Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί προκαλεί ρίγη στις Ελληνίδες ο Βαρουφάκης; (τι λέει το ωροσκόπιο του;)


Τον τελευταίο καιρό έχει ξεπεταχτεί ορμητικά στο πολιτικό και κοινωνικό προσκήνιο ένας ανήρ που προκαλεί κύματα ρίγους στην πλειοψηφία του γυναικείου μας πληθυσμού! Πρόκειται για τον καινούργιο υπουργό Οικονομικών Γιάνη (όπως επιθυμεί να γράφεται ο ίδιος) Βαρουφάκη! Σε κάθε σχεδόν κοινωνικό "κοζερί" θα ακούσεις κάποιες γυναίκες να σου λένε το πόσο τους αρέσει σαν άντρας ο νυν ΥΠ.ΟΙΚ. - ενώ διάφορες κυρίες στο Facebook
ομολογούν ανοιχτά ότι τρελαίνονται για τον "Βαρουφάκερ" (έτσι ακριβώς τον προσφωνούν οι ίδιες)! Προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου κακό αυτό. Καλύτερα να τρελαίνονται οι Ελληνίδες με τον υπουργό μας παρά με τους πρασινομάτηδες πρωταγωνιστές των τούρκικων σήριαλ (μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχουν υποστεί τόση "πλύση" οι Ελληνίδες που φοβάμαι ότι αν - ό μη γένοιτο - εισβάλουν οι Τούρκοι στρατιώτες στην Ελλάδα οι γυναίκες μας θα φωνάζουν "καλέ μην τα πυροβολείτε τα παιδιά!").

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τόσο ελκυστικό το Γιάνη Βαρουφάκη στην πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού; Αναμφίβολα έπαιξε ρόλο το "λεβέντικο" και "παλικαρίσιο" στοιχείο που έβγαλε προς τα έξω. Μετά από τόσον καιρό που οι βορειο-Ευρωπαίοι και οι "αγορές" μας είχαν στριμώξει και μας συμπεριφέρονταν σαν σε ιθαγενείς, ο Βαρουφάκης είναι ο πρώτος ουσιαστικά αρρενωπός Έλληνας πολιτικός που φαίνεται να βγήκε αξιοπρεπώς και να διεκδίκησε δυναμικά τα δικαιώματα της Ελλάδας. Αυτό από μόνο του αρκεί για να τον κάνει ερωτικό στα μάτια των γυναικών μας. Υπάρχουν όμως και κάποια αστρολογικά στοιχεία που τον κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στις γυναίκες, όπως θα εξηγήσουμε στη συνέχεια αναλύοντας κάποια στοιχεία του ωροσκοπίου του:


Ο καινούργιος υπουργός οικονομικών ανήκει στο εξαιρετικά δυναμικό και αρρενωπό ζώδιο του Κριού (ο Ήλιος του βρίσκεται στον Κριό). Παράλληλα όμως επηρεάζεται πολύ έντονα από το ζώδιο του Καρκίνου (αφού η Σελήνη του βρίσκεται σε αυτό το εξαιρετικά συναισθηματικό, προστατευτικό και τρυφερό ζώδιο. Αυτή η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει συνήθως τον άνθρωπο δημοφιλή). Ίσως έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε τώρα το μεγάλο "ρεύμα" του Γιάνη Βαρουφάκη στις γυναίκες. Έχει έναν ιδιαίτερο αστρολογικό συνδυασμό όπου από τη μια είναι πρωτόγονα "αγριο-μπρουτάλ" (λόγω Κριού) και ταυτόχρονα αρκετά συναισθηματικός και τρυφερός (λόγω Σελήνης στον Καρκίνο)! Αυτός είναι ένας "μαγικός συνδυασμός" για τις περισσότερες γυναίκες, οι οποίες από τη φύση τους νοιώθουν μια ακατανίκητη έλξη για τον "αγριο-τρυφερούλικο" άντρα!

Παίζουν βέβαια ρόλο και άλλα πράγματα. Το ότι εκπέμπει κάτι το "ψιλοροκάδικο", παρείστικο και προσιτό. Επίσης, το "ιντελεκτουέλ" του θέματος, οι πανεπιστημιακοί τίτλοι, η καριέρα κ.λ.π. Όλα αυτά είναι σημαντικά "μπόνους" και αυξάνουν τον πυρετό της γυναικολατρείας απέναντι στον υπουργό μας (σκόρδα μην τον ματιάσουμε)!

Να εξομολογηθώ κάτι όμως. Στο ωροσκόπιο που βλέπετε παραπάνω η ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω την ώρα γέννησης του ροκαδο-μινίστρου μας. Κάτι όμως μου λέει ότι μπορεί να έχει Ωροσκόπο Παρθένο. Θα "βόλευε" αστρολογικά να είχε Ωροσκόπο Παρθένο γιατί σκέτα από τις θέσεις των πλανητών του στα ζώδια δεν προκύπτει η ιδιότητα του "οικονομολόγος". Η οποία θα προέκυπτε καραμπινάτα αν είχε Ωροσκόπο Παρθένο - γιατί τότε ο Ήλιος του θα έπεφτε στον Όγδοο Οίκο του,  ο Πλούτωνας πάνω στον Ωροσκόπο του και το Μεσουράνημα του στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή είναι μία ιδανική αστρολογική "τριπλέτα" για έναν σημαντικό οικονομολόγο. Επιπλέον δε, ένας άντρας που έχει Ήλιο στον Όγδοο Οίκο του και Πλούτωνα πάνω στον Ωροσκόπο του εκπέμπει ένα ωμό και χειμαρώδες σεξ-απίλ.

Μια άλλη βάσιμη υπόθεση είναι ότι ο Βαρουφάκης θα μπορούσε να έχει Ωροσκόπο Σκορπιό (και επομένως κυβερνήτη του ωροσκοπίου του τον πλανήτη Πλούτωνα - κάτι που θα ταίριαζε ιδανικά σε έναν οικονομολόγο). Ένας Ωροσκόπος Σκορπιός θα του χάριζε επίσης έντονο σεξ-απίλ. Φυσικά όλα αυτά είναι απλές υποθέσεις και μόνο όταν μάθουμε την πραγματική ώρα γέννησης του θα μπορέσουμε να καθορίσουμε τον Ωροσκόπο του.

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: