Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Οι Αστρολογικές ιδιότητες των πλανητών!


                               (ΤΟ "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ)

Το πλανητικό μας σύστημα δεν είναι στατικό (αστρολογικά) αλλά "Δυναμικό"! Εκφράζει μία συγκεκριμένη εξελικτική διαδικασία και ο κάθε πλανήτης είναι ουσιαστικά ένας "σταθμός", μία  διαφορετική βαθμίδα της ίδιας διαδικασίας!

Μπορείτε να ακούσετε τώρα στον υπολογιστή σας (στο στερεοφωνικό σας, στο κινητό σας, στο iPod σας κ.λ.π.) το σχετικό μάθημα του Θωμά Γαζή "Το Δυναμικό Πλανητικό μας Σύστημα"  που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε την αστρική μας γειτονιά και ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ τις αστρολογικές ιδιότητες των πλανητών (ακόμη και αν είστε τελείως αρχάριοι/ες)! Και αυτό γιατί οι ιδιότητες αυτές διδάσκονται με την πρωτοποριακή μέθοδο Αστρολογικής διδασκαλίας που εφαρμόζει ο Θωμάς Γαζής "η Γνώση είναι Ανάμνηση"! Οι πλανήτες διδάσκονται σα μία ΕΝΟΤΗΤΑ, σαν εξελικτικές βαθμίδες - και όχι ξεχωριστά και "διασπαστικά". Έτσι, δεν χρειάζεται να απομνημονεύετε τις πολλές και διαφορετικές ιδιότητες τους, αλλά θα φτάσετε στο σημείο να τις βγάζετε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! 

Στα μαθήματα του ο Θωμάς Γαζής φέρνει σε άμεση και ουσιαστική επαφή το/τη σπουδαστή/στρια με τα θεμελιώδη αστρολογικά αρχέτυπα και τον ενθαρρύνει να χρησιμοποιεί κριτικά τη δική του σκέψη για να βγάζει αστρολογικές ερμηνείες - αντί να απομνημονεύει ξερά και στείρα εκατοντάδες ιδιότητες των ζωδίων, των πλανητών κ.λ.π.

Αφού κατεβάσετε το συγκεκριμένο ηχητικό αρχείο θα σας αποσταλούν στο E-mail σας όλες οι εποπτικές εικόνες που αντιστοιχούν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: