Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Σεμινάρια Αστρολογίας Θωμά Γαζή (Φθινόπωρο 2013 - Χειμώνας 2014)


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν θέλετε να προμηθευτείτε τα ηχητικά αρχεία από τα σεμινάρια του Θωμά Γαζή (μαζί με το ανάλογο εποπτικό υλικό) τότε κλικάρετε εδώ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ξεκινάει από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 στο Μαρούσι ο καινούργιος κύκλος σεμιναρίων σύγχρονης Αστρολογίας του Θωμά Γαζή για αρχάριους, μέσους και προχωρημένους (για τους εκτός Αθηνών και για τους έχοντες πρόβλημα με την κίνηση τα μαθήματα θα γίνονται μέσω "Skype")

Στα μαθήματα αυτά o Θωμάς Γαζής διδάσκει την (αληθινή) Αστρολογία με Παιδεία. Τα συγκεκριμένα μαθήματα λοιπόν δεν ενδείκνυνται για όσους ενδιαφέρονται μόνο για το εμπορικό κομμάτι της αστρολογίας (να αποστηθίσουν δηλαδή 5 βασικά πράγματα για να βγουν γρήγορα στην αγορά). Είναι για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά και θέλουν να ΜΑΘΟΥΝ Αστρολογία.

Στον κύκλο αρχαρίων θα διδαχτεί στα Ελληνικά η ίδια πρωτοποριακή μέθοδος που ο Θωμάς Γαζής διδάσκει στην κορυφαία παγκόσμια online Αμερικάνικη Αστρολογική Σχολή "International Academy of Astrology" (δείτε εδώ ). Θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές που διέπουν την αστρολογία - και που είναι οι ίδιες με τις αρχές που διέπουν τη ζωή: το δίπολο Αρσενικό - Θηλυκό, η σχέση της Μονάδας με το Όλο, ο Κύκλος των Πραγμάτων και ο "Δυναμικός Ζωδιακός". Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τα "Στοιχεία" και τις "Ποιότητες" και θα ερμηνεύσουμε τους πλανήτες στα ζώδια. Θα εξετάσουμε τους Οίκους και θα επιχειρήσουμε να ερμηνεύσουμε τα πρώτα μας ωροσκόπια.

Στο ενδιάμεσο τμήμα θα μιλήσουμε για τις μεθόδους πρόβλεψης και ιδιαίτερα για τις Διελεύσεις και τις Προόδους. Θα γνωρίσουμε την Ηλιακή και Σεληνιακή Επιστροφή και τα Ηλιακά Τόξα. Επιπλέον, θα εξερευνήσουμε την Ωριαία και τη Συναστρία.

Στο προχωρημένο τμήμα θα εμβαθύνουμε στην ερμηνεία του ωροσκοπίου και των τάσεων που αναπτύσσονται σε αυτό. Θα μελετήσουμε την Ψυχολογική Αστρολογία, όπως και την Εκλογική και την Κοσμική (πολιτική) εκείνη.

Στο φετινό κύκλο ο Θωμάς Γαζής θα διδάξει και αρχαία Ελληνιστική Αστρολογία (που έχει αναβιώσει εντυπωσιακά στο Δυτικό κόσμο και έχει γίνει πλέον της "μόδας" σε Αμερική, Αγγλία κ.λ.π.)!

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής στείλτε E-mail στο: astrologhia@yahoo.com

Αν μένετε εκτός Αθηνών μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα μαθήματα αστρολογίας του Θωμά Γαζή μέσω διαδικτύου (Skype). Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε τα μαθήματα στο σπίτι σας σαν ηχητικά αρχεία (mp3) - συνοδευόμενα με τις αντίστοιχες επεξηγηματικές τους παραστάσεις, χάρτες κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: