" στη ζωή ενός ανθρώπου, να ισοπεδώσουν και να ανατρέψουν τα πάντα και να έλξουν πανίσχυρα έως και ακραία γεγονότα - απέναντι στα οποία το άτομο μπορεί να αισθάνεται αδύναμο και χωρίς κανένα έλεγχο πάνω τους!

Οι συγκεκριμένες καθοριστικές επιρροές στο ωροσκόπιο του Λιάγκα λειτουργούν ακόμη πιο "αιχμηρά" από το γεγονός ότι τόσο η Αφροδίτη του όσο και ο "διελαύνων" Ουρανός του βρίσκονται μέσα στον ισχυρά μεταμορφωτικό Όγδοο Οίκο του - ενώ ο "διελαύνων" Πλούτωνας του μέσα στον Πέμπτο Οίκο του! Είναι γνωστό ότι ο Πέμπτος Οίκος σχετίζεται με την "προβολή" του ανθρώπου, με τις στιγμές που αυτός γίνεται "το κέντρο της προσοχής", που βρίσκεται κάτω από το φως των προβολέων, στέκεται σε παλκοσένικο κλπ. Και επειδή ο Πλούτωνας μπορεί να γίνει μεγάλος "ψυχοβγάλτης" υποψιάζομαι ότι τα τελευταία χρόνια ο Λιάγκας βρίσκεται συχνά να κάνει εκπομπές κυριαρχούμενος από υπερβολική ένταση και με την "ψυχή στο στόμα"! 

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: