Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009

Αστρολογική ανάλυση εθνικών εκλογών 4 Οκτωβρίου 2009

Στις 4 Οκτωβρίου 2009 θα ξεσκονίζουμε και πάλι τα εκλογικά μας "βιβλιάρια" (όχι και πολύ βέβαια, αφού οι συνεχείς πρόωρες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα δεν αφήνουν τη σκόνη να κατακάτσει πάνω τους). Η ημερομηνία των εκλογών αυτών συμπίπτει με τα 35α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας (το κόμμα ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1974).Επειδή οι εκλογές γίνονται πάνω στα γενέθλια της μπορεί - από μία άποψη - η ημερομηνία 4 Οκτωβρίου να θεωρηθεί ευνοική για την Νέα Δημοκρατία (αφού εκείνη τη μέρα ο διελαύνων Ήλιος θα βρίσκεται πάνω στον "γενέθλιο" Ήλιο της Νέας Δημοκρατίας). Από την άλλη, όμως, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει μόλις μπει σε μία εξαιρετικά δύσκολη φάση της ιστορίας του (ο διελαύνων Πλούτωνας από τον Αιγόκερο σχηματίζει - και θα σχηματίζει διαδοχικά μέσα στα επόμενα 15 χρόνια - εξαιρετικά δυσαρμονικές όψεις με τους πολλούς πλανήτες που έχει η Νέα Δημοκρατία στο ζώδιο του Ζυγού - κατά σειρά: Αφροδίτη, Πλούτωνα, Ήλιο, Άρη και Ουρανό). Η επίδραση του Πλούτωνα είναι πάντοτε ισχυρότατη και καταλυτική (και επειδή θεωρείται σαν ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, εδώ μιλάμε μεταφορικά για ένα είδος "θανάτου" της Νέας Δημοκρατίας - και μίας ενδεχόμενης αναγέννησης μακροπρόθεσμα).

Και ενώ ο Πλούτωνας είναι τα επόμενα 15 χρόνια τόσο δυσαρμονικός απέναντι στη Νέα Δημοκρατία την ίδια περίοδο θα είναι εξαιρετικά ευνοικός απέναντι στο ΠΑΣΟΚ (που έχει Ήλιο, Άρη και Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου - ζώδιο εξαιρετικά φιλικό απέναντι στον Αιγόκερο, μέσα στον οποίο θα κινείται ο Πλούτωνας).

Επιπλέον, η ημερομηνία των επικείμενων εκλογών δεν δείχνει ευνοική για τον Κώστα Καραμανλή. Τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη θα σχηματίζουν εκείνη την ημέρα μία δυσαρμονικότατη όψη με τη γενέθλια Σελήνη του. Μάλιστα, την ώρα που θα κλείνουν οι κάλπες και θα βγαίνουν στον αέρα τα πρώτα exit polls η Σελήνη θα βρίσκεται στις 16 μοίρες του Κριού, σχεδόν σε τέλειο τετράγωνο (σε μία εξαιρετικά δυσαρμονική όψη δηλαδή) με τη Σελήνη του Πρωθυπουργού στις 17 μοίρες του Αιγόκερου. Και επειδή η Σελήνη στην Κοσμική (Πολιτική) Αστρολογία συνδέεται με το λαό, με τη μάζα, μπορεί το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι τελικά δυσμενές για τον Κώστα Καραμανλή. Για να μην προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο αυστηρός πλανήτης Κρόνος θα βρίσκεται στην Παρθένο, πολύ κοντά στον Ήλιο του πρωθυπουργού.

Αντίθετα, ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται πολύ πιο ευνοικές επιδράσεις. Οι εκλογές θα γίνουν με Σελήνη στο ζώδιο του Κριού (και η γενέθλια Σελήνη του Παπανδρέου βρίσκεται ακριβώς στον Κριό, καλός οιωνός αυτός για να λάβει ο πρόεδρος του Πασόκ θετική λαική ετυμηγορία την ημέρα των εκλογών). Επιπλέον, ο Πλούτωνας έχει απομακρυνθεί από την εξαιρετικά δύσκολη για τον Παπανδρέου θέση που είχε στις εκλογές του 2007 - σε στενή αντίθεση με τον Ήλιο του - ενώ ο ευεργετικός Δίας και ο "γητευτής" Ποσειδώνας θα σχηματίζουν μία εξαιρετικά ευνοική όψη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη του!

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις που είχα δημοσιεύσει το 2008 στο αστρολογικό περιοδικό "Jupiter" για τις μελλοντικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας εδώ

Ας δούμε επίσης τι είχα προβλέψει για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 2 χρόνια πριν, μετά την οριακή της νίκη στις προηγούμενες εθνικές εκλογές (στις 16 Σεπτεμβρίου 2007).
Η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή είχε ορκιστεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2007, γύρω στις 11:30 πμ.

Ο γενέθλιος χάρτης της λοιπόν είναι ο εξής:Είχα γράψει τότε:

"Στο ωροσκόπιο της ορκωμοσίας της καινούργιας κυβέρνησης εντυπωσιάζει το γεγονός των πολλών στοιχείων σύγκρουσης που υπάρχουν σε αυτό (π.χ. ο Ήλιος βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τη Σελήνη). Επίσης, ότι κυριαρχεί σε αυτό ένα έντονο Σκορπιο-Πλουτώνειο στοιχείο (τη στιγμή της oρκωμοσίας είχαμε Ωροσκόπο Σκορπιό, ο Πλούτωνας σχημάτιζε μία τέλεια όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και ταυτόχρονα μία σύνοδο με τη Σελήνη). Αναμφίβολα τα έντονα στοιχεία σύγκρουσης, το τετράγωνο Ήλιου - Σελήνης και όλη αυτή η ισχυρή παρουσία του Πλούτωνα (κυβερνήτη του Ωροσκόπου) δηλώνουν ότι αφενός μεν αυτή η κυβέρνηση θα έχει πιθανώς μία ταραχώδη πορεία και ότι κάθε άλλο παρά δημοφιλής θα είναι στον κόσμο! Αν προσθέσουμε τώρα σε όλα αυτά και το γεγονός ότι ο Άρης κάνει στενή όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και όψη αντίθεσης με τη Σελήνη και τον Πλούτωνα τότε βλέπουμε να σχηματίζεται ένας πολύ εκρηκτικός συνδυασμός! Είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση αυτή να σημαδευτεί από κάποιο "μοιραίο" γεγονός!" (Σ.Σ. τις προβλέψεις αυτές τις είχα αναρτήσει στον Ιστοτόπο astro.forumup.com ένα μήνα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο Ζαχόπουλου).

Θωμάς Γαζής

1 σχόλιο:

kanella είπε...

παρακολουθήσα τις αστρολογικές αναλύσεις σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα . οι πολιτικοί φαίνεται δέν συμβουλεύονται αστρολόγους, τουλάχιστον οχι όλοι, είτε γιατί δέν πιστεύουν τα μηνύματα του σύμπαντος είτε γιατί φοβούνται μήπως και μαθευτεί και υποστούν δυσμενή σχόλια. μήπως έχετε μελετήσει τον ουράνιο χάρτη κατά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης?