Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

"Πάμε Αστρολογία" - ιδιωτικό αστρολογικό κλαμπ


Μία ομάδα αστρολόγων (στον πυρήνα των οποίων βρίσκονται οι Γιάννης Ριζόπουλος, Δημήτρης Κορωνάκης και η "παρέα" τους) ίδρυσαν το απόγευμα της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2011 ένα ιδωτικού χαρακτήρα από ότι φαίνεται αστρολογικό "κλαμπ". Παράλληλα, οι άνθρωποι που ελέγχουν το συγκεκριμένο κλαμπ προγραμμάτισαν (πριν καλά - καλά υπογράψουν την ίδρυση του) ένα ιδιαίτερα ακριβό αστρολογικό συνέδριο "Πάμε Αστρολογία".

Tο αστρολογικό κλαμπ "Πάμε Αστρολογία" δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ από τη στιγμή που οι Ριζόπουλος - Κορωνάκης κ.λ.π. ίδρυσαν αυτό το σύλλογο ΧΩΡΙΣ να στείλουν ΠΡΩΤΑ μαζική ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη!

Το γεγονός της μη αποστολής ανοιχτής πρόσκλησης δείχνει ότι το πνεύμα αυτού του συλλόγου δεν είναι ανοιχτό και αφήνει διάφορες υπόνοιες ότι πρόκειται για ένα σύλλογο που "ελέγχουν" κάποιοι και που δέχονται μόνο τους "αρεστούς" στους ίδιους σα μέλη - ενώ αποκλείουν τους "μη αρεστούς", όσο σημαντική και αν είναι η προσφορά τους στην Ελληνική Αστρολογία.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι στον πυρήνα αυτού του συλλόγου βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι που ουσιαστικά διέλυσαν σιωπηλά την προηγούμενη επταμελή επιτροπή που είχε ψηφιστεί το Μάιο του 2009 για να προλειάνει το έδαφος έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας δημοκρατικός (μη ελεγχόμενος από "παρέες" και οικονομικά συμφέροντα) Πανελλήνιος Αστρολογικός Σύλλογος.

Ανάμεσα στα βασικά μέλη αυτού του "κλαμπ" συναντάμε το "ντουέτο" Θανάση Ματσώτα - Κατερίνας Σαλωνίκη ("Οι Συμμορίτες"), την Εβίτα Ζαχαριάδου, τη Βάσια Κόντη, τη Μαίρη Γαλανού, το Γιάννη Μπαρδόπουλο, τη Ματίνα Πάτζαλη.

Θωμάς Γαζής

Υ.Γ. 
1) Προφανώς κάποιους/ες "ενοχλεί" αυτό το άρθρο και προσπαθούν να το εξαφανίσουν ή να το καταστήσουν μη αναγνώσιμο (δείτε εδώ π.χ. πώς προσπαθούν να αχρηστεύσουν τη σχετική σελίδα "Ζούγκλα" βάζοντας ατέλειωτα θαυμαστικά (!!!!!!!!) κ.λ.π. έτσι ώστε να πλατύνει υπερβολικά η σελίδα και να καταστεί μη αναγνώσιμη...) 

2) Διαβάστε περισσότερα για την παρέα-κλίκα Κορωνάκη εδώ

3) Διαβάστε εδώ το πώς είχε προ-αποφασίσει η "παρέα" Κορωνάκη - Ματσώτα κ.λ.π. να διαλύσει την προηγούμενη προσπάθεια για δημιουργία ενός δημοκρατικού και μη ελεγχόμενου από "παρέες" και οικονομικά συμφέροντα Πανελλήνιου Αστρολογικού Φορέα (που είχε γίνει το Μάη του 2009) απλά και μόνο επειδή δεν επιθυμούσαν τη δική μου παρουσία στη σχετική επιτροπή που θα προετοίμαζε τις διαδικασίες για τη δημιουργία αυτού του φορέα. Το γεγονός είναι ότι είχα εκλεγεί - μάλλον απροσδόκητα - μέλος αυτής της επιτροπής με μυστική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι παριστάμενοι αστρολόγοι (σχεδόν όλοι τους μέλη συγκεκριμένων αστρολογικών "παρεών" - στις οποίες ΔΕΝ ανήκα ποτέ!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: